Barsebäck Golf & Country Club | Golf.dk

Foto: Per Lindroth

Barsebäck Golf & Country Club

05/04 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Europatouren kommer tilbage til Barsebäck! Nordea Masters skal i 2017 afholdes på Barsebäck Golf & Country Club. Det bliver den tiende Europa Tour turnering som afholdes på Barsebäck.

Der hviler en meget speciel stemning over Barsebäck G & CC.  Golfanlægget anses for at være selve guldet af svenske golfbaner og svensk golfhistorie. Hvert år spilles mere end 25.000 greenfeerunder på Masters Course og Donald Steel Course tilsammen.

Banen fremstår altid i fremragende stand, og det er en fornøjelse at betræde de bløde grønne fairways. Naturoplevelsen ved at spille banen er uovertruffen, og man føler at banen har ligget der i 1000 år.

Mesterskabsbanen er en bane man husker resten af livet, og Donald Steel er bestemt også værd at spille. Begge baner er nogle af de bedste golfbaner du kan opleve i Norden.

Barsebäck har siden 1992 været vært for 9 stk. Scandinavian Masters, 2 stk. Compaq Open, 2 stk. Scandinavian TPC hosted by Annika samt ikke mindst The Solheim Cup 2003. 

Barsebäck er en kombination af skov, park og seaside hvilket er unikt og giver en fantastisk golfoplevelse. Fra seasidehullerne kan man se København.

Bo på banen – Du har mulighed for at bo direkte på anlægget da Barsebäck G & CC både tilbyder hotelophold samt lejligheder med plads til 4 personer.

Bestil golfophold til Barsebäck G & CC

Du har mulighed for at bestille golfophold direkte igennem www.GolfSverige.dk som tilbyder prisgaranti og dansk kundeservice:

Book golfpakke eller greenfee til Barsebäck G & CC: http://www.golfsverige.dk/barsebaeck-resort/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer