Video: Ny trend inden for golftræning?

Denne golfpro tager sig meget kærligt af sine golfelever (foto: YouTube)

Printer venlig versionSend til en ven

Fredagspausen: Den individuelle kontakt mellem golftræner og elev er vigtig for at lære spillet ordentligt. Men kan det blive for meget af det gode?

Hvis du troppede op til et introkursus i golf i din lokale klub, ville du nok spærre øjnene op, hvis din træner var lige så engageret i sine kvindelige elever som træneren i denne video.

Træneren bliver mere og mere nærgående over for et par af sine elever, som træningen skrider frem, og til sidst er det ved at blive for meget for et par af de øvrige elever.

Heldigvis er der blot tale om skjult kamera, og bagefter har ofrene for den lumre practical joke overskud til at grine ad hele optrinnet. Og mon ikke en dansk træner kunne risikere at få et par sexchikanesager på halsen, hvis noget lignende blev forsøgt i ramme alvor herhjemme?

 


2 kommentarer til "Video: Ny trend inden for golftræning?"

Ikke igen

Jeg ville ønske at Golf.dk ville bruge mere energi på at skrive nogle artikler om golf, fremfor at springe over hvor gæret er lavest.

Personligt synes jeg der er for mange af klip fra Youtube, eller ikke nok artikler om golf, alt efter hvordan man ser på det.

Er folk enige eller uenige?

Youtube

Jeg har ikke noget imod klip fra youtube. Så mange er der heller ikke. Hvis jeg ikke gider se dem lader jeg være.