Få råd til golfudstyret med et kviklån | Golf.dk

Få råd til golfudstyret med et kviklån

22/10 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Du behøver ikke at gå og spare op til det rigtige udstyr i årevis. Faktisk kan du med hjælp fra et alsidigt kviklån få råd til alt det golfudstyr du står og mangler nu og her – og det kan gøres meget billigere end du går og tror.

 

Det nødvendige udstyr koster penge

Langt de fleste golfklubber i Danmark lader dig låne det nødvendige udstyr til de første par træningslektioner. Dette giver dig en mulighed for at vurdere, om golf egentlig lever op til dine forventninger inden at du går ud og bruger flere tusinde kroner på dyrt udstyr. Men når du først har fået blod på tanden, vil du sikkert gerne investere i dine egne ting. Det dyreste køb bliver med sandsynlighed jernene. Normalt forventes det at du investerer i et 5 til 9-jernssæt. Derudover skal du også bruge et pitching wedge, et sand wedge samt en driver og en putter. Det kan virke lidt overvældende hvis du ikke ved hvad du skal kigge efter, men langt de fleste golfklubber vil være mere end villige til at hjælpe dig godt fra start. Udover dine køller og jern vil du før eller siden også ønske at investere i den rigtige beklædning, din egen golfbag og måske endda en golfkikkert.

 

Sådan kan et kviklån hjælpe

Der er ingen der siger, at du behøver at investere i det første og bedste udstyr fra start. Men selv hvis du køber brugt eller vælger et af de billigste golfsæt på markedet, kan du stadig ende med at komme af med flere tusinde kroner. Det kan være rigtig mange penge at skulle betale i én stor sum, og derfor kan et kviklån med sandsynligvis vise sig at være til stor hjælp. Kviklånet er blandt de mest populære låntyper i Danmark og med god grund. Går du i banken og beder om et lån på et par tusinde kroner til et golfsæt, vil du med sandsynligvis modtage et nej, men på nettet er der ingen udbydere, der blander sig i hvordan du skal bruge pengene. Så snart at de går ind på din konto, kan du altså frit bruge dem som det passer dig. Det er en frihed, som rigtig mange danskere hver dag udnytter.

 

Gode muligheder for at låne billigt

Til trods for at vi ikke kan komme uden om, at det koster penge at optage et lån, behøver det ikke nødvendigvis at blive så dyrt som du muligvis går og tror. I dag findes der flere låneudbydere på nettet end nogensinde og det betyder også, at priserne er skruet i bund.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer