Derfor skal din næste bil være en Renault | Golf.dk

Derfor skal din næste bil være en Renault

27/06 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Renault Zoe

Kigger du hos en Renault forhandler, får du hurtigt øje på Zoe. Zoe er en lille superbil perfekt til moderne behov. Det er en moderne elbil til dig, som gerne vil have miljøet in mente, når du køber bil. Den kører fuldt ud på el, hvilket betyder minimal støj, men også nul udledning af CO2. Med et 41 kWh-batteri kan den køre 300 kilometer på en enkelt opladning, og løber du tør for strøm, lader den hurtigt op igen. Zoe er samtidig en lille og smart bil. Derfor er den perfekt til bykørsel, eller et hurtigt smut ud på golfbanen. På trods af størrelsen er der nemlig ikke sparet noget på bagagerummet, hvor der nemt kan være plads til en golftaske. 

 

Renault Mégane

Er du til kraft og power, bør du i stedet overveje en Renault Megane. Mégane er sporty, men samtidig elegant. Der er fokus på komfort, stil og kvalitet. Med teknologien i højsædet får du en sikker og brugervenlig bil perfekt til familien. Den har high performance, om du vælger motor til diesel eller benzin. Som Renaults chefdesigner siger, har bilen sydens elegance og flair, men et solidt tysk indre. Du får altså både en flot bil, men også en kraftfuld bil, du kan køre langt på, samtidig med at det er behageligt med komfort og sikkerhed i højsædet. Perfekt til familien og bilferien. 

 

Renault Clio

Er du til biler i miniklassen, er Clio en fantastisk løsning. En af Europas mest solgte biler i sin klasse, som kvalitetsstempel. Clio er lige nu på femte generation her fra 2019, og produktionen startede tilbage i 1990. Den er elegant og sporty med en fantastisk ydeevne gennem en effektiv motor. Samtidig er den designet til at være sofistikeret, dynamisk og elegant. Den er nem at styre og perfekt til kørsel i byer. Fokus har været på at bygge en rummelig bybil, så bagagerummet er på hele 300 liter. Samtidig er der Easy park Assist, så du nemt kan klemme bilen ind på den mindste parkeringsplads. Fra 2020 udkommer bilen også som en e-tech hybrid på benzinmotor med to elmotorer. I 2018 blev der solgt 4.431 nye Clioer i Danmark. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer