Bjørn: - Det ville være fantastisk at have en dansker med

Thomas Bjørn er allerede i gang med sine forberedelser op til Ryder Cup i september 2018.

Den 46-årige dansker blev i december udnævnt til den næste europæiske Ryder Cup-kaptajn.

Golf.dk mødte ham til en snak om Ryder Cup 2018. Her kan du se den første del af vores videointerview. Resten bringer vi over de kommende uger.

Thomas Bjørn fortæller blandt andet om, hvad det ville betyde for ham at have en dansker med på Ryder Cup-holdet og hvad hans udnævnelse kan betyde for golf i Danmark i bredere forstand.

Caddie med benene nede på jorden

Det tog 14 timer at komme hjem til Heidelberg i Tyskland fra PGA Catalunya Resort efter ECCO Tour Winter Series.

Turen foregik i bil for Florian Fritsch og hans nye danske caddie Peter Hansen.

Turen er ikke noget særligt, for Florian Fritsch har valgt at bruge bilen, når han skal til og fra golfturneringer, for han har fravalgt at rejse med fly.

Peter Hansen har ikke noget problem med at rejse med fly, men han respekterer måden, han nye makker fortrækker at rejse på. Og det fortæller også, hvilket samarbejde teamet har.

John Daly kan være på vej til Made in Denmark

Made in Denmark får tilsyneladende besøg af John Daly. Det skriver Nordjyske.dk og refererer til en artikel i Golfbladet.

Det har ikke været muligt for Golf.dk at få historien bekræftet af arrangørerne selv.

John Daly vandt to majors i halvfemserne, men hans berømmelse rækker noget videre end de to ellers imponerende resultater normalt ville medføre.

John Daly er nemlig kendt for sin til tider vilde opførsel og sin langvarige kamp mod blandt andet alkoholisme, overvægt og ludomani

Fantastisk start blev til blød landing for Kjeldsen

Det har været en barsk start på PGA Touren for Søren Kjeldsen, der har misset cuttet i alle sine fire starter i året.

Men al krisesnak var viftet væk, da han åbnede Honda Classic helt fantastisk med birdies på både tredje, fjerde og femte hul. Det bragte ham frem i top 5.
På par-5 hullet tredje kom han på green efter to slag og havde et eagleputt fra fem meter, som han akkurat missede, men en sikker birdie blev det til.

Danskerne uberørte af spilstop i Joburg

Fra ugens start stod det klart, at Joburg Open ville blive ramt af forsinkelser. Royal Johannesburg & Kensington Golf Club blev udsat for voldsom regn mandag, og kun en utrættelig indsats af banepersonalet gjorde, at banerne var spilleklar torsdag morgen.

Men da regnen igen begyndte at hamre ned, var det kun et spørgsmål om tid, før bunkers og fairways igen ville stå under vand og gøre det umuligt at spille videre. Den tid kom klokken 13.35 dansk tid, og tre kvarter senere opgav man at få deltagerne tilbage på banen torsdag.

Delt asiatisk føring på LPGA Touren

LPGA Touren er rykket nordpå til Thailand hvor Honda LPGA Thailand bliver spillet.

Det er de asiatiske spillere, der har sat sig på de første pladser på leaderboardet i turneringen hvor 18 af verdens 20 bedste damespillere er til start.

Verdens nummer to og elleve, Ariya Jutanugarn Amy Yang, har efter første runde lagt sig i spidsen for turneringen i -6. De har dog ikke åbnet en stor føring og der er 21 spillere indenfor tre slag af de to førende.

Kjeldsen prøver lykken i Florida

Det er ikke noget særsyn at se en dansk herrespiller kæmpe med at slå igennem på PGA Touren. Succes i Europa, selv succes i majors og World Golf Championships, er ingen garanti for store resultater på verdens stærkeste tour. Thomas Bjørn, Anders Hansen og Thorbjørn Olesen kæmpede alle med spillet, da de tog medlemskab af PGA Touren, og det samme har været tilfældet i det tidlige stadie af Søren Kjeldsens karriere på den anden side af Atlanten.

Koerstz Madsen topper listen

Power Rankings: For en uge siden var Nanna Koerstz Madsen ikke en gang med i hovedturneringen i ISPS Handa Women’s Australian Open – men så tog hun arbejdshandskerne på

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

Dansk drømmeresultat down under

Power Rankings: For en uge siden var Nanna Koerstz Madsen ikke en gang med i hovedturneringen i ISPS Handa Women’s Australian Open – men så tog hun arbejdshandskerne på

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

Udefinereret

Sådan holer du dine putts

Ugens Tip: Har du problemer med at ramme bolden stabilt med putteren? Så se denne simple øvelse, der giver dig en bedre puttebevægelse

Hvis spillet fra tee til green kører, som det skal, er det ofte på green, at du skal sikre din sejr over spillemakkerne. Men hvis du ofte rammer bolden på tåen eller hælen af putterhovedet, kan der være rigtig langt mellem de holede putts. Det skyldes, at du har en ustabil puttebevægelse.

Sider