Bokskogens GK | Golf.dk

Foto: Pär-Martin Hedberg

Bokskogens GK

05/04 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Banen ligger tæt på Malmö og er et komplet golfanlæg med to 18-hullers baner. Mesterskabsbanen har været vært for mange store turneringer og klubben har fostret Tourspillere som bl.a. Henrik Stenson. Naturomgivelserne består af smuk bøgeskov og udgør et væld af naturlige forhindringer rundt på banen. Dette er en af Skånes ægte perler! Bokskogens GK har to, hver for sig, særdeles forskellige baner, med hver sin egenart og beliggende i en fantastisk smuk bøgeskov, grænsende til Yddinge skovsö.

Gamla banan er en klassisk parkbane og en udfordring for alle med sine smukke let kuperede fariways, velplacerede vandhazarder og fairway bunkers, samt særdeles velbevogtede (meget) hurtige greens. Længden på nogle af de længere huller kræver virkelig præcision. Hul 2, par 3, er et af flere meget specielle signaturhuller, som kræver gode nerver og evner! Hul 10, par 3 hullet er specielt spændende, da du skal carry en sø lige foran klubhuset, hvor der er frit udsyn fra restauranten. Efter at banen har fået 6 teesteder pr. hul, kan banen spilles om og om igen i forskellige sværhedsgrader. Restauranten er også helt nyrenoveret i moderne stil med lækre menuer til rimelige priser.

Kungsbanan er forskellig fra Gamla banan (dog ikke i skønhed) men i komplexitet, snævrere fairways og med mindre greens stiller Kungsbanan endnu større krav til præcision end Gamla banan. Greens er nyrenoverede og omlagte og alle har fået samme græs, (Pen A4) som de fleste topbaner i Europa!

Bestil golfophold til Bokskogens GK

Du har mulighed for at bestille golfophold direkte igennem GolfSverige.dk som tilbyder prisgaranti og dansk kundeservice: Book golfpakke eller greenfee til Bokskogens GK: www.golfsverige.dk/bokskogens-gk/

User Comments:

  • Super lækre Bokskogens GC

    17/09 - 2018 | Jan Pedersen

    Value for money er her helt i top........ mageløst og befriende lækkert anlæg

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer