Båstad GK | Golf.dk

Foto: Michael Tannus

Båstad GK

05/04 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Hvis du har planer om at spille golf i Skåne så skal du vide at Båstad Golfklub betragtes som en legende i denne sammenhæng.

Historiske vingeslag i storslået natur. Båstads Golfklubs to baner er smukt beliggende i et kuperet terræn på Bjärehalvön. Internationale turneringer som er spillet her kan nævnes: PING Junior Solheim Cup og Challenge Tour event The Princess. 

Gamla Banan

I foråret 1930 åbnede den Gamla banan, som er Sveriges næstældste 18-hullers bane. Den blev tegnet af arkitekterne Hawtree & Taylor. Det er en typisk engelsk parkbane, med godt indbunkrede kuperede greens. Blandt dem som lavede par og bogeys på åbningsdagen var daværende kronprins, sammen med prins Sigvard og Generalkonsul Carl Bergsten tilfreds kunne sige, "Dette er en af de fineste baner i Sverige, selv i Skandinavien."

Nya Banan

Nya Banan som åbnede i 1990, har en anden karakter end Gamla Banan. Den er åben og tilbyder fra forreste tees et varieret, sjovt spil, hvor udfordringen først og fremmest består i at mestre de kuperede greens, mens lavhandicaperens udfordringer består af længde og nøjagtighed at holde bolden til i fairway. De indbunkrede greens og vandhazarder vil belønne den taktiske spiller. Banearkitekt er Tommy Nordström. 

Bestil golfophold til Båstad GK

Du har mulighed for at bestille golfophold direkte igennem GolfSverige.dk som tilbyder prisgaranti og dansk kundeservice:


Book golfpakke eller greenfee til Båstad GK: www.golfsverige.dk/baastad-gk/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer