Få ekstra penge til golfudstyr | Golf.dk

Få ekstra penge til golfudstyr

14/11 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Golf kan være en dyr hobby

Hvis du er rigtigt passioneret for golf, så vil du nok foretrække at have dit golfudstyr i et bestemt mærke og kvalitet. Golfsæt med tasker kan dog koste op til 10.000 kr eller mere. Dette gælder især, hvis du ønsker et sæt i den rigtige kvalitet og det rigtige mærke. For mange går golfspillet dog virkelig i blodet og bliver en livsstil. Hvis du er en af disse personer, så går mange af dine rejser sandsynligvis også til eksotiske destinationer, hvor du kan spille golf. Således findes der populære og verdensberømte golfbaner i så forskellige lande som USA, Frankrig og Sydafrika.  At kunne kombinere sin passion for at spille golf med at rejse til nye og spændende lande er ikke billigt endda! Så hvad gør du så, hvis økonomien ikke slår til, og du bare må ud i verden og spille golf?

 

Få penge til dit golfudstyr og golfrejser på flere måder

Hvis du ønsker at supplere din indkomst, så du kan få flere penge til at bruge på golf, så er mulighederne heldigvis mange. Hvis du ønsker penge til nyt udstyr og forskellige eksotiske golfrejser rundt omkring i verden, så kan du prøve at lægge et budget og blive bedre til at spare penge op. Hvis du skal spille golf i eksotiske steder som Mauritius eller Sri Lanka, så kan det hurtigt blive dyrt. Du skal blandt andet tænke på udgifter til flybilletter, hotelophold og leje af golfbane foruden eventuelt udstyr.

Derfor kan det være, at pengene ikke slår til, uanset hvor meget du prøver at spare op. I det tilfælde er det nødvendigt at tænke på nye måder at tjene penge på. Det kan være, at du skal se på, om der er nogle ting i husholdningen, som du kan undvære. Mange folk har en masse ting nede i pulterrummet i kælderen, som de aldrig bruger. Disse ting kunne sælges på loppemarkedet eller i den Blå Avis. Derved ville der også blive bedre plads i kælderen til opbevaring af meget vigtigere ting. Disse vigtigere ting vil med stor sandsynlighed være dit golfudstyr!

Det kan også være, at det var på tide at komme af med den ældste af jeres biler i husstanden. Du vil kunne overveje at sælge den brugt, eller endda sende den til autoophugning. Dette kunne foregå hos en virksomhed som Autoophuggeren.dk. Herved ville du kunne nyde godt af at få udbetalt skrotningspræmien på 2200 kr. Samtidig vil du kunne undgå de løbende udgifter til at holde den gamle bil kørende. Dette ville alt sammen give flere penge til din passion for at spille golf. Således vil du snarest igen kunne komme ud på greenen – og til et nyt og spændende sted i verden!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer