Konkurrence: Nu starter vanvidsplanen

Golf.dk er klar med en superambitiøs 10/10-plan, der skal inspirere de danske golfspillere
Golf.dk er klar med en superambitiøs 10/10-plan, der skal inspirere de danske golfspillere

Printer venlig versionSend til en ven

10/10-planen: Alle får noget i politikernes luftige 2020-planer – undtagen golfspillerne. Det vil Golf.dk nu lave om på. Deltag i konkurrencen og vind flotte præmier

Det hele startede en mørk, kold og trist januaraften, hvor der bare skulle ske et eller andet for at holde vinterdepressionen på afstand. Jeg ville gerne af sted, spille golf fremmede steder, få masser af indtryk, presse mig selv lidt. Og måske endda inspirere andre golfspillende dagdrømmere lidt.
 
Pludselig var idéen der: Kunne det lade sig gøre at spille golf i 10 lande på 10 dage – vel at mærke i bil? Jeg begyndte at regne lidt på det. Svaret var: Mjaaahhh… hvis alt går op i en højere enhed. Det vil sige ingen lukkede baner på grund af dårligt vejr, ingen uheld med bilen, ingen adressemisforståelser, ingen personlige skavanker og ingen timelange bilkøer undervejs. Bestemt ikke givet på forhånd.
 
10/10-planen begyndte at tage form, og jeg var fyr og flamme. Jeg fik hurtigt (og sjovt nok uden de helt store pressionsmidler) overtalt min gode ven og golfmakker Laurits til at tage med som chauffør/spillemakker/kameramand. Transportmidlet skulle være min egen Skoda Octavia, som på plussiden er bygget til at cruise ned ad den tyske autobahn, men på minussiden er en ældre dame med over 250.000 km på samvittigheden.
 
Jeg lagde sidste hånd på den ambitiøse 10/10-plan i maj, og destinationerne så således ud:
Dag 1: PGA of Sweden National (Malmø, Sverige)
Dag 2: Steigenberger Hotel Treudelberg (Hamburg, Tyskland)
Dag 3: Hilversumsche Golf Club (Hilversum, Holland)
Dag 4: Rinkven Golfclub (Antwerpen, Belgien)
Dag 5: Le Kempferhof (Strasbourg, Frankrig)
Dag 6: Bled Golf Club (Bled, Slovenien)
Dag 7: Fontana Golf Club (Baden, Østrig)
Dag 8: Karlovy Vary Golf Club (Karlovy Vary, Tjekkiet)
Dag 9: Modry Las Golf Club (Choszczno, Polen)
Dag 10: Royal Golf Center (København, Danmark)
 
Konceptet i denne konkurrence er helt enkelt: Kan du gætte eller regne ud, hvor mange kilometer vi kørte fra start til slut på 10/10-turen? Her er lidt bonusinfo: Der skal tages højde for lidt afhentning mellem Greve og København, og på turen boede vi nogle gange på selve golfresortet og andre gange op til 15 minutters kørsel derfra. Og så klapper jeg ellers i som en østers.
 
Du kan følge med i rejsedagbogen fra 10/10-turen her på Golf.dk hen over sommeren. Første kapitel kommer på tirsdag, og derefter går det – bogstaveligt talt – slag i slag frem mod afslutningen på Royal Golf Center. Hvis jeg da når så langt. På www.Golf.dk/Plan1010 kan du følge min færd rundt i Europa.
 
Uanset om du skyder et hurtigt gæt af fra hoften eller selv kører turen igennem for at finde det præcise kilometertal, skal du klikke ind på www.golf.dk/plan1010 for at afgive dit bud.
 
Held og lykke!


6 kommentarer til "Konkurrence: Nu starter vanvidsplanen"

10/10

Hvis du kunne tænke dig en lokal "caddie" når I kommer til Royal golf club, kontakt da klubben for kontakt til mig (900-886). Det vil være mig en fornøjelse.

Berger

Cykelgolf

Jeg håber, at Claes og Laurits får en dejlig golftur og undgår både bilkøer og dobbeltbogeys. Hvis de to herrer virkelig vil imponere mig, kan de til næste år nappe ti danske baner på cykel. Hvis de ikke orker at cykle med bærebag, så er det vist opfundet en påspændingsdims, så golftrolley'en kan fungere som cykelanhænger.
God sommer
Søren

Vandvidsplanen

Hvis i skal brge et alternativ til Fontana, kan jeg anbefale Atzenbrugg Diamond course. Eller kom forbi Tirol istedet for så skal jeg nok spille Pertisau med jer :) der er jeg local

Den samme plan

Eller på vej til Bled kan i også spille Murhof

Sjov ide

Hvis bilen giver problemer kan I når I nu er i Belgien området lige smutte forbi Luxembourg. Dejligt lille land med mange golfbaner, der kunne spare en del km. Rigtig god tur

Danmark rundt

Start fra en ende af i Lille DK og så spil samtlige baner herhjemme? Spil 2 hver dag! Det er måske gjort?
Rigtig god tur!