Debatreglement for golf-debat på Golf.dk | Golf.dk

Debatreglement for golf-debat på Golf.dk

29/11 - 2016 |

Generelt om golf-debat på Golf.dk

Golf-debatsitet Golf.dk ejes af DGUE A/S, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

Formålet med golf-debatsitet er, at alle golfens ildsjæle kan benytte sitet til fx at debattere, udtrykke, læse, og diskutere emner og holdninger samt udveksle erfaringer vedrørende golf.

DGUE A/S formidler kontakt mellem sådanne personer. Debatindlæg er derfor på ingen måde udtryk for meninger, holdninger eller lignende fra DGUE A/S' side.

Nærværende debatreglement fastlægger vilkårene for golf-debatsitets anvendelse, herunder hvilke rettigheder og forpligtelser brugerne af golf-debatsitet er underlagt.

Finder en bruger af golf-debatsitet, at et indlæg er stødende eller på anden måde kompromitterende, opfordres vedkommende til at rette henvendelse til DGUE A/S, som vil vurdere, om indlægget opfylder debatreglementet. Skriftlig meddelelse rettes til info@golf.dk.

Indlæg og informationer fra golf-debatsitet bliver lagret i en database. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjemand uden skribentens samtykke.

DGUE A/S forbeholder sig ret til uden yderligere varsel at ændre debatreglerne, såfremt det er nødvendigt eller lovgivningsmæssigt påkrævet.

 

Betingelser for at anvendelse af golf-debatsitet

Benyttelse af golf-debatsitet i form af indlæg er betinget af, at personen accepterer debatreglementet.

Golf-debatsitet er ikke et kommercielt forum og må ikke anvendes til at reklamerer for varer og ydelser, hverken direkte eller indirekte.

En skribent af et indlæg har det fulde ansvar for at opfylde debatreglementet.

Indlæg må ikke indeholde nogen form for fx fornærmende, nedsættende, truende, personlige krænkende, injurier eller bagtalende oplysninger eller stride mod gældende lovgivning. Ethvert indlæg skal på en saglig og hæderlig måde bidrage til en debat uden at personer direkte krænkes eller udsættes for chikane.

Overskrides ovennævnte betingelser, forbeholder DGUE A/S sig ret at fjerne indlæg. Fjernelsen sker uden varsel og uden at der kan rejses krav af nogen art overfor Golf.dk ApS.

Ved gentagne overtrædelser af debatreglement, forbeholder DGUE A/S sig ret til at indstille, slette, afvise eller på anden måde nægte en eller flere bestemte brugere registrering/adgang til golf-debatsitet.

 

Ansvarsfraskrivelse

DGUE A/S formidler kun kontakt mellem bruger af debatten på Golf.dk og har intet ansvar for tab, indirekte tab eller lignende som følge af debatten på Golf.dk. Bruger har det fulde ansvar for overholdelse af debatreglement samt indlæggets indhold

User Comments:

 • Average to par

  03/11 - 2017 | Steen Frederiksen

  Jeg er ofte stødt på udtrykket 'average to par' i engelsksprogede artikler om golf, men hvad betyder det egentlig? Kan nogen hjælpe med en forklaring, jeg kan forstå? Har Googlet udtrykket, men fattede ikke de forklaringer og formler der blev givet. På forhånd Tak Steen Frederiksen

 • Myretue

  01/06 - 2017 | Jytte Larsen

  Jeg mener ikke man har frit drop fra myretue , men medspiller ( to forskellige ) mener man har , hvad er rigtigt Vh Jytte Larsen hals golfklub

 • Diskvalificeret

  25/05 - 2017 | Antje Laukamp

  Deltog i turnering i dameklubben, blev diskvalificeret pga. fejl i scorekort - men scorekort blev indberettet i golfboks med -1 i hcp. på 37 point.... kan det være korrekt?

 • Jeg savner den gamle golf.dk

  15/02 - 2017 | Søren Bollerup Hansen

  Jeg må indrømme at jeg savner den gamle golf.dk Jeg kan ikke finde rundt på den nye og jeg synes at den er blevet uoverskuelig. Er jeg den eneste det tænker sådan?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer