Disse professionelle sportsudøvere elsker golf | Golf.dk

Disse professionelle sportsudøvere elsker golf

30/06 - 2020 |

Den spanske presse er ikke vilde med Gareth Bales golfspil

 

Den walisiske fodboldspiller Gareth Bale, som til dagligt spiller hos den spanske fodboldklub Real Madrid, er vild med golf. I denne forbindelse bliver han ofte mødt af kritik af den spanske presse, hvilket han selv er uforstående overfor. For nyligt deltog den walisiske angriber i et podcast interview med The Erik Anders Lang Show, hvor han gav udtryk for, at han ikke forstår, hvorfor den spanske presse har et problem med, at han dyrker golf i sin fritid. Han peger på andre sportsudøvere som for eksempel den amerikanske basketballspiller Steph Curry, som flere gange har spillet golf om morgenen på den samme dag, hvor han har en NBA-kamp, hvorimod Bale typisk nyder en god stund på golfbanen et par dage før, der er fodboldkampe på programmet. 

 

Steph Curry har spillet på Web.com Tour

 

Vi har tidligere skrevet om, hvordan Stephen Curry har testet sit golfspil på Web.Com Tour ved Ellie Mae Classic. Curry er en amerikansk basketballspiller, som til dagligt spiller for Golden State Warriors i San Francisco, som du kan oddse på med online betting. Curry klarede sig godt ved første runde ved Ellie Mae Classic tilbage i 2018, men han var langt fra cuttet i turneringens anden runde. Han er uden tvivl meget bedre til basketball end golf, men hvem ved, om der venter en golfkarriere, når basketballstøvlerne en gang skal stilles på hylden.  

  

Martin Laursen elsker at spille golf på Costa del Sol

 

Der er netop flere tidligere professionelle sportsudøvere, som kaster deres kærlighed på golf, når de slutter karrieren. Det gælder især fodboldspillere som for eksempel Martin Laursen, som stoppede karrieren tilbage i 2009. Martin Laursen spillede i topklubber som for eksempel A.C. Milan i Italien og Aston Villa i England. Det var netop i England, at han genstartede som golfspiller efter mange år uden tid på golfbanen. Flere af de daværende Aston Villa-spiller trak Laursen med ud på Belfry-anlægget, hvor der bliver spillet Ryder Cup. Nu til dags nyder Laursen først og fremmest at tilbringe timer på Solkysten i Spanien. 

 

Golfspillere er også vilde med fodbold

 

Ligesom der er fodboldspillere som Bale og Laursen, som er vilde med golf, er der også golfspillere, som har en stor forkærlighed for fodbold. For eksempel er Thorbjørn Olesen fan af Manchester United og FC København. Rory McIlroy er også stor fan af Manchester United, mens Sergio Garcia er fan af Real Madrid. Garcia har endda tidligere sparket El Clásico i gang mellem Real Madrid og FC Barcelona på Santiago Bernabeu i den spanske hovedstad. Garcia havde haft en gentleman-aftale med Real Madrid præsidenten Florentino Pérez, som lød på, at hvis den spanske golfspiller vandt en Masters Turnering, ville han på lov til at sparke til bolden på Bernabeu, og det fik han altså lov til efter, at han vandt US Masters i 2017.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk