En kombination af arbejde og golf | Golf.dk

En kombination af arbejde og golf

24/09 - 2018 | Thomas Aaris Liltorp

Er du glad for at spille golf, og har du et arbejde, der tillader, at disse to ting kan kombineres? I tilfælde deraf, så er du en af de privilegerede, der kan kombinere arbejde og hobby. Formentlig vil det dog betyde, at dit arbejde foregår på computeren, og du er afhængig af en stabil og hurtig internet forbindelse. I de fleste golfklubber er der et tilhørende klubhus, hvor det vil være oplagt at tage computeren frem for at arbejde, om end det er inden din golfrunde eller efter. Med et effektivt og hurtig fibernet kan du nemt få arbejdet fra hånden, så du igen kan nyde din store interesse i golf. Med muligheden for at kunne streame de store golf turneringer, såsom Ryder Cup og de altid spændende PGA-turneringer, vil du altid kunne holde dig opdateret. 

At spille golf og arbejde er altså ikke to ting der nødvendig skal udelukke hinanden, men en research af  internettet er værd at undersøge i forbindelse med at du skal spille golf. Som udgangspunkt er du som golfspiller medlem af en golfklub, men det er ikke ensbetydende med, at du spiller på klubbens bane hver gang, du spiller. Så næste gang du skal spille golf på en ny bane, men samtidig har lidt arbejde med dig, så tjek op på golfklubbens internet.

Research i forbindelse med golfklub

Det kan altså være en idé at undersøge på forhånd, hvilken form for net, der anvendes. En golfklub, der kører med høj hastighed ved fibernet, kunne eventuelt være værd at foretrække, da det styres gennem lysets hastighed. Af den årsag spiller det ikke rolle for nettets hastighed, om der er mange på af samme tid. Der er mange fordele ved fibernet og i netop denne situation må noget af det primære både være at hastigheden ikke forringes, hvis der er mange koblet på samt at der generelt er en høj hastighed ved fibernet. Disse to faktorer i samspil skulle gerne gøre det nemt og trygt at kunne arbejde i de pauser, hvor du ikke spiller golf.

En arbejdsplads i grønne udendørs omgivelser

Det er måske ikke det mest konventionelle at tænke golfklubben som din arbejdsplads, men hvis nu du har et arbejde, der ikke nødvendigvis skal udføres på et kontor, men at det giver dig en fleksibilitet i forhold til, hvor du udfører dit arbejde, så har du da alle tiders mulighed for at kombinere tingene. Men som sagt er det naturligvis nødvendigt at gøre dig sikker på nogle ting, således du sikrer dig, at det hele fungerer og at du ikke får problemer i forbindelse til internettet og dermed ikke kan besvare dine nødvendige mails.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer