Dronningen vender tilbage

Iben Tinning sluttede med en triumf i Dubai. Nu har hun krydset to turneringer af i 2011. Foto: Getty Images
Iben Tinning sluttede med en triumf i Dubai. Nu har hun krydset to turneringer af i 2011. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Iben Tinning har meldt sin ankomst til European Nations Cup til april

Hun trak sig tilbage på den smukkeste måde med en sejr i sæsonfinalen på Ladies European Tour i 2010 i Dubai.

Men nu har Iben Tinning meldt sin ankomst til en ny udfordring i 2011. Det er ikke et decideret comeback til det professionelle golfliv, men hun stiller op i European Nations Cup 14. – 17. april sammen med Malene Jørgensen.

- Det er en turnering, jeg har kvalificeret mig til, og som jeg gerne vil deltage i. Det er en sjov turnering, og så føler jeg jo stadig, at jeg kan spille en god gang golf. Jeg har tidligere sagt, at jeg ville stille op til et par turneringer, og det er én af dem, siger Iben Tinning til Golf.dk.

Hun fortæller endvidere, at hun forventer at stille op i Evian Masters i juli.

European Nations Cup afvikles i 2011 for fjerde gang. Den spilles på La Sella i Spanien, og 18 lande stiller op og for de flestes vedkommende med landenes to bedste spillere. Sådan er det også i Danmarks tilfælde, hvor Malene Jørgensen efter Iben Tinnings stop er den højest rangerede dansker på verdensranglisten.

- Jeg sagde til Malene i Dubai, at jeg gerne ville spille den turnering med hende. Jeg kender ikke hendes spil så godt, men jeg synes, hun har gjort det rigtig flot i sine første år som professionel. Jeg glæder mig rigtig meget til at spille med hende, siger Iben Tinning.