Billige færgebilletter til Samsø Golfbane. | Golf.dk

Billige færgebilletter til Samsø Golfbane.

03/09 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Samsø Danmark’s grønne Ø 

med mange solskinstimer, sol og strand, og her passer golfbanen fint ind, som et godt tilbud til de mange gæster, som årligt besøger øen midt i Kattegat. Samsø Golfklub råder over en 18-huller’s bane og en 9 hullers Par-3 bane. Green-fee gæster er meget velkommen på Samsø, til en eller flere runder golf i den dejlige natur på øen.Green-fee 350 kr gælder hele dagen, og alle ugens dage. Tidligere var det dyrt at komme til Samsø med færgerne fra henholdsvis Jylland, Hou – Sælvig, og fra Sjælland, Kalundborg – Ballen, og det har måske holdt nogle golfspillere tilbage fra at tage til Samsø og spille en god runde golf. 

Det er der lavet om på, og i år er der billige færgebilletter fra den 12. august og resten af året. Det vil vi gerne slå et slag for.

Nedsættelse af billetpriserne til Samsø på omkring 50 procent har allerede givet en stor positiv virkning på salget af færgebilletter

Kommer du fra Jylland/Fyn og kører til Hou, for at sejle med den nye moderne færge M/F Prinsesse Isabella, koster en enkeltbillet til en bil med op til 5 passagerer 209 kr. i billigperioden. Sejltiden er 60 minutter. Se mere information om perioden for de billige billetter, afgange, booking m.v. på www.tilsamsoe.dk.

Kommer du fra Sjælland og kører til Kalundborg, for at sejle med den nye og moderne færge M/F Samsø, koster en enkeltbillet til en bil med op til 9 passagerer 225 kr. i billigperioden. Sejltiden er 1 time og 15/30 minutter. Se mere om information om perioden for de billige billetter, afgange booking m.v. på www.samsoelinjen.dk

Der er god plads og comfort på begge færger, inden du når frem til en af Danmark’s flotteste golfbaner, Samsø Golfbane.


 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk