Gulddrengene snuppede bronzen

De danske bronzevindere
De danske bronzevindere

Printer venlig versionSend til en ven

De danske drenge vandt på overbevisende vis bronze ved EM i Tyrkiet

 

Så har gulddrengene også prøvet det. At vinde bronze. Efter guld i 2007 og 2009, blev det i år til en dansk bronzemedalje ved Europamesterskaberne for drenge.

 

Drengene vandt på overbevisende 5-2-vis deres bronzekamp mod Italien.

 

- Vi var glade for at vinde i dag. Selv om vi var skuffet over nederlaget i går, så fik vi en god snak, og vi var enige om, at der var en opgave der skulle løses i dag. Så alt i alt er vi meget tilfredse, konkluderede landstræner Thomas Holm Larsson.

 

Formiddagens foursomes blev delt med en sejr til hver. Men så sluttede legen også for italienerne. Thomas Sørensen, Mads Søgaard og Victor Henum hev alle tre et point hjem i deres single, og sikrede dermed de danske medaljer. Daniel Nielsen og Mathias Ive rundede den danske dag af med to delte matcher.

 

- Vores succesmål inden turneringen var en finaleplads. Men en bronzemedalje er også godkendt, siger Thomas Holm Larsson.

 

Næste år vil de danske drenge være klar til at jagte mere metal. Omend i en lidt anden konstellation. Turneringens store danske navn, Thomas Sørensen, og Mathias Ive falder begge for aldersgrænsen i år. Men der står allerede nye navne klar.

 

- Vi har en del nye unge navne klar, så jeg tror vi vil have et godt hold fremad, siger Thomas Holm Larsson, der også fremhæver debutanten Daniel Nielsen, der kan være med til de næste tre Europamesterskaber.


1 kommentar "Gulddrengene snuppede bronzen"

Well Done Daniel & Co

Well Done Daniel on your 1st. European Championship Medal. HOPE YOU HAVE A SUCCESSFUL JUNIOR OPEN IN SCOTLAND NEXT WEEK.

BEST WISHES

Auntie JANE