Ekerum Resort Öland | Golf.dk

Foto: Peter Cordén

Ekerum Resort Öland

05/04 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Anlægget har længe været et af de bedste golfresorts i Sverige, og har to år i træk blevet udpeget som "Sveriges bedste golfhotel" af World Golf Award (2014 og 2015).

De 45 golfhuller er integreret i et komplet resort med store konferencefaciliteter, madoplevelser og en bred vifte af aktiviteter, såsom spa og kunst.

De to 18-hullers baner som hedder Lange Jan og Lange Erik byder på en dejlig kombination af golf og udendørsoplevelse. Banerne, som snor sig gennem en ægte Ölandsnatur med Kalmar som en smuk kulisse, har gennemgået omfattende arkitektoniske ændringer både hvad angår udseende og layout i de seneste år. Lange Jan, for eksempel, tager spillerne gennem Ölands tørre enge og store sandede områder.

Ekerum Resort tilbyder mange forskellige typer af indkvartering med familieværelser, dobbeltværelser og suiter. Restauranten betragtes som en af regionens bedste, hvor de tilbyder en frokostbuffet og à la carte-menu.

Selvom golfspillet står i centrum for aktiviteter tilbyder Ekerum resort også spa, gym og andre aktiviteter, som f.eks Padel, beachvolley, fodbold, petanque, løb, etc., at vælge imellem. Vida museum och konsthall, som ligger tæt på, er en meget populær attraktion og værd et besøg når du er på Öland.

Ekerum Resort Öland er et af de mest komplette faciliteter til golf, indkvartering, konference, mad og drikke, sundhed og begivenheder. Et ophold her vil garantere dig meget glæde, hvile og genanvendelse - hver dag, året rundt.

Bestil golfophold til Ekerum Resort Öland

Du har mulighed for at bestille golfophold direkte igennem GolfSverige.dk som tilbyder prisgaranti og dansk kundeservice:
Book golfpakke eller greenfee til Ekerum Resort: http://www.golfsverige.dk/ekerum-resort-oeland/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer