Bjørn Indleder presseturné i Paris

Thomas Bjørn har et utal af fotosessioner og pressemøder i vente frem mod Ryder Cup, og han tog hul på sin halvandet år lange verdensomspændende turné i Paris, værtsbyen for slaget mod amerikanerne. 

Joburg Open i druknefare

Årets største felt på europatouren har haft en alt andet end ideel optakt til Joburg Open, men for banepersonalet på Royal Johannesburg & Kensington Golf Club har prøvelserne været endnu mere omfattende.

Mandag faldt 157 millimeter regn, og det har skabt oversvømmelser, som kan få store konsekvenser for afviklingen af turneringen. Der er nemlig flere problemer i udsigt under turneringsdagene med en del regn torsdag og tordenbyger fredag og lørdag eftermiddag. Det fortæller Thomas Søby, caddie for Bernd Ritthammer, fra Sydafrika.

Masser af golfnyheder på messe

 

Dansk Golfshow, der løber fra den 24. til 26. februar, er for mange i golfbranchen en forårsbebuder, hvor forventningsfulde golfspillere møder op for at se leverandørerne præsentere de nyeste produkter inden for både udstyr, beklædning og rejser i ind- og udland. Men det er også her, mange klubber viser flaget over for greenfee-spillere fra hele landet, mens gæsterne kan fornøje sig med underholdende indslag af forskellig art.

Fransk ECCO Tour sejr – slog Oliver Suhr i omspil

Franske Mathieu Fenasse vandt tirsdag PGA Catalunya Resort Championship efter en helt forrygende finaledag, der sluttede med et fire-mands omspil. Her måtte Oliver Suhr, Joel Sjöholm og Aksel Kristoffer Olsen bøje sig for den franske Challenge Tour spiller.

Drama for alle pengene

Golferens Blog - Har du fod på det?

Selvfølgelig er det næverne, der taler i en boksering, og selvfølgelig er det hænder og arme, der tæller på golfbanen.

Alligevel kan vi se, at en bokser med et godt fodarbejde klarer sig bedre, og i den modsatte retning: at et tegn på at være på randen af en knock out er fødder, der er tunge – platfodet – med forkert (taberens) vægtfordeling.

I golf er der også et betydningsfuldt benarbejde, som mange negligerer. Det kan føre til kiksere eller noget, der næsten er værre: At en spiller ikke får fuldt udbytte af sit potentiale.

Koerstz Madsen: - Det er jo bare en andenplads

Det var en træt men fattet Nanna Koerstz Madsen, der landede i Københavns Lufthavn mandag eftermiddag.

Den 22-årige Smørum-spiller blev modtaget af en halv snes mennesker - heriblandt familie, sponsorrepræsentanter og folk fra Smørum Golfklub. Golf.dk var også til stede.

I Adelaide havde den unge spiller præsteret en andenplads ved ISPS Handa Women’s Australian Open og derved sikret sig en ugeløn på 119.765 dollars. Det er den klart største check i karrieren.

Bjørns skæbnebane får The Open i 2020

The Open i 2020 bliver afviklet på Royal St. George’s, som ligger i Kent i England.

Det har R & A netop annonceret. Royal St. George’s har lagt fairways til The Open 14 gange indtil nu.

Blandt danske golffans er banen mest kendt for The Open i 2003, hvor Thomas Bjørn burde have vundet, men til sidst smed sejren til upåagtede Ben Curtis.

Normalt ville man have forventet, at The Old Course i St. Andrews skulle have The Open i 2020. Siden 1990 har banen nemlig altid haft mesterskabet præcis hvert femte år.

Furesø Senior Open

debate or dead bait...

Sounds the same ...?

Ørum Madsen sulten og motiveret

I weekenden spillede Morten Ørum Madsen med i finalen ved Dimension Data Pro-Am, hvor han var kvalificeret via sin fine kategori på Sunshine Tour fra hans sejr ved South African Open Championship i 2014.

Den kategori har også sikret ham pladser i startfeltet ved Joburg Open og næste uges Tshwane Open som tæller på europatouren.

Det er det helt klare mål for Morten Ørum Madsen at komme tilbage dertil, hvor han mistede sin plads efter sidste sæson.

Sider