Få en græsplæne lige så pæn som en golfbane | Golf.dk

Få en græsplæne lige så pæn som en golfbane

24/09 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

En flot græsplæne kræver selvfølgelig en del pleje, men de rigtig græsfrø kan også hjælpe en smuk græsplæne godt på vej.

En smukkere græsplæne er centralt for en smuk have

Nyder du at passe og pleje din have, så den ser flot ud og er behagelig at opholde sig i? Så kender du måske også til vigtigheden af at have en flot græsplæne, hvis man ønsker, at haven som helhed skal fremstå flot. Det hjælper ikke så meget at passe blomsterbede og klippe hække, hvis græsplænen samtidig er misfarvet og ujævn. Derfor er det helt centralt for en smuk have, at græsplænen også er pæn.

For at få en pæn græsplæne, skal du selvfølgelig pleje den ved at klippe den regelmæssigt og sørge for, at den får tilstrækkeligt med vand, men det er mindst ligeså vigtigt at vælge de rigtige græsfrø, når du planter dit græs. Græsfrøenes kvalitet er nemlig vigtigt både for, hvordan græsset umiddelbart kommer til at se ud, når det lige er sået, såvel som hvordan det kommer til at se ud på længere sigt, når du anvender græsplænen. Er der børn i familien, skal der eksempelvis også gerne være mulighed for at spille fodbold eller lave andre sjove aktiviteter på græsplæne, uden at den tager for meget skade. Dette kan du sikre dig ved at vælge de helt rigtige græsfrø, når du skal så dit græs.

Græsfrø fra Turfline

Når du vælger græsfrø, er det ikke helt ligegyldigt, hvilken type du vælger, hvis du ønsker en græsplæne, der er så flot som muligt. Det billigste alternativ er ikke altid det rette valg, hvis du ønsker en smuk grøn og jævn græsplæne – også på længere sigt. Det er nemlig ikke kun vigtigt, at det græs, der umiddelbart gror frem er jævnt og grønt, det er også vigtigt at græsset er slidstærk, således at det kan holde sig pænt på længere sigt – også når græsplænen bruges til forskellige aktiviteter og på trods af det vind og vejr, græsplænen kan blive udsat for i Danmark.

Hos havehandel.dk forhandler de nogle af de bedste græsfrø på markedet – nemlig græsfrø af mærket Turfline, som er et bredt annerkendt mærke for dets høje kvalitet. Blandt udvalget finder du forskellige former for græsfrø – blandt andet græsfrø til eftersåning, hvis din græsplæne skulle være gået hen og blevet ødelagt eller ujævn og græsfrø, som er særligt egnet til dig, som ønsker en mosfri græsplæne.

Turfline er et dansk mærke, som er ejet af danske landmænd, som avler græsfrø til virksomheden. Det betyder også, at de græsfrø, du får, når du køber græsfrø fra Turfline er udviklet og testet under danske vejrforhold, så du kan være sikker på, at det danske vejr ikke ødelægger din græsplæne.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer