Bliv bedre til golf med tre gode råd, som har intet med golf at gøre | Golf.dk

Bliv bedre til golf med tre gode råd, som har intet med golf at gøre

13/11 - 2020 | Sponsoreret indhold

Alle siger, at øvelse gør mester. Dette er som sådan også rigtigt, men uden den rigtige træningsmentalitet og målsætning, kommer man aldrig nogle steder. Det er derfor at mange der spiller godt ofte og meget mere end en selv, aldrig rigtig bliver bedre. For mange, der bruger flere hundrede timer på at putte, putter stadig som var det en minigolf bane. Det kan skyldes mange ting, men mest af alt deres mentalitet og deres målsætning. Ofte kan det også skyldes ting, som slet ikke har med selve spillet at gøre. Denne artikel ønsker at anbefale tre ting, som man ikke behøver være på golfbanen for at træne. Læs videre nedenfor. 

 

Målsætning 

Det første man skal gøre, hvis man ønsker at blive bedre til golf - generelt set alting - er at være sikker på at man har sat sig en målsætning. En målsætning er ikke svær at lave. Det kan være at man ønsker at komme ned i handicap, og det kræver at man bliver bedre. Når man skal lave en målsætning er det vigtigt, at man identificerer hvor man gerne vil være bedre, men i en specifik grad. Det kan være at man skal være bedre til at drive eller indspil til greenen, men uanset hvad det er, er det vigtigt, at man finder en målsætning hvor man kan fornemme forbedring. På den måde er man sikker på at man kan bevæge sig frem. 

 

Visualisering 

En teknik, som mange topatleter benytter sig af. Det kommer af det gamle ordsprog: “hvis man kan se det, kan man gøre det”. Visualisering er en godt redskab, da man sætter sig ind i den situation, som man ønsker at forbedre. Her er det vigtigt, at man lukker øjnene og tager alle sanseindtryk ind. Kulde, varme, vind, tanker, fornemmelse i kroppen og spiller situationen ud i sit eget hoved, men samtidig former situationen til at det lykkes. Det træner hjernen til at fokusere bedre, når man står i situationen. 

 

Yoga 

Yoga er en fordel for langt de fleste sportsgrene at tage op. Det er en form for meditering samtidig med at det er med til at træne kroppen. Det mentale spil i golf er utrolig vigtigt, og hvis man samtidig kan fokusere og restituere kroppen - så kan man opnå en bedre omgang på golfbanen. Det handler om at finde ind i sig selv og træne kroppen samtidig. 

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk