Österlens GK | Golf.dk

Österlens GK

05/04 - 2017 | Visit Sweden

Nedenstående indhold er sponsoreret af Visit Sweden

Anlægget ligger på Skånes østre kyst lige nord for Simrishamn, omkring en times kørsel fra Malmø. Klubben har to 18-hullers baner.

Österlens Golfklub blev grundlagt 1945, da 6 huller blev bygget på strandbrinken højt over Østersøen ved Lilla Vik. Seks år senere blev banen udvidet til 9 huller, og 1979 blev dagens 18-hullers bane klar. For at imødekomme den hurtigt voksende golfinteresse i Sverige blev Djupadals-banen bygget 2001. Klubben har også satset stort på træningsanlæg og service, og sedan i maj 2008 står et nyt klubhus færdigt for at byde gæster og medlemmer velkommen på Djupadal.

Djupadal

Djupadal golfbane er en åben, smuk hedlandsbane bygget på ren sandjord. Banen er kuperet og fra det højeste punkt er udsigten storslåede. I klart vejr kan man se tværs over Hanöbugten og til Blekinge.

De flotte fairways og de udfordrende greens gør, at Djupadal er en fantastisk golfbane at spille, og som en af mesterskabsbanerne på SAS Masters Tour er den naturligvis en spændende udfordring for golfspillere på alle niveauer.

Lilla Vik

Lilla Vik er en smuk parkbane med en spændende seasidekarakter, hvoraf fire huller elegant balancerer på strandbrinken ovenfor Østersøen. Havsudsigten og den til tider stærke havbrise byder på såvel naturoplevelser som udfordringer.

Den gamle 18-hulsbane ligger i et åbent og bølgende landskab. På flere af hullerne har man frit udsyn over Hanöbugten. 

Banen kan betegnes som en åben parkbane/linksbane. Banen er meget attraktiv da den altid står utrolig flot.

Bo på banen

På Österlens GK kan du bo på selve golfbanen og her er virkelig tale om det perfekte golfophold hvis du vil bo på banen. Et moderne anlæg bygge med omtanke for tradition og hyggelig atmosfære gør at du vil nyde et ophold her.

Du bor i egen lejlighed med plads til 4 - 6 personer. Alle lejligheder vender ind mod den flotte gårdshave. Lejlighederne passer perfekt til familier eller grupper.

 

Bestil golfophold til Österlens GK

Du har mulighed for at bestille golfophold direkte igennem GolfSverige.dk som tilbyder prisgaranti og dansk kundeservice:

Book golfpakke eller greenfee til Österlens GK: http://www.golfsverige.dk/oesterlens-gk/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer