Den perfekte gave til ham | Golf.dk

Den perfekte gave til ham

04/11 - 2019 |

Annoncørbetalt indhold - oplevelsesgaver

Der findes et væld af muligheder, og det handler blot om at være kreativ. Især spændende oplevelsesgaver har været et hit de sidste år, og det er ikke uden grund. Med oplevelsesgaver kan du nemlig skabe minder sammen med modtager, som forhåbentlig vil blive husket i mange år. I denne artikel kan du finde gaveinspiration til manden, som måske har det hele, men som alligevel fortjener at blive forkælet lidt ekstra.

 

Smarte og flotte skjorter til den stilbevidste mand

En smart og flot skjorte er en gaveklassiker, og du kan altså ikke gå galt i byen, når du forærer sådan en i gave. Der findes flere flotte skjorter fra forskellige brands, i forskellige prisklasser og forskellige design. Du finder både de enkle og tidløse skjorter i ensfarvede nuancer som blå og hvid samt de mere moderne og sprudlende modeller med print eller iøjnefaldende farver. Er modtager vild med at spille golf, kan du med fordel kigge nærmere på skjorter, som henvender sig til golfentusiaster. På golfbanen er der både en officiel og uofficiel dresscode, og du skal derfor sørge for at finde en skjorte, som lever op til kravene.

 

En velduftende og skøn parfume

En anden gaveklassiker er parfumer, og det er noget, som langt de fleste mænd vil sætte pris på at få. Det er omvendt også noget, som rigtig mange mænd smider på ønskelisten. Parfumer er og bliver et gavehit, og det gælder både mænd og kvinder. Til trods for at det er en gaveklassiker, som flere tyr til, skal man dog også sørge for at finde en velduftende parfume, som falder i modtagers smag. Der er stor forskel på parfumer, og du finder både de mere eksotiske og tunge af slagsen samt de mere sporty og friske parfumer. Hvis du er i tvivl, er det altid en god idé at gå efter en frisk og mere neutral parfume, da den vil falde i god jord hos de fleste.

 

Innovativt og smart tilbehør

En anden ting, du sjældent går galt i byen med, er smarte gadgets. Mange mænd er vilde med gadgets, hvilket inkluderer alt fra høretelefoner, kameraer og højttalere til droner, tablets og barbermaskiner. Især trådløse høretelefoner har opnået stor popularitet. Leder du i stedet efter smarte gadgets til golfbanen, kan du med fordel kigge nærmere på en afstandsmåler, GPS eller en Voice Caddie. Er modtager en ægte golfentusiast, som ofte tager på golfbanen, vil de smarte gadgets i den grad falde i god jord.

 

Spændende oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er uhyre populære, og der findes mange af dem. Du finder både de klassiske oplevelsesgaver til brunch, cafe- eller biograftur, men også de mere spændende oplevelsesgaver, hvor der er garanti for et adrenalinkick med et prøvedyk blandt hajer, fisk og andre havdyr i Kattegatcentret, en ballonflyvning, bridgewalk og meget mere. Det store udvalg af oplevelser gør det muligt for dig at finde netop den oplevelse, som passer bedst til modtager. Ud over de mere gængse oplevelsesgaver findes der også oplevelsesgaver henvendt til golfspilleren. Du kan blandt andet forære et golfophold, en golfdag med en professionel, en golfferie i udlandet eller et spil golf på en eftertragtet bane i Danmark. Med oplevelsesgaver forærer du altså ikke blot en gave, men derimod også minder, som varer for evigt.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer