Vi vil gerne høre din mening

Dansk Golf Union vil gerne høre, hvad du synes om forskellige emner inden for golf. Det vil vi for at kunne yde den bedste service til dig. Derfor har vi oprettet et Golfpanel. Det er for dig, der ofte har en mening om de ting, du ser.

Du har nu chancen for at blive medlem af Golfpanelet. Som medlem får du mulighed for at give din mening til kende, teste eller vurdere services, som gerne skulle give dig en god oplevelse, når du besøger vores hjemmeside eller læser vores magasin. Det kan også være emner, som handler om dine golfvaner eller dit medlemskab i din golfklub.

Når du er medlem får du en e-mail ca. fem gange om året med en spørgeskemaanalyse, som typisk tager mellem 10-15 minutter at besvare. Ind i mellem har vi også brug for at invitere en håndfuld til yderligere interview. Det foregår selvfølgelig alt sammen kun, hvis du har lyst. Og så er det er nemt at melde til og fra.

Vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt har lyst til at være med, så vi får så realistisk et billede som muligt af dig, der spiller golf. På den måde kan vi lave de bedste tilbud til dig.

Sving forbi og læs mere om Golfpanelet og tilmeld dig, hvis du vil have indflydelse.