7 råd til det perfekte golftøj | Golf.dk

7 råd til det perfekte golftøj

30/04 - 2019 | Thomas Aaris Liltorp

Her kommer syv gode råd til, hvad du skal gøre for at have golftøj, der virker lige så godt, som det ser ud.

  1. Find et bælte til dine golfbukser eller shorts, der matcher dine sko Dit outfit skal se godt ud fra top til bund. Det betyder, at der skal være en rød tråd med det du gør. Når du matcher dit bælte med dine sko, skaber du således den perfekte ramme for dit outfit. Vi kommer længere nede ind på, hvilke farve sko du skal have på.
  1. Undgå ikke-traditionelle mønstre, der tager opmærksomheden. Nøgleordet for dit golftøj er enkelthed - det skal du udstråle. Du kommer dermed til at tage al opmærksomheden fra dit outfit, hvis noget af dit tøj har et meget markant og utraditionelt mønster i mange forskellige farver.

  1. Vælg et stykke tøj per outfit, der har en lys farve eller mønster. I stedet for et utraditionelt mønster på tøjet skal du vælge et stykke tøj i dit outfit, der er enten lyst eller har et mønster. Det kunne være den klassiske rudeformede sweater. Undgå T-shirts, Tank tops og Badetøj

  1. Hav kontraster på - ikke ens farver

 

Du skal ikke ligne et lagen på golfbanen. Det betyder også, at din outfits røde tråd ikke skal være ensfarvet tøj. Så undgå f.eks. at tage en trøje i khaki og bukser i khaki på.

Du skal i langt højere grad finde tøj, der kontraster. Det kunne være en gul sweater eller en mørkeblå poloshirt og et par khaki-farvede shorts eller jeans. På denne måde får du det meste ud af dit tøj og står samtidig skarpt på golfbanen.

  1. Dine sko skal være hvide med brunt læder.  De mest klassiske golfsko er hvide med et brunt  fuld- eller semi-broguemønster, der løber hen over snørebåndene. Undgå helt sorte sko, da disse ofte er for formelle til golfbanens afslappende liv.

  1. Udnyt dine lag ved dårligt vejr. Du kan udnytte de kolde dage på golfbanen. Tag da en sweater på eller sweater-vest for et klassisk look, der samtidig varmer dig.

  1. Få en yndlingshat

Der findes ikke den rigtige hat i golf. Dog har de fleste en form for baseballhat eller visir på, så de kan beskytte deres øjne mod solens stråler. Hatten er derfor mere et praktisk hjælpemiddel. Stråhatte og andre lignende hatte går også fint til golfbanen. Undgå derimod cowboyhatte eller bowlerhatte da de skal bruges i helt andre sammenhænge.

Kig ind i din nærmeste Tøjeksperten butik

Hvis du har lyst til at prøve sweater, poloshirts, shorts og bukser til golfbanen og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk