Cobra leder efter to personer, der ønsker at prøve One Length | Golf.dk

Cobra leder efter to personer, der ønsker at prøve One Length

29/04 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

One Length er et koncept, der er baseret på, at alle jern i Bagen er lige lange - alle har længden af ​​et 7 jern, fordi det er de fleste golfspillers favoritjern.

Meningen med One Lengt jern er at du bruger samme sving til alle jern. Der vil være mindre at tænke på.  Når du gentager en bevægelse igen og igen, vil du opnå en bedre bold kontakt. Det er virkelig logisk, og flere og flere golfspillere begynder nu at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor de spiller med forskellige længde på deres jern. Derfor har Cobra udviklet One Length i tre forskellige serier: https://www.cobragolf.com/one-length-irons
 

  • F9 Speedback for de fleste golfspillere. Et tilgivende jern med ekstrem længde, egnet til golfspillere med handicap 8-25.
  • Forged Tec Black til de lidt bedre golfspillere. Mindre jern hoved med masser af feeling. Egnet til handicap 0-15.
  • F-Max for dem, der ikke svinger så hurtigt, og som vil have meget let spillelige jern. Egnet til handicap 20 og opefter.

Fire fordele ved One Length
overbevisning om, at det ville være lettere at spille med de lange jern, hvis de havde et kortere skaft. I løbet af de fire år, som Cobra har arbejdet med One Length, har de opdaget flere fordele. Hvilke af dem vil hjælpe dig mest?

1. Lette lange jernslag og konstante resultater. Teorien om, at lange jernslag ville være lettere med kortere skafter viste sig at være korrekt. Nu er det ikke så enkelt bare at skære skafterne ned. Vægten og loftet i jernsættet skal tilpasses således, at du har tilpas længde afstand imellemm jernene Du vil bemærke, at du får bedre præcision med de lange jern. Det er med til at sænke din score.

2. Bedre præcision med de korte jern. Lidt uventet var det, at mange siger, at deres forbedring med One Length er, at de har bedre præcision med de korte jern. Forklaringen på det er at de kortere jerns skaft længde,  gør at bolden flyver højere og dermed lander den med en stejlere vinkel. Det betyder at bolden ikke ruller så meget og derfor bliver du mere sikker på dine længder med de kortere jern. Helt enkelt bedre mulighed for flere birdie puts.

3.Høje spillere Syntes godt om de lange Weges . Den ene træner efter den anden har fortalt os, hvor god One Length er til virkelig høje spillere. Med længere skafter i deres wedges får de en meget bedre lineup i det korte spil og har løftet den del af spillet markant. Ikke mindst gælder det for chipping, hvor de nu kan bruge en og samme svingbevægelse til både et otte jern  og en wedges.

4. Mere effektiv træning. Brysons træner Mike Schy har set en meget vigtig bivirkning ved at spille med One Length. Efersom både opstilling og sving er det samme for alle jern, er det ikke anderledes at træne med femjern, ottejern eller wedge. Så i stedet for at træne på alle jernslag, kan Bryson - eller dig - kun træne med 2-3 af jernene og dermed få mere tid til at øve andre af spillets facetter. Træningen bliver mere effektiv, og for Bryson har One Length betydet, at han er blevet bedre i alle dele af spillet.
 

 

Ønsker du at deltage i One Length Challenge?

Cobra vil have bevis på, at One Length er så godt for så mange forskellige typer golfspillere som de tror, ​​og derfor starter de One Length Challenge. 15 almindelige golfspillere i de nordiske lande får tilbudt at låne et komplet sæt One Length udstyr fra Cobra i 2019 sæsonen. Målet er at se om de sænker deres handicap hurtigere end den gennemsnitlige spiller gør.

Cobra ønsker

• Engagerede  golfspillere som spiller mindst 20 runder om året.
• Golfspillere med handicap mellem 5-30.
• Golfspillere, der er villige til at gemme deres nuværende sæt væk i 2019 sæsonen for kun at spille med Cobra One Length.

Cobra tilbyder
• Du kan låne et komplet golfsæt fra Cobra - fra F9 Speedback Driver til jern og wedges - i løbet af sæsonen 2019.
• Golfsættet opmåles hos din lokale Cobra-forhandler.
• Alt udstyret er  med Cobra Connect, så du automatisk indsamler statistikker fra dit spil og kan se hvordan du udvikler dig.
• Den spiller af de 15  der deltager i One Length Challenge, og som sænker deres handicap mest inden  1. august, kan beholde hele sættet, som han / hun lånte.

Ansøg nu

Hvis du vil deltage i One Length Challenge, går du ind og laver en ansøgning. Cobra vælger dem, der skal være med 12. maj, så de har sættet testet og klar, når sæsonen rigtig går i gang. Ansøg direkte her - alt hvad der kræves er, at du elsker golf og spiller mindst 20 runder om året.

Link til ansøgning: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeY8EDSOozuAeFKZ5Bsrng-idWfmZF45aAcRI_hl5if-v2rDg/viewform?usp=sf_link

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk