Bliv en haj på golfbanen - dette indhold er sponsoreret | Golf.dk

Bliv en haj på golfbanen - dette indhold er sponsoreret

25/02 - 2020 |

Det helt rigtige udstyr

Der er mange måder, hvorpå du kan forbedre dit spil. En af de første ting som du skal gøre, er at sørge for, at dit udstyr er i orden. Der er forskel på, om du spiller med et sæt af høj kvalitet, eller du spiller med de billigste golfkøller, du har kunnet finde. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er det en god ide at spørge andre til råds angående udstyr eller researche lidt på emnet. Mange sports- eller golfbutikker vil også kunne rådgive dig om det bedste golfsæt til netop dig og dine behov. Golfudstyr kan være dyrt - særligt hvis du ønsker kvalitet. Derfor kan det være en fordel at tage et lån. Sammenlign banker for at finde den bedste mulighed for at foretage et lån. Efter du har investeret i godt golfudstyr, er du allerede et skridt tættere på at forbedre dit spil.

 

Træning er nøglen

Det er de færreste mennesker, der uden videre er gode til golf, første gang de prøver det. Derfor er det vigtigt, at du gør dig umage med dit spil og øver dig jævnligt. Rom blev ikke bygget på én dag, og det samme gælder for dine golfevner. Selvom du skal sørge for at øve dig, skal du også sørge for, at det er sjovt. Der er ikke noget ved at dyrke en sportsgren, hvis ikke du nyder det. Er der derfor dage, hvor du ikke har lyst, er det helt okay at blive hjemme. Foruden at øve dine sving, skal du sørge for at øve din balance og din holdning. Disse to ting er også essentielle faktorer for, om du spiller godt eller skidt. Sug derfor alle de tips, som du kan få til dig - det gør dig kun bedre. Balance og holdning kan du også øve derhjemme. Eventuelt kan du øve disse ting de dage, hvor du siger nej tak til at komme på banen.

 

Drop dit ego og ændre din tankegang

Richard Fish er en erfaren golfspiller, der på et tidspunkt i sit spil mistede evnen fuldkommen. Dette fik ham til at gentænke sin metoder, og herfra skrev han bogen Rocking the Fairways. Han skriver, hvordan underbevidstheden og mentalitet kan påvirke dit spil. For ham er golfsvinget en flydende, koordineret og balanceret bevægelse, og kan du skabe denne forestilling i din underbevidsthed, vil du få et markant bedre spil. Særligt udtrykker han, at det er vores ego, der kommer i vejen for den gode golf. Det vil sige, at det er vores egne og andres forventninger, der ødelægger det for os. Derfor skal du sørge for, at du ikke lade dit resultat være genstand for din personlige glæde. Det skal være sjovt, og når du øver dig, skal der ikke være et mål. I stedet skal du lade køllen glide frit og nyde det.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk