Dansk drømmeresultat down under | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen er nummer ét på Symetra Tourens pengeliste og et varmt navn til LPGA i 2018

Foto: Getty Images

Dansk drømmeresultat down under

23/02 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: For en uge siden var Nanna Koerstz Madsen ikke en gang med i hovedturneringen i ISPS Handa Women’s Australian Open – men så tog hun arbejdshandskerne på

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i ISPS HANDA Women’s Australian Open (Ladies European Tour)
Nanna Koerstz Madsen havde noget af en opgave foran sig med blot at komme ind i hovedturneringen i Australien. Danskeren skulle klemme sig gennem nåleøjet som en af de blot tre spillere ud af 70, der kvalificerede sig. Det klarede hun, og derfra så hun sig ikke tilbage. Smørum-spilleren hentede en vildt imponerende andenplads i den stærke vind og indkasserede dansk kvindegolfs største pengepræmie (over 120.000 dollar) nogensinde.

2. Jeff Winther
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 8 i Dimension Data Pro-Am (Sunshine Tour)
Jeff Winther fik et godt resultat ud af anstrengelserne på den sydafrikanske Sunshine Tour, men der var alligevel malurt i bægeret for Kokkedal-spilleren. Han blev svigtet på det grusomste af sin putter hele ugen, og det kostede sejrschancen i en turnering, hvor spillet fra tee til green var til mere.

3. Oliver Suhr
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 1 i PGA Catalunya Resort Championship (ECCO Tour)
Oliver Suhr fik en forrygende start på PGA Catalunya Resort Championship, som spilles på golfanlægget af samme navn. Suhr distancerede samtlige konkurrenter i 1. runde med en 65’er, fem slag under par. Godt nok kom scoren i hus på den lettere Tour Course, men Suhr er godt positioneret til at forsvare sin føring på Stadium Course i 2. runde.

4. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 39 i ISPS HANDA World Super 6 Perth (European Tour)
Thorbjørn Olesen har tidligere vundet en af sine store sejre på Lake Karrinyup-banen, og han havde store forhåbninger til turneringen i Perth. Det gik dog ikke helt som håbet for Thorbjørn, der ganske vist klarede cuttet, men ikke sluttede blandt de 24 spillere, som skulle dyste om titlen via korte hulspilsmatcher.

5. Morten Ørum Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 52 i Dimension Data Pro-Am (Sunshine Tour)
Morten Ørum Madsens absolutte højdepunkt i Dimension Data Pro-Am kom i 3. runde, hvor silkeborgenseren sendte bolden direkte i koppen på 17. hul. Madsen gjorde en fornuftig figur og fik vist noget af den vigtige stabilitet, som er nødvendig for at komme tilbage på tidligere tiders succesfulde spor.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk