Hør vores US Masters podcast

Golf.dk har premiere på vores podcast Spil Med.

I vores første udsendelse varmer vi op til US Masters, der begynder torsdag den 5. april. Med i studiet er Anders Sigdal, der har kommenteret US Masters syv gange og har spillet banen og Andreas Hartø, tidligere europatourspiller, der har spillet en enkelt major, US Open i 2011. Vært er Claus Rødgaard Thomsen.

Lyt til podcasten nedenfor.

Kjeldsen møder hårdtarbejdende McGirt 

Der var kamp om pladserne, da 16 spillere skulle tjekke ind i lørdagens 1/8-finaler. Fem gange skulle der omspil mellem to eller tre spillere for at finde vinderen i puljen.

Charles Howell III var i omspil med både Tyrrell Hatton og Rafa Cabrera Bello, og det trak til 6. hul, før Cabrera Bello blev besejret.
Marc Leishman vandt over Lee Westwood og Pat Perez med en birdie på andet omspilshul

En undtagelse til de lange matcher findes dog i Søren Kjeldsens 1/8-finale.

Hansen og Madsen sniger sig I finalen

Rutinen fra europatouren er værdifuld at have i rygsækken, når der jagtes et comeback. 

The Barclays Kenya Open åbner sæsonen på Challenge Touren med det store fælles sæsonmål at slutte i top 15 på Road to Oman og derved at kvalificere sig til europatouren i 2018.

To danskere kan tage de første skridt På Road to Oman, selv om det umiddelbart ligner små skridt, men der er to runder tilbage, og de har begge erfaringen i rygsækken.

Joachim B. Hansen er klar til finalerunderne med en 43. plads. Han spillede sin anden runde i 68 slag (-3) og er samlet i -2.

Thomas Bjørn tror fortsat på resultater som spiller

Det er sjældent, at spillere præsterer mange topresultater, når først de er udnævnt til Ryder Cup-kaptajn.

Dels fordi de på det tidspunkt som regel er nået en alder, hvor præstationerne alligevel daler, dels placerer kaptajnskabet en så stor byrde på deres koncentration og tid, at de får svært ved at træne den nødvendige mængde og have det nødvendige overskud.

Emily Pedersen skifter klub

The Scandinavian er i forvejen hjemklub for Søren Kjeldsen og Jeff Winther. Nu får de prominent kvindeligt selskab på rangen ved Farum.

Emily Pedersen har nemlig via en pressemeddelelse meddelt, at hun skifter fra Smørum til The Scandinavian. Beslutningen kommer efter rådgivning fra hendes management-firma.

Verdensetteren Ko under pres

74 uger. Så længe har Lydia Ko toppet verdensranglisten; Rolex Rankings. Førstepladsen er ikke i fare lige nu, men 19-årige Lydia Ko kunne godt bruge nogle gode resultater.

Hun har startet et nyt samarbejde med træner Gary Gilchrist i 2017, men hende sæson har indtil videre budt på to ottendepladser som bedste resultater på LPGA.

I denne uge spiller hun Kia Classic, og hun spillede sin første runde i 74 slag (+2). Det placerer hende på 81. pladsen lige på den forkerte side af cuttet, og problemet var kort sagt putteren.

JDT D4 U19 & U22 3/9 2017

JDT D4 U19 & U22 26/5 2017

JDT D4 U19 & U22 30/4 2017

JDT D4 U16 1/10 2017

Sider