Hole in one-bonanza i Danmark

En glad Mads Nissen Callesen samler bolden efter sin hole in one (Foto: Aabenraa Golfklub)
En glad Mads Nissen Callesen samler bolden efter sin hole in one (Foto: Aabenraa Golfklub)

Printer venlig versionSend til en ven

Et par danske baner er i den seneste tid blevet udsat for et sandt hole in one-bombardement 

Efter en meget rolig start på 2011 sæsonen i Aabenraa Golfklub hvad angår hole-in-one, er der blevet taget kraftigt revanche indenfor de sidste tre uger.

Det hele startede tirsdag 21. juni hvor en af klubbens talentfulde juniorer – den kun 14-årige Mads Nissen Callesen - lavede hole-in-one på det svære 5. hul på Aabenraa Golfklubs anlæg.

Og det blev startskuddet til en kavalkade af enere.

Mandag den 27. juni var Alssund Golfklubs Seniorafdeling på besøg i Aabenraa, og her lavede Thorkil Rohleder et hole-in-one på Aabenraa Golfklubs 16. hul – til stor glæde for alle de 70 spillere der var på banen på det tidspunkt da han bagefter skænkede ud af sin vundne whisky.

Lørdagen efter – den 2. juli – blev der så lavet hele to holes-in-one af klubbens egne spillere. Om formiddagen lavede Kim Madsen hole-in-one - også på 16. hul - i Nykredit Open 2011. Dette udløste en sand ”gaveregn” bestående af både et års Golfforsikring fra Nykredit samt et seks dages ophold på Hotel Tyrol i Østrig inkl. fuld forplejning og fire runder golf – en hole in one-præmie Aabenraa Golfklub altid har på højkant til alle deres officielle klubturneringer.

Om eftermiddagen præsterede Marente Andersen så et hole-in-one på det 10. hul i Aabenraa Golfklub – klubbens signaturhul – et par 3 hul på 130 meter over vand hele vejen.

Og det femte hole-in-one på kun 17 dage kom lørdag den 9. juli, hvor det igen var 5. hul, der stod for skud. Her præsterede Karen D. Toft det ultimative slag.

Alle de dygtige - og heldige - modtog en en flaske whisky (dog ikke 14-årige Mads) og et gavekort på 1.000 kroner.

Hul på bylden i Middelfart
I Middelfart - i Golfklubben Lillebælt - er man ikke så forvænt med holes in one. Indtil denne uge skulle man tilbage til juli sidste år for at finde et pletskud. Men tirsdag lykkedes det for to spillere på samme dag - og på samme hul.

Først var det Ilse Jørgensen, der slog bolden direkte fra udslagsstedet hen over en sø og direkte i hullet på 7. hul. Nogle timer senere var Lasse Pedersen nået frem til samme hul. Også han ramte plet i et slag. De to skarpskytter blev behørigt fejret og har nu fået evigt liv på golfklubbens æresvæg.


4 kommentarer til "Hole in one-bonanza i Danmark"

Hole in one

Hedensted kan også være med, 2 hole in one mandag den 11/7..
Først Kevin kristensen på 11 år, på hul 2 og bolden efter i samme gruppe, men 2 bold Malene Villadsen på hul 14. kevin er den eneste sammen med hans far ( undertegnede) der i klubbens levetid har lavet hole in one på hul 2. godt gået Kevin

Hul 7 - sø??

Oolfklubben Lillebælt har ganske rigtigt et par 3 hul med en sø foran og forøvrigt også bagved, men det er nu hul 5, hul er der ingen vand i nærheden :-)

Prøver lige igen

Hul 7 er der ingen sø ved, og så hedder det Golfklubben og ikke Oolfklubben, hvor kom det fra ?? :-)

Hole in one

Jeg har også lavet hole in one i år, på et hul hvor det ikke er normalt. Hul 14 på Skjoldnæsholm Golfklub på Old Course.
En anden fra min klub(Caroline Fredensborg) Har lavet hole in one på vores hul 8 i Hedeland Golfklub.