All inclusive golf på skønne Kullen | Golf.dk

All inclusive golf på skønne Kullen

31/07 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Top rangeret bane og et hav af oplevelser på Kullen
 

Denne pakke er en oplagt get-away for en gruppe, (min. 8) der vil spille på en fantastisk god bane og samtidig kombinere et ophold med eksempelvis vinsmagning, wellness, teambuilding eller andet. 18-huls banen har en høj international standard og er kendt for sin hurtige green, og rangerer i top 30 over Skandinaviens bedste 18-huls baner. (Golf Digest 2018). I har naturligvis også adgang til 9-huls kortbane i samme høje kvalitet. S:t Arild benytter det digitale scorecard OnTag. Har du en iPhone er det bare at downloade appen fra App Store, så er man kørende. I pakken indgår naturligvis green-fee, og herudover står S:t Arild for golfvogn, baneguide og bolde til range opvarmning. I skal blot medbringe egne køller. (eller leje i shoppen) Ved 9-hul byder S:t Arild på en kop kaffe i kiosken, og når sulten melder sig, indtager i dagens frokost på klubbens restaurant, lavet på sæsonens bedste, lokale råvarer. 

 

Tilvalgsmuligheder
 

Er i interesserede i at forbedre spil og teknik er der mulighed for at booke privat- eller gruppelektioner med en af S:t Arilds dygtige trænere. Det er også muligt at booke denne golf pakke som en ’twin-pakke’ og spille en runde på Mölle Golf. Hør med os om mulighederne! Tilbuddet gælder kun til og med 20 oktober, så book nu og glæd jer til en super fin sensommer og efterårsgolf på Kullen!  Se pakke

 

Golf+ skræddersy din golfpakke med eksklusive oplevelser
 

Kullen har så meget at byde på, så hvorfor ikke kombinere golfen med 1-2 overnatninger så i får fuld valuta for turen over og får prøvet nogle af de mange muligheder området har at byde på? Slap af før eller efter spillet og nyd en drink på tag terrasse med havudsigt på Rusthållergården, 3,5 km fra banerne. Her findes også lækre wellness faciliteter og mulighed for spabehandlinger på. Eller rund dagen af på Arild Vingård, 3,2 km fra banerne med en guidet vinsmagning og en lækker middag. Begge steder har overnatningsmuligheder. 

 

Kullen Tours – skræddersyede oplevelser på Kullen
 

Denne golfpakke udbydes af Kullen Tours i samarbejde med S:t Arild Golfklubb. Kullen Tours skræddersyr oplevelser og ophold på Kullen for grupper (typisk 8+) og samarbejder med Kullens bedste hoteller, restauratører, eventudbydere og guider. Vi kan skræddersy jeres oplevelser og ophold på Kullen præcis efter ønsker, behov og pengepung. Få en på opleveren og kombiner en super golfoplevelse med eksempelvis klatring, rappelling, RIB-båd, havkajak, en cykeltur, øl smagning eller en af områdets gode Whiteguide restauranter.

Hør med os om mulighederne og læs mere på www.kullentours.com

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer