Hvem kan slå Tiger Mickelroy?

Tiger Woods og Phil Mickelson - to dele af det trehovede monster. (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Tiger Woods er favorit, men med Rory McIlroy og Phil Mickelson i Masters-feltet er der lagt op til et brag af en golfturnering på Augusta i denne uge.  

 Tiger Woods er favorit, men med Rory McIlroy og Phil Mickelson i Masters-feltet er der lagt op til et brag af en golfturnering på Augusta i denne uge.  

Tiger Woods og Masters er historisk set et godt match, og efter sejren i Arnold Palmer Invitational for 14 dage siden er Tiger Woods bookmakernes favorit til at vinde årets første major, der indledes på Augusta torsdag.

Kigger man Tigers resultatliste i Masters siden debuten som amatør i 1995, er det umiddelbart svært at se, at manden på noget tidspunkt har været i krise. Ikke nok med at han har vundet turneringen fire gange, men når en 6. plads er det dårligste resultat i de sidste fem år, forstår man godt, at bookmakerne ikke tør andet end at sætte de laveste odds på en Tiger Woods i storform.

Tiger giver de fleste steder pengene tilbage 5 gange, mens oddsene på Rory McIlroy ligger på 6. Herefter følger Phil Mickelson, Luke Donald og Lee Westwood.

Men hvor det tidligere handlede om Tiger Woods mod resten af feltet, er der i år langt flere bejlere til den grønne jakke. Golf.com har talt med puttetræneren Dave Stockton, der blandt andre arbejder med Rory McIlroy og Phil Mickelson, og han spår en åben affære: 

- Jeg tror, vi kan se frem til den mest åbne Masters-turnering nogensinde. Luke Donald spiller godt, og det samme gør Justin Rose, ligesom Hunter Mahan har vundet to gange i år, siger Stockton, som dog ikke er i tvivl om, hvem han ville satse på, hvis han fik valget mellem feltet og “det trehovede monster” bestående af Tiger, Mickelson og McIlroy - der i følge Golf.com nu også omtales som Tiger Mickelroy.

- Jeg ville tage Rory, Phil og TIger, siger Stockton.

Også verdensranglistens nummer fem, amerikaneren Steve Stricker, spår en mindeværdig Masters-uge: 

-Det her kan blive det bedste Masters, som nogensinde bliver spillet, siger Steve Stricker, der som sædvanlig ligger i feltet af outsidere.

Skulle man fristes til at satse på en af de to danskere, giver Thomas Bjørn odds mellem 125 og 150, mens Anders Hansen ligger mellem 250 og 300.   


2 kommentarer til "Hvem kan slå Tiger Mickelroy? "

Olesen

Hvorfor bliver Thorbjørn ikke inviteret når han nu vandt sidste uge, eller ikke automatisk med?

Det kan jeg ;-)