De typiske fejl, når man better på golf | Golf.dk

De typiske fejl, når man better på golf

21/10 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Upålidelige sider

Noget af de vigtigste, når man satser sine egne penge på golf, er at spille på en troværdig side. Sider kan være meget forskellige, og ikke alle har de bedste intentioner. Der er også bare nogle faktorer, som går sider mere praktiske at spille på. Dette kan for eksempel være, hvilken teknologi der bruges. På online casinoer er der næsten ingen chance for snyd, da tallene bare bliver delt ud tilfældigt, men nogle sider har teknologier til bedre sikkerhed. Dette kan for eksempel være NemID, som gør det meget svære for andre at logge ind på din bruger. Noget andet, som er vigtigt at kigge efter, når man beslutter, hvilket side man skal spille på, er at kigge efter om siden har dansk licens. Hvis en side har dansk licens, kommer det med en masse goder. En ting, som de fleste er glade for, er, at gevinsterne er fuldstændig skattefri, når en side har dansk licens. Det skyldes, at siderne med dansk licens allerede har betalt en spilleafgift.

Du kan se om en side har dansk licens på Spillemyndigheden.dk. Derudover vil spiludbyderen have et logo i bunden af hjemmesiden som er nemt at genkende. Logoet vil være en blå cirkel, hvor der står teksten ”Tilladelse fra Spillemyndigheden”. Listen af goder ved sider, der har dansk licens, er lang. Spillemyndigheden kan gå ind og hjælpe, hvis du ikke har fået din gevinst udbetalt, og sider med dansk licens har spillernes gevinster liggende på en særskilt konto. De beskytter din gevinst, hvis virksomheden løber ind i økonomiske problemer.

 

Uopmærksomhed og uvidenhed

Nogle af de største fejl er ikke at være opmærksom og ikke følge med. Hvis dit yndlingshold eller din yndlingsspiller ikke har spillet særlig godt længe, på grund af skadesproblemer eller noget andet er det en dårlig idé at spille på dem eller den pågældende uden at undersøge, hvordan resultaterne har været tidligere. Det er vigtigt at undersøge, hvad dine penge bliver brugt på. Derfor skal du ikke kun tjekke op på din yndlingsspiller, men også modstander, historie og spillerens tilstand lige i øjeblikket. Du kan blandt andet tjekke resultater på DR.dk eller læse nyheder på TV3 Sports hjemmeside.

En anden stor fejl er uvidenhed. Dette er, for eksempel hvis man spiller på en sport eller en spiller, man ikke aner noget om. Hvis du er gammel golfspiller, og har fulgt med i sporten, er det en fantastisk idé at spille på den sport i stedet for håndbold. Men hvis ikke skal du måske lade være med at spilde dine penge. Hold dig også helst til den samme spiller, og lad være med skifte hele tiden. Det er langt sværere at følge med i 10 spillere end kun en enkelt.

 

At spille med hjertet

Det er helt og absolut normalt at have en yndlingsspiller, men lad være med at spille på ham eller hende hver gang du får chancen. Spil med fornuft. Det er ikke klogt bare at spille på spiller bare fordi man kan lide spilleren.Det er fint normalt at spille på de samme to spillere, fordi du nemt kan holde øje med dem. Men du behøver ikke at spille på den person hver gang. Hvis spilleren lige er kommet tilbage fra en skade kan det være, at du skal spare pengene indtil du ved, at spilleren er på sit højeste niveau igen. Det er altid vigtigt at være tålmodig. På den måde får du et langt større udbytte af dine anstrengelser. Du behøver ikke at spille hver gang du får chancen, men se det som en lille fornøjelse en gang i mellem. Forvent heller ikke at vinde hver gang. Det er ikke meningen, at betting er en regelmæssig indkomst, men nærmere en underholdende hobby, der fra tid til anden kaster et lille overskud af sig. Frem for alt, så spil aldrig for mere end du har råd til at tabe.

Rigtig god fornøjelse med din golf- og sportsbetting.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer