Velkommen til debatten

Velkommen til debatten – Hvis du vil oprette et helt nyt indlæg så klik på knappen ”Opret nyt debatindlæg”.
Hvis du vil se alle kommentarer for et indlæg så klik på indlæggets overskrift eller den lime grønne bjælke.

Hold en ordentlig tone - og inspirér andre til det samme.

24 timer uden et eneste indlæg i debatten

6
- Seneste kommentar: 06. february 2016 kl. 03:01
Printer venlig versionSend til en ven

Så fik vi endelig et login til debatten, og den ser du til at have virket, så den grove personangreb og andre urimelige indlæg er forsvundet. Desværre er alle andre indlæg også forsvundet - der har ikke været et eneste indlæg i 24 timer.
Om der vil komme mere gang i debatten, når der forhåbentlig snart, bliver mulighed for at benytte et alias, er ikke tilat vide, men det skal prøves. Min opfordring til golf.dk er at få det implementeret hurtigt. Jeg hører til dem, der har for vane af smutte forbi debatten en gang eller to om dagen. Kommer der ikke gang i debatten, så vænner man så hurtigt fra, at besøge debatten. Det bliver svært at genoplive debatten, hvis den er en i respirator.

6 kommentarer til "24 timer uden et eneste indlæg i debatten"

Hvis man ikke inkludere debat

Hvis man ikke inkludere debat i artikler så passer det vel fint nok, hvis man inkludere debat under artikler er det ikke rigtigt med 24 timer.

Det er lidt kortsigtet at side med et stopur og lave konklusioner der tegner et fuldkommen billed på så snævert et grundlag som 24 timer er. For at der skal være substans i det, skal der måles over meget længere tid.

Jeg tror dog du har ret i at der kan komme flere poster hvis de som måtte have ønske af at skrive "på overfladen" anonymt, kan gøre det - og det kommer jo også her engang i foråret når siden bliver lavet om.

Vi ser HELT forskelligt på tingene

Indlæg i en debat, som man ikke ved, hvor kommer fra, er værdiløse; jeg kan ikke forstå, folk ikke vil stå ved det, de skriver / siger; hvis man ikke vil det, kan man lige så godt holde sin mund.

Dette er bare MIN mening, og når der åbnes for brug af alias, vil jeg atter stoppe med at debattere i dette forum...

konklusioner

Nu er der godt nok altid lidt dødt off-season, men tvivler noget på at konklusionen vil være anderledes om nogle måneder. Hvis ikke der indføres et login uden DGU oplysninger/DGU medlemskab, så vil debatten blive noget nær inaktiv.

Når det så er sagt, så er det da klart at foretrække fremfor det meningsløse bavl der blev udgydt her præ-login. Hvis jeg har brug for at se voksne (antager jeg) mennesker skabe sig online, så er der rig mulighed for det andre steder.

Argumentet med at man "jo bare kan læse noget andet, hvis ikke man gider se på det" holder ikke i øvrigt, eftersom der bare skal én troll eller selvfed tosse til at ødelægge en ellers relevant tråd.

Meget enig med Christian & Lars

Hellere kvalitet frem for kvantitet - i det her tilfælde.

Synes da det er mere tankevækkende, at se hvor meget den "meningsløse" debat fyldte tidligere på dette fora. Det har alt for længe handlet om alt for meget, der intet havde med golf at gøre - IMO

Enig

i at login vil gavne debatten positivt.
På andre sider kan man "like" men ikke "dislike" som her på Golf.dk Når man på andre medier "liker" sker dette ikke anonymt. Måske en ide til de tommelfingere, der her på Golf.dk trykkes på op og ned helt anonymt.

Ja ja

Undskyld !

Kunne det tænkes, at der kunne komme gang i en form for debat ?

Hvis der, måske, ikke var en der forholdte sig og vidste bedre....

hver gang ?

Forlig i Lukas Bjerregaard sagen

1
- Seneste kommentar: 05. february 2016 kl. 22:41
Printer venlig versionSend til en ven

Helt fint i mine øjne.
Men det har være usædvanligt hidsigt debatteret herinde i den anonyme tidsalder.
Så her er muligheden for at give din mening til kende.

1 kommentar "Forlig i Lukas Bjerregaard sagen"

Det er bare rigtigt godt, og

Det er bare rigtigt godt, og udfaldet blev som jeg estimerede, samt flere andre - forlig, det var så tydeligt, allerede dengang snakken gik herinde.

Alle parter har også kommenteret udfaldet som værende tilfredsstillende, så der er på et teknisk grundlag ingen tabere i denne sammenhæng.

Den hidsige debat er en saga blot og det er bare, så fedt.
Det eneste disse væsner har tilbage er et sølle tryk på en tommel finger ned af og den er der kun latter til overs for.

Håber virkeligt at det kan give LB et ekstra kick, omend jeg tror han er uanfægtet når han står på banen, men i det mindste kender han da nu den økonomiske ramme for forliget, og ved hvad enden på på det hele er.
Alt andet end lige må det give noget energi, om ikke meget, så i det små :)

Ønsker ham alt held i fremtiden og håber han vinder mange mange mange millioner som han skal bruge på sig selv og dem han holder af.

DM i Hulspil 2017

0
Printer venlig versionSend til en ven

DM i hulspil 2017 skal spilles i Morsø Golfklub.

Er der nogen herinde der før har været med til DM eller er der nogen der vil prøve at kvalificere sig til 2017?

Hvis ja hvad tænker i så om bane valget?
http://www.limfjordupdate.dk/dm-i-hulspil-2017-til-morsoe-golfklub

green2green

2
- Seneste kommentar: 03. february 2016 kl. 16:56
Printer venlig versionSend til en ven

Overvejer at booke golftur med green2green til Portugal.
Er der nogen der her vil dele erfaringer?

2 kommentarer til "green2green"

G2G

Har været afsted med dem 2 gange. Match tur til spanien.

Det fungerer upåklageligt og jeg har kun gode erfaringer med dem.

gtg

vi skal til Tyskland på en tre-dagstur i april.

Har kun godt at sige, om hvad ang. bestilling af ophold, men også af booking af tider på banerne.
Stor ros til g2g og ikke mindst til Nikolai

B.H.Mortensen

Told/Moms

2
- Seneste kommentar: 03. february 2016 kl. 15:38
Printer venlig versionSend til en ven

Hvis man køber golf udstyr brugt i US, skal der så stadig betales told/moms, og hvordan beregnes det i givet fald?

2 kommentarer til "Told/Moms"

Det helt korte svar er, ja

Det helt korte svar er, ja det skal man.

Vel og mærke hvis du køber det over nettet.
http://www.toldpriser.dk/toldberegner

Hvis du befinder dig i USA og køber det der og tager det med hjem skal man betale told og afgifter på vare over 3.250 kr.

Men medmindre du bliver stoppet i tolden og selv oplyser, at du har købt sættet i USA er der nok ikke nogen der finder ud af det.

Toldsatsen

Toldsatsen er PT 2,7 % for golfkøller fra USA, og som Jan rigtigt skriver, så skal man betale moms af ALLE køb man foretager som danskstatsborger - Principielt

Her er min. grænsen 80,- DKK før du kan forvente at skulle betale moms af dit køb.

Mht. Tolden så er det, som Jan også skriver, ikke sikkert at dine varer bliver taget i tolden, men skal man følge lovgivningen korrekt, så ja, så skal du betale told af en sådan vare

Held og lykke med købet :)

danske golfklubbers hjemmeside på engelsk

6
- Seneste kommentar: 03. february 2016 kl. 00:00
Sidst redigeret: 01. february 2016 kl. 22:13
Printer venlig versionSend til en ven

læste en anden tråd om golf i Budapest hvor trådstarter kom ind på at ikke alle golfklubber havde engelsk version af deres hjemmeside i dette område.
Så slog det mig; jeg synes at mene, at det er meget få danske golfbanehjemmesider man kan se en engelsk oversættelse af.
Det er da en underlig ting at disse ikke oversættes til engelsk, eventuelt i et samarbejde med de enkelte kommuner.
Det må da være af turistmæssig interesse, at man - som manden der skal til Budapest - kan se og læse om de golfbaner som er i området, på et sprog man har mulighed for at forstå.
vh
Jens

6 kommentarer til "danske golfklubbers hjemmeside på engelsk"

Du har fat i noget rigtigt

Du har virkelig fat i noget rigtigt, Jens Andersen, men desværre også noget meget vanskeligt.

Problemet er, at mange kommuner ikke rigtigt opfatter den "private" golfklub som en del af kommunen. Det er i hvert fald min erfaring.

Jeg har flere steder i udlandet - Irland har været et godt eksempel - set hvordan myndigheder og turistorganisationer bruger golfsporten som trækplaster for turister.

Jeg har for nogle år siden lavet er oplæg til min bopælskommune, om hvordan man kunne bruge kommunens eneste golfbane i turistarbejdet. Det var i øvrigt det, der gjorde, at jeg senere skiftede klub til denne klub i min hjemkommune.

Projektet blev optaget af kommunen i en såkaldt "hvidbog" om kommunens muligheder for at markedsføre sig. Og så skete der mig bekendt ikke yderligere.

Din tanke er - efter min mening - både god og rigtig, men der venter et kæmpe arbejde med at holdningsbearbejde kommunerne (der nogle steder stadig har et par fordomme i forhold til golf).

Og så vil jeg i øvrigt mene, at det er mindst lige så vigtigt med tyske oversættelser rettet mod det kæmpe marked, der ligger lige syd for os.

Som udgangspunkt må det da

Som udgangspunkt må det da vel være i klubbernes egne interesse at have deres sider på flere sprog.
Forstår ikke grundprincippet i at kommunerne skal ind over, andet end at de så kan betale for en oversættelse såfremt man kan argumentere for det giver kommunen et afkast på sigt.

De fleste hjemmesider for golfklubber jeg har besøgt, virker som om de er af ældre dato.
Det kan være problematisk at skifte sprog på de ældre fundamenter, og det er sikker også plausibelt at flere er bygget op omkring unikke CMS systemer der kun kan udvides med en dyr løsning.

Så det er vel, et spørgsmål om at klubberne gradvis får opdateret til industri standard CMS systemer hvor det er nemt og enkelt at have flere sprog uden ekstra omkostninger, og det så kommer af sig selv den vej fra.

@Mads Drøschler

Jeg ved ikke præcis, hvad du mener med, at kommunen skal ind over.

Jeg ser det som en opgave, der med en fælles løsning kan styrke BÅDE kommunens OG golfklubben. Ikke et spørgsmål om, at kommunen skal tage over.

Turister besøger kun i de færreste tilfælde en by eller en kommune for byens eller kommunens egen skyld, men på grund af de tilbud, der ligger i den pågældende lokalitet.

Denne lokalitet eller attraktion kunne være et museum, en gammel slotsruin, men det kunne også være en smuk golfbane med en god restaurant.

Kommunerne bruger store summer hvert år på at lokke turister til, men min erfaring er desværre, at man meget ofte overser, at en golfbane også kan være en attraktion, og derfor glemmer man golfbanen og -klubben i turistmaterialet.

Det var det, jeg for nogle år siden søgte at råde bod på i min hjemkommune, men uden held, så der ligger stadig et uudnyttet potentiale i golfbanen - og et oplæg til et turistfremstød.

Hey John, som jeg skrev, kan

Hey John, som jeg skrev, kan jeg ikke se hvorfor en kommune skal ind over en golfklubs hjemmeside mht. Antal sprog.
Hvis du læser originale oplæg til debat igennem finder du at der er direkte sammenhæng mellem manglende sprog og at det kunne være en ide at få flere sprog ind i samarbejde med kommunen.
Et punkt jeg ikke kan se er kommunens problem, men noget der pr automatik skal ændres ude i klubberne, og begrunder herefter hvorfor det kan være omstændigt.

Der kunne givetvis gøres langt mere fra kommunes side for at tiltrække folk til naturen og eventuelle restauranter med mere, dit eget eksempel tegner jo en lidt trist historie på den konto.
Det må de kunne gøre bedre, de er jo til for os, vi er ikke til for dem.

Så løsningen skal vel findes i at disse systemer ændre holdning til f.eks golfen og de mange værdier der er ud over at slå til kuglerne.

Jeg ved ikke hvordan man gør det anderledes end dit forsøg, som jo efter dit eget udsagn, blev kørt til arkivering.

Lidt trist.

@Drøschler

Sprogene er blot én af de ting, hvor golfklub og kommune kan samarbejde, og jeg kunne da godt forestille mig, at en kommunes "turistafdeling" (de er organiseret meget forskelligt i det kommunale regi) har en sprogkapacitet, der ikke nødvendigvis findes i klubberne.

Jeg ved ikke, hvad der skete med mit oplæg udover, at det kom med i en hvidbog sammen med andre forslag.

Det kan også være, at kommunen ikke har ment, at det kunne bruges. Jeg har bare ikke hørt noget.

Men overordnet set, så må golfklub og kommune have en lang række fælles interesser, så hvorfor ikke arbejde sammen?

Jepsen, samarbejde ville alt

Jepsen, samarbejde ville alt andet end lige gøre en forskel, forhåbentligt :)

Meeen, mener dog man skal gøre hvad man kan selv først, det er jo lidt en grundpille i samfundet, et punkt som vores 2 ministre var nede i salen og forsvare sidste uge i EU.

Det er vel som man definere det, er det den ultimative løsning for alt, eller er det en model der kunne have tilsnit af at være - sidste udvej.

Der er vel mange holdninger til selve indgangs vinklen, men mener dog personligt at hvis det direkte kan påvises at et samarbejde er frodigt, spænstigt og i den grad fyldt med bragende success, så skal det bare sættes igang, også selvom partner måtte være et statsligt service organ.

Grøn profil

1
- Seneste kommentar: 01. february 2016 kl. 18:08
Printer venlig versionSend til en ven

Betyder det noget for dig at din klub har en grøn profil?
Vi er de seneste år mødt af krav fra myndighederne.
De udfordre de ansatte, der ikke længere må bruge løs af de midler, der findes på markedet lige nu.
Er det OK?
Er det vigtigere med flotte fairways end bedre grund- og drikkevand?
Hvad kan du bidrage med?
To timer med et ukrudtjern?
Hvor er du lige nu?

1 kommentar "Grøn profil"

Det er vel kun i orden, hvis

Det er vel kun i orden, hvis der er problemer med følgerne af de produkter de bruger.
Her tænker jeg ikke på en teoretisk eller moralsk udokumenteret fremtidig forringelse af lokal miljø, men direkte påviste konsekvenser af større omfang.

Ellers kan det jo hurtigt komme til at lugte af islandsk striktrøje og en forstilling om at vi stadigvæk er i et 3 cifret år efter kristi fødsel, sagt med et smil på læben. Her tænker jeg lidt i sammenhæng med fakkeltog på diverse strande de sidste par dage.

Hvem siger flotte fairways er ligefrem proportionalt med dårligere drikkevand? Det er måske lidt firkantet sat op, men jeg fanger godt motivet personligt, tror dog ikke det i praksis er sådan realiteterne er.
Men er da interesseret i at høre om disse midler, har faktisk aldrig rigtigt skænket det en tanke som sådan.

Hvis konsekvenserne bliver ubruglige baner med et fredet skilt ved alle mulvarpe huller og stikkere der ligger i skoven med kikkerter der anmelder hver en komma fejl, så er vi nok på vej den forkerte vej.

Men hvis løsningen er, at flere frivillige kan hjælpe til en løsning, ved at lave have arbejde, ja jeg ved ikke hvad det er der er problemet, som skal løses, så er det vel en udemærket løsningsmodel.

Lad mig så spørge, hvad er konsekvensen af de restriktioner der er, rent praktisk, og rent fysisk for banerne? Er det en bestemt type ukrudt som man ikke må fjerne, eller noget andet?

Hvor mange andre lande har præcis samme reglsæt som Danmark?
Hvor mange lande i omfang set i forhold til antal baner, altså arealmæssigt, og ikke ned af vejen, kan gøre hvad de vil inden for de mulighedder der er for at holde tæppet rent og fint?
Hvor få % er det samlede areal af Danmarks baner set i forhold til alle dem som har tilgang til disse midler?
Er fodbold baner udsat for det samme?
Hvad med landmandens marker han sår græs på?

Golf i Budapest

0
Printer venlig versionSend til en ven

Jeg står og skal til Budapest i August måned ( nede ved Donau floden )og vi vil gerne spille et par runder golf dernede, men det er svært at vælge idet at ikke alle klubbernes hjemmesider er på Engelsk, så er der nogle der har erfaringer derfra.

Haloooo

4
- Seneste kommentar: 31. january 2016 kl. 23:24
Printer venlig versionSend til en ven

Halooooo. Er her nogen ???

4 kommentarer til "Haloooo"

masser ..

.. og de masser slipper for at se på alle de flaming tråde som ikke handler en skid om spillet og spillere, regler, etikette osv, men mere om trolls som havde fundet et sted udover EB's nationen at hygge sig på

Men golf.dk skal se at få implementeret et log-in modul med alias uden krav om DGU nummer! Primært for også at åbne for, at alle ikke-DGU medlemmer kan byde ind

Det kommer når den nye side

Det kommer når den nye side bliver bootet op.
Bliver spændende at se hvad de finder på.
Hvor gammelt er det nuværende design?

Ja så er de da langt bedre

Ja så er de da langt bedre med alle de indlæg som IKKE bliver skrevet nu.
Iøvrigt kunne man jo bare lade være med at læse og deltage i alle de intetsigende indlæg der blev skrevet hvis det ingen interess havde.
F.eks. den lange korrespondance der kørte mellem Mads Drøschler og Niels Peter.

Helt enig. Er et emne ikke

Helt enig.
Er et emne ikke interessant, så skal man bare ignorere det og lade dem der finder det spændende om at deltage i debatten.

Golf har jo mange sider, der er grej snak, regl snak, teori, træning, fysisk træning, mental træning, socialt samværd, forenings arbejde, bane vedligeholdelse, natur oplevelser, og meget meget andet.
Det er derfor også vigtigt at der er plads til at alle kan folde sig ud.

Og nu er det jo så heldigt med digitale debatter, de blokere ingen andre debatter, de kan leve i parallel, der er ingen udløbs dato, ingen ende for hvor mange indlæg der kan være, så det er jo vigtigt at huske sig selv på at man altid har muligheden for at bringe et nyt emne på banen.

Handicap Regulering 2017

182
- Seneste kommentar: 31. january 2016 kl. 15:19
Printer venlig versionSend til en ven

Hej,
Søger lidt input til handicap reguleringen som tager udgangspunkt i den kommende sæson.
Der er sket lidt ændringer, og i den forbindelse har jeg konstrueret et dokument der kan håndtere de nye udregninger.
Tak til Niels Peter for god dialog.

-Hvor mange indleveringer skal der laves plads til?
-Fint nok at dele på GoogleDOCS?
-Andet?

Her er udkast til skabelon:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.4a.jpg

Tak!

182 kommentarer til "Handicap Regulering 2017"

Er der ikke en fejl ved

beregning af standard deviation, når du laver Bressel's correction? Har du ikke lavet n+1 i stedet for n-1, hvor der tages højde for varians?

Men ellers er tallene i

overensstemmelse med det udsendte i klubnyt, men jeg er langt fra sikker på at der stadig ikke er fejl, men mest pga. fejl i det udsendte materiale fra EGA og DGU. Tror ikke vi har set de sidste eksempler fra dem endnu.

Jeg kigger på det Niels. Hvis

Jeg kigger på det Niels.
Hvis du opsnapper andre eksempler, smid meget gerne link, så der kan fortages integritet verifikation.
Der mangler også et cap modul i selve reguleringen, check up mod HCP gruppe, således der ikke kan reguleres over det tilladte.

Standard

Standard Deviation
=STDEV(from:to)
4.912
Bessel correction
n/n-1
Men jeg bliver i tivl om jeg skal sample SGD eller Variance

Havde originalt en Variance

Havde originalt en Variance kolonne som røg ud.
SQURT(Mean-SGD)+...../sum af SGD entries.

får lidt andet res

kvardratroden af ((summen af alle ((SGD-MEAN) i anden potens))/(n-1))

Som giver 5,641021

Hvis man i stedet bruger n+1 i ovenstående så giver det resultat som du har i 0.4a (5,335872)

Back. Der findes flere

Back.
Der findes flere Standard deviation modeller.
Standard Deviation.
Sample Standard Deviation.
Kun Sample Standard Deviation har Bessel Korrektion.
Har du implementeret en Bessel Korrektion i en Standard Deviation?

Hvis jeg regner på en Sample Standard Deviation.
hvor n-1 er tilstede i korrektionen får jeg et andet resultat.

18 runder
Gennemsnit af SGD = ~13.48
Variance = (SGD-Gennemsnit)^2
Sum (SGD-Gennemsnit)^2 = ~410.13
Sample Variance = ~410.13*(1/(n-1))
Sample Variance = ~410.13*(1/(18-1))
Sample Variance = ~410.13*(1/17)
Sample Variance = ~24.125
SQRT(24.125)
~4.911

Dit 5,641021 rammer heller ikke eksemplets værdier som min værdi.

Enten er eksemplet fejlbehæftet, eller også har du regnet korrekt og jeg har brugt Sample Standard Deviation og ikke brugt Standard Deviation med Bessel Korrektion.

Jeg kan ikke finde noget

Jeg kan ikke finde noget dokumentation på en bessel korrektion af en standard deviation, finder masser på sample standard deviation.
Population/sample

STDEV(from:to) skulle også

STDEV(from:to) skulle også gerne have bessel korrektion implementeret pr automatik og resultatet giver det samme som en manuel udregning.
De giver begge 4.911

Det kan også godt være min DF

Det kan også godt være min DF er forkert...jo...
Og SigmaSGD allerede er fundet af en af os, men fordi DF a,b er forkert, giver det udslag.
Kigger på det.

DF=14+(4/2)-1 DF=15 fin nok.

DF=14+(4/2)-1
DF=15 fin nok.

Skema a 2.947 b

Skema
a 2.947
b 2.131

Udregning TINV
a 2.977
b 2.131

Rettet fejl i
=TINV(0.01;(J14+(J15/2)-2))
til
=TINV(0.01;(J14+(J15/2)-1))

udregnet nu identisk med skema.

S^2= sum(sgd-snit)^2 /

S^2= sum(sgd-snit)^2 / n-1
Unbiased bessel korrektion

handicapregulering 2017

Indledningsvis må jeg sige at jeg er dybt imponeret over de beregninger og modeller I laver, og jeg tør slet ikke indlade mig på at kommentere på, om de er korrekte eller fejlbehæftede. Min anledning til dette indlæg er mere en følelse af afmagt. Overalt i samfundet bliver vi præsenteret for flere og flere forsøg på milimeterdemokrati, som udløses gennem nøjagtige og komplicerede beregninger. Ligesom med vores skattesystem er vi mange der blot må sige: "Nåh - det må vi antage er rigtigt, for vi kan ikke selv regne det ud."
Tænk at golf nu også rammes af det samme. For de fleste amatører er det i bund og grund lige meget om man har 1 eller 2 slag mere eller mindre. Selv for lavhandicappere kan det på dagen nemt variere med +/- 3-4 slag, og vi må ikke glemme alle de udefra kommende faktorer, der kan spille ind på en given runde.
Mit oplæg til debat er derfor om det virkelig er nødvendigt at beregne hcp-reguleringer så nøjagtigt ned til de sidste 3 decimaler på mellemregninger og deviationer, når hcp systemet i bund og grund blot er et middel til at sikre, at vi i vores dejlige sport alle kan få lov til at deltage, og spille både med og mod hinanden.
I en hcp turnering (uanset hvilken slags) er det aldrig retfærdigt når en spiller må bruge 5 eller 10 slag mere end en anden, men det er nu en gang det spil vi spiller og accepterer. At den grundlæggende uretfærdighed (og jeg brokker mig ikke her - jeg skal oftest give slag til andre og accepterer det blankt) skal beregnes til 3 decimal forekommer mig temmelig tåbeligt.
Ville det ikke være meget bedre hvis vi kunne forenkle hcp reglerne så selv tåber som jeg kan forstå dem og så acceptere at golf ikke er og aldrig bliver retfærdigt - men stadig verdens bedste spil.

Min fejl

Desværre har jeg set på den forkerte beregning og undskylder for at jeg satte dig på ekstra arbejde.

Jeg havde en model, hvor jeg anvendte DF i stedet for n i beregningen, hvilket gav forskellen. Jeg får også 4,911751. Og min model giver fuldstændig de samme resultater som dig.

Men så har vi bare problemet med resultaterne i klubnyt http://www.golf.dk/sites/default/files/EGA%20HCP%202016%20regionalm%C3%B...

Her udgør:
upper eSGD 17,098 > Upper Index 13,27256637 > Upper expected HDCP 13,3
lower eSGD 10,862 > lower index 7,753982301 > lower expected HDCP 7,8

Vi skulle begge have:
upper eSGD 16,80064118 > Upper Index 13,00941697 > Upper expected HDCP 13,0
lower eSGD 11,07858304 > lower index 7,945648705 > lower expected HDCP 7,9

Dvs. en lille forskel.

Alle SGD værdier er ens, og alligevel varierer eSGD selvom mean er ens. Det forstår jeg ikke.

@Kristian P

Jeg er ikke uenig, og syntes det gamle system (2012-2015) var fint og en klar forbedring i forhold til reglerne før 2012.

@Niels Peter

Ja - det system kunne jeg også selv regne ud, og marginerne i reguleringerne var brede nok til at give plads til lidt tilfældigheder:)
Imidlertid er spørgsmålet også mere hvorfor reguleringen behøver være så nøjagtig, når hele ideen om hcp alligevel er baseret på at beregne os ud af en grundlæggende usikkerhed. Udgangspunktet for beregningerne (de registrerede runder) er usikkert, og en nøjagtig beregning af et usikkert udgangspunkt giver alligevel ikke et "retfærdigt" resultat.

Hvad er målet?

Jeg forstår intet, men sidder med lidt af en følelse af, at der er gået teknik i processen.

Det er måske som med SKAT, at fordi man skal opnå en 100% retfærdighed, så efterlader man den kyndige til at være udelukket fra selv at kunne beregne, men at det hele baseres på TRO PÅ AT EKSPERTERNE gør det rigtigt (indtil det modsatte er bevist.

Kan nogen fortælle hvad

>>> problemet har været, der kræver en tilretning?

og

>>> er problemet løst med den justerede metode.

Indberettede runder

Enig med Kristian, underligt system.

Indberet alle spillede runder på banen, hvor man går med andre.

Så får man det mest retvisende hcp.

Fuldstændig

enig med Kristian.

Og @K problemet der søges løst tror jeg er at der er for reguleringer med det nuværende system i henhold til EGA, og jeg tror at der vil komme færre reguleringer ved årsrevisionen ved det nye system. Men om grundliggende problemer løses med det nye system, tror jeg ikke på, idet det er EGAs synspunkt, at hcp skal afspejles i spillernes kunnen.

Personligt er jeg også faktisk stort set ligeglad med antal point mv. Det er dejligt, hvis jeg har spillet godt efter mine nuværende evner, og selvom jeg endnu stadig har alt for lavt registreret hcp. Det betyder ikke noget om jeg ligger på 24 point eller 26 point i snit. Jeg har for længst erkendt, at jeg ikke får tid til at træne og spille som jeg engang gjorde. Årsrevisionerne (2012-2015) har dog medført en betydelig plus til mit hcp, men om jeg får 20 eller 26 point er jo ligegyldigt, men det handler mere om selve spillet og hyggen. Jeg deltager ikke længere i turneringer andet end for hyggens skyld. Jeg har ikke erfaringer med administrativ regulering, og har heller ikke tænkt mig at spilde komiteens tid.

Så @Henrik det vil i mit tilfælde tage mange år (ca 8 år ved 10 tællende runder på 2 år) før jeg er i nærheden af mit reelle hcp. Derfor er årsrevisionerne gode for nogle spillere, der ikke har samme evner som før.

mangler lige et ord i sætningen til @K

Og @K problemet der søges løst tror jeg er at der er for *mange * reguleringer med det nuværende system i henhold til EGA,

Ikke forbudt Niels Peter

Det er ikke forbudt, at henvende sig til sin klubs hcp udvalg og få sit hcp justeret.

Det har jeg set flere eksempler på.

Så kan du også få det reguleret mere end de max 2 slag pr. År

@niels peter

Det er jo netop i tilfælde som dit,at handicap
komiteen skal kontaktes,så de kan regulere dit
handicap op til det niveau i bliver enige om.Det
skal netop ikke tage 6-8 år at få et retvisende
handicap.
Selv med årsrevisionen er det en meget langsom
proces at få justeret sit handicap op,så det er
retvisende.Enten skal der flere EDS runder til,eller
så skal man indlevere alle runder spillet under
handicap betingelser.
Ps:synes det er fedt at nogen gider at nørde
med formlerne bag årsrevisionen !!

Ved det godt, Henrik

Men skal man ikke have været syg/fået en skade eller lignende?

Årsrevision

Som jeg ser det, bliver der mange reguleringer som følge af beregningsmetoden (2012-2015), hvor den beregnes ud fra et for snævert grundlag (median af 2 scores af min. 8 runder på 2 år). Det er for få runder og medianen burde udregnes ud fra flere. Hvis man i stedet tog seneste 20 runder uagtet hvor lang tid tilbage i betragtning (eller årets runder, hvis mere) og beregnede medianen af 6 eller 8 runder, så tror jeg, der ville være færre, der skulle reguleres. Men det er jo EGA, der bestemmer der her.

Nej

Du skal medbring eller sende, dine seneste scorekort med underskrifter.
Her vil man så kunne se hvad du spiller til i point ifh til dit hcp.
Det er jo selvfølgelig en vurdering, hvor du lander, ikke som ovenfor en længere matematisk beregning.

@Henrik

Det vil jeg klart overveje.

Vil dog prøve at komme lidt mere ud i år, og håber på at kunne arbejde lidt mere på svaghederne :) Derefter vil jeg tage stilling til en evt. anmodning. Jeg vil dog først lige gøre mig lidt umage.

Niels, ok. Så godt så

Niels, ok. Så godt så langt.

Vi skulle begge have:
upper eSGD 16,80064118 > Upper Index 13,00941697 > Upper expected HDCP 13,0
lower eSGD 11,07858304 > lower index 7,945648705 > lower expected HDCP 7,9

Jeps, vi får samme resultat nu.

Via
S^2 = sum(SGD-mean)^2 / n-1

Vi må afvente og se flere eksempler, med mindre jeg eller du har mod på at modificere algoritmen og prøve at lave en forligning. Der står rigtigt nok "Standard deviation ( bessel korrigeret ) Det vil sige det er sample standard deviation der er tale om og ikke en fuld population, da kun en sample standard deviation har bessel korrektion.

Spørgsmålet er så bare om de har regnet forkert eller om vi har fejl tolket skriften og bruger den forkerte algoritme, jeg hælder til at eksemplet er fejlbehæftet.

Jeg kigger på at lave et HCP gruppe filter der søger for de respektive grupper 2-6 får det korrekte +2 +3 +4 +5 ---etc Max cap. I mellemtiden, og får lurret den sidste del ud med selve justeringen "proposed" sample viser os at der er en justering på 1.0, og hvordan de kommer frem til det skal jeg lige læse op på.

Yderligere i DF:
n18+(n9/2)-1

Eksempel #1
DF=14+(4/2)-1
DF=15

Eksempel #2
DF=14+(5/2)-1
DF=14+(2½)-1
DF=14+1½
DF=15½

Der står i papir at der skal rundes op, forstår du det som resultatet eller som (n9/2) der skal rundes op til første hele?

Eller skal det forstås som at

Eller skal det forstås som at det kun er i det éne tilfælde hvor der er spillet 1, 9 huls runde =(1/2)?

Og hvad sker der for alle de

Og hvad sker der for alle de - folk giver? -8 visse steder. Også selvom indhold er faktuelt korrekt. Det må kunne gøres bedre IMO.
Hvis det skyldes afstandstagen til det nye system, så er det fair nok, alt andet betegnes som...noget andet :)

Man kunne lave et hurtigt

Man kunne lave et hurtigt forsøg med at filtrere CBA fra på 9 huls runderne.
Det kan jo være eksemplet er en hybrid af Danske og Udlandske regler.

Tror du nævnte det, checker min formel på n9 hullerne, tror vidst der er implementeret CBA korrektion pr default.

Nej, Fjerner jeg CBA

Nej, Fjerner jeg CBA korrektion på 9 hullers stiger Lower_INDEX med 0.2 så det er den forkerte vej.

Vi kan dog konkludere at

Vi kan dog konkludere at eksemplet har implementeret CBA regulering på 9 hullerne, ihvertfald hvis vi tager SGD værdier som udgangspunkt, hvilket direkte modsiger instruktionerne i paper.

n18
36-Stableford-CBA

n9
36-Stableford

@Mads

Glem +/- her og lad os fokusere på det væsentlige. Det er nok udtryk for både mishag ved det latterlige svære system samt andet ;)

Mht. DF og ulige antal 9 hullers runder, så tror jeg det er rimelig klart at der skal rundes op (0,5+) således:

Eksempel #2
DF=14+(5/2)-1
DF=14+(2½)-1
DF=14+1½
DF=14+2
DF=16

All Right. Implementere

All Right.
Implementere justeringen, også selvom eksemplet giver et rundt tal.

CBA 9 huller

og du har ret i din konklusion om, at det er i strid med appendix.

Men

jeg tror ikke man kan komme det nærmere på nuværende tidspunkt, når der ikke er andre eksempler, som man kan udlede noget ud af.

Jeps, ligger det fra mig når

Jeps, ligger det fra mig når jeg har implementeret selve reguleringen.
Reviwed->Adjustment->Proposed ( det tager højde for spillers Handicap gruppe )

Nu med integreret STDEV, så

Nu med integreret STDEV, så kunne jeg ryde brute force udregningen ud :)

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.4d.jpg

Hvor er Mads Drøschler ulidelig

Hvor er Mads Drøschler ulidelig, han diskuterer med sig selv gennem forskellige navne.
Hvorfor bruge så meget tid på ingenting som i denne tråd.
Mads Drøschler du må være behage syg, og have en stor trang til at se dig selv på skrift.

Hvis du ikke bryder dig om

Hvis du ikke bryder dig om Niels og min "chat" så forslår jeg du går ud i skuret og tager skovlen og får ryddet noget sne i stedet for, start hos din nabo.

RR

Kan forsikre dig om jeg ikke er Mads.

Jeg skal spille 6 runder i år for at få en årsrevision 2017. Hvis jeg får 28 point i alle de 6 i 2016, vil jeg blive reguleret +2, men hvis jeg kun får 8 point i én af de 6 runder og i de 5 resterende 28 point, så vil jeg kun blive reguleret +1 :). Standard varians er noget sjovt noget....

Niels Peter jo du er Mads Drøschler og er ulidelig

Nu tror jeg ikke på dig Niels Peter, men lad os spille med og tro du ikke er Mads Drøschler, kan i så ikke føre denne chat over email, den har intet med en DEBAT at gøre.

Smid Mads Drøschler ud af golf.dk, han er ved at ødelægge siden som han gjorde VMG.

Kan du ikke bare skruppe ud

af tråden og lave dit normale trolleri andet steds?

Og

tråden (eller chatten, som du kalder den) er vist også færdig nu. Jeg har mit regneark nu.

Yes, Jeg mangler bare at

Yes, Jeg mangler bare at implementere de sidste dele så det er fuldautomatisk ( hcp gruppe cap ) + adjustment.

Som så bliver delt, så snart integritet er verificeret, jeg laver også en "guide" med billeder og matematik for at redegøre stepvis hvad det er der forgår internt i udregningen, for dem som ønsker at nørde og ikke har tiden til selv at konstruere en skabelon.

[rant]
@RR
Ja tak, deltag sagligt i udredning eller skovl sne.
Jeg ødelægger ingen ting, tvært om, hvis det går over hovedet på dig, fint nok!
Du udstiller dig selv makker, og kun dig selv - det igen og igen.
Hvornår fatter du det egentligt? :)
[/rant]

Rough Rider

Bare de dog var venner på FB, så kunne de tage den "debat" der.

Det er ikke debat det her, det er envejskommunikation !

Fakta: Kommunikation: Primært

Fakta:

Kommunikation:
Primært dialog mellem 2 mennesker på teknisk plan og almindelig debat mellem andre.

Emne:
Golf Års regulering.

Konklusion:
Det er i den grad, her det skal ske, det er netop det, forum er lavet for. Men forum/debat bliver tit misbrugt til andet.

Mads Drøschler du er og vil altid være idioten!

Mads Drøschler du er og vil altid være idioten!
Forstå det, der er ingen der kan lide dig.
VMG er du bandlyst på, Harre Vig Golfklub vil de hellere end gerne se ryggen af dig, hvorfor jo du er ulkidelig, du er skizofren diskuterer med dig selv på debatsiderne under forskellige navne. du snyder din klub, du snyder i golf. Nej du er en mide.
Når selv Morten Buchhøj skriver som han gør, så er du virkelig for langt fra virkeligheden.
Hele debatten om handicap reguleringen går helt automatisk, så hvorfor alt det her?
Håber du bliver nægtet adgang, hvis der kommer log in.

Udregnings dokument deles til

Udregnings dokument deles til dem som ønsker at kunne regne sin årsregulering ud før det sker, no more, no less.
Sagen er jo den, at det tidligere system er ændret, derfor kan man, hvis man er venlig af natur, konstruere et nyt og dele det, til glæde for dem som måtte ønske at vide hvad reguleringen bliver, før det sker.

Resten er out of scope, bare drop det.

Teknik:
DF=COUNTIF(F6:F23;18)+(ROUNDUP(COUNTIF(F6:F23;9)/2;0))-1
a=TINV(0.01;(COUNTIF(F6:F23;18)+(COUNTIF(F6:F23;9)/2)-1))
b=TINV(0.05;(COUNTIF(F6:F23;18)+(COUNTIF(F6:F23;9)/2)-1))

countif tæller nu antal 9 og 18 hullers runder automatisk, uanset hvor mange registreringer man laver. Så at sige komprimeret en mellemregning ind i de 3 variabler.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.4e.jpg

Punkt 10 + punkt 11. Såfremt

Punkt 10 + punkt 11.
Såfremt en spillers reviewed handicap ligger under Lower_INDEX trækkes reviewed fra INDEX, forskellen skal da rundes Opad og kun den vej og lægges til spillers INDEX, så INDEX+adjustment=ny hcp
Det modsatte gør sig gældende hvis Reviewed handicap ligger over Upper_INDEX. Der skal forskellen altid rundes ned til nærmeste integer.

Eksemple:
INDEX 7.0
Reviewed 7.8
Adjustment SQRT((x-y)^2) udfaser faktorenes orden
Adjustment SQRT((7.0-7.8)^2)
Adjustment 0.8
Adjustment 1.0 nearest integer roundup

Det vil jo i princippet altid

Det vil jo i princippet altid resultere i et godt nøk enten op eller ned også hvis forskel reelt er 0.1 vil det blive rundet op til 1 ( såfremt man ligger under lower_INDEX)
Det er da alligevel noget, alt andet end lige.

F.eks.
Hvis reviewed er 7.1 og index 7.0, for man en +1 = 8.0

Kan du ikke

Bare springe tråden over hvis det ikke
interreserer dig?
Så slipper vi også for dine latterlige indlæg!

Niels, Kom lige til at se på

Niels,
Kom lige til at se på Degree og Fredom.
Det er faktisk ligegyldigt om oprundingen sker inde i parantes eller på resultatet, det vil altid give det samme resultat da n18 og -1 begge er integers ( positive/negative)
Så =ROUNDUP(item;0) kan side både i parantes som udenfor på resultatet.

indlæg af Rough Rider er falske

Det er ikke jeg som har skrevet dem i denne tråd. Men jeg støtter dog lidt op om teksten... han virket lidt overgearet ham Mads drengen.

-Dokument tager nu altid

-Dokument tager nu altid sidst indtastet Handicap som bliver brugt til INDEX
-Exp_T;Exp_L er implementeret og bliver afrundet korrekt til Expected low/high med én decimal.
-Adjustment er implementeret
-Proposed er implementeret.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.4f.jpg

Mangler at lave en måler der kigger på om INDEX ligger inden for U;L og hvis ikke, hvilken side, således den anden adjustment også kan implementeres.

@RR ikke overgearet, det er ren hygge, lige som i gamle dage da vi samlede frimærker og sammenlignede stempler for at finde det bedste mærke der kunne komme i Stenders Album :)

@RR PS. du kan godt se hvor

@RR PS. du kan godt se hvor dårligt et debat forum det er når andre kan snuppe ens alias og lave rav i den. Det er bare ikke i orden, overhovedet...

Hvem er skizofren?

Mads Drøschler er jo Mads Drøschler, til forskel fra Rough Rider som efter eget udsagn ikke altid er Rough Rider. Og det skal nok passe for somme tider er Rough Rider jo i stedet Nordjyden eller Harrevigmedlem, selvom han så slet ikke er Harre Vig medlem. Og så kalder han Mads for skizofren. Jeg kan godt forstå Rough Rider / Nordjyden /Harrevigmedlem gemmer sig bag anonymitet.

@Mads

Jeg håber du fortsætter, med ikke at svare på de personlige og helt uacceptable personlige angreb der kommer! Lad "dem", hvem det så end er, fortsætte hvis de har lyst og lad os så håbe, de løber tør for energi og allerbedst mærkelige "gloser"

Jeg kender ikke Mads og er absolut ikke enig i mange af de ting han skriver, men alle fortjener et min. af respekt

@Mads

Jeg følger tråden og dine tilpasninger, og jeg er helt enig med dig. Faktisk nogle fine formler, du er ved at få opbygget, Og jeg er også imponeret over, at du gider at lave et ark, der kan anvendes af alle. Jeg vil indrømme, at jeg er tilfreds med mit eget ark, som er tilpasset mine egne forhold, dvs. jeg har nu den fornødne indsigt i evt. konsekvenser mine scores har.

Super Niels. Tak for det

Super Niels.
Tak for det konstruktive sammenarbejde, hvilket jeg helt klart vil betegne det som :)

Har sluppet det for i aften, kigger på de sidste detaljer imorgen.
Man skal jo ikke spise hele kagen på en gang, så er der ikke noget at glæde sig til dagen efter.

@PJ Jeg er Københavner!

Så flet mig venligst ikke ind i alias'er som Nordjyden og Harrevig medlem. Jeg ser ned på begge typer.

@Mads og Niels

Hej,

jeg er imponeret over den indsigt i udregning / arbejde der lægges i dette.

Ser meget frem til det endelig regneark :-)

Stor respekt herfra !

Vh

Hans Nyder

https://dl.dropboxusercontent

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.4g.jpg

Fik lige kigger på lidt tekst og flettet første del af Handicap gruppe implementering.

Niels, Jeg sad og lurede lidt

Niels,

Jeg sad og lurede lidt på appendix

Hvis vi korrigere på bessel i både upper og lower estimated standard gross differential, altså her:
MeanSGD+a*SigmaSGD/SQRT(n+1)
MeanSGD-b*SigmaSGD/SQRT(n+1)

Prøv og skift fortegn på bessel korrektionen.
Hvad siger du til det?

Jeg ligger meget tæt på fuld

Jeg ligger meget tæt på fuld forligning med en invers bessel korrektion.
I +99.9% området!

Spændt på hvad du siger til det :)

Meh...

Nu får jeg de ondeste flashback til statistik undervisning i 70'erne, herunder varians og stokastiske variabler, og som jeg i øvrigt aldrig blev rigtige gode venner med, måske fordi der blev spillet lidt for meget golf i stedet for at følge alle timerne i statistik ;)

Ændrer man EGAs beskrevne formel fra N+1 til N-1 i nævneren, så har du ret i, at afrundet til 1 decimal, så får du det samme expected hcp, som i info til klubberne.

Men værdierne for upper/lower eSGD og upper/lower Index er stadig noget forskellige, hvilket de ikke burde være. Så jeg tror det er en tilfældighed, men som du anfører kan det stadig have rod i opgørelse af n og DF, herunder indregning af 9 hullers runder samt CBA.

Det er nok udover min forståelse, men der bør være eks. en ingeniør, datalog eller studerende herinde, som er bedre inde i stoffet end jeg, og som bedre kan udtale sig herom.

eksempel

Regner man efter på Mads eksempel i dropboks finder man ud af at efter det tidligere system med beregning af Median og estimeret forventet scorevil spilleren have et uændret handicap hvorimod spilleren med det nye system vil blive reguleret op til hcp. 8 fra 7.

Du har ret - Kanp så mat kloge

Og lidt funny eksempel taget formålet i betragtning.

En anden ting er pkt. 14 i appendix, hvoraf det fremgår, at såfremt man har lavere hcp ved udgangen af året end ved begyndelsen, bør man heller ikke som udgangspunkt blive reguleret op ved HR. Men samtidigt er det anførte hcp i det udsendte i klubnyt lidt uforståeligt. Er start hcp 7,0? - og slut hcp også 7,0, så kan der reguleres, men hvorfor er hcp ikke reguleret efter eksempelvis runde 2 (30 point) - det skulle også give et plus på 0,1 efter min opfattelse.

Det er 3 fejl på den konto i

Det er 3 fejl på den konto i eksemplet.

Se længere nede en runde med 36 point udløser et nyt hcp som var den 39.
Og en anden til 22 point unden regulering.

Der har været drukket lidt snaps da du kument blev udformet.

Jeg kigger på om de sidste unøjagtighedder ikke skyldes afrunding decimaler og lignende.

Ok, der har været drukket snaps undervejs!!!

Er det nu, man skal trykke på knappen: "Rapportér misbrug"

Det skal forståes som at der

Det skal forståes som at der er slinger i valsen i eksemplets værdier, samt jævnførelse med whitepaper og der er også fejl i whitepaper, ser det ud som, lige umiddelbart.
Det giver ikke noget udslag på selve udregningen, i den forstand kunne alle tal være forkerte og resultatet det samme, men det er forkert hvis vi jævnfører klassisk golf justering runde for runde.

Standard Gross Differential

Standard Gross Differential kan produceres uanset hvad så det matcher, så fejlen skal findes længere ind.

Har "snydt lidt* Skrevet en

Har "snydt lidt*

Skrevet en fuld dokumentation til Malcolm Gourd, EGA handicap sekretær.
Listet alle fejl, procedurer tal og variabler og hvordan jeg er kommet frem til dem.
Det er muligt han kan se hvad den sidste micro fejl i spredning er.

Prøver dog lige selv i

Prøver dog lige selv i mellemtiden.

Finder at T student Two tail: har 14 decimaler.
a; afrundet til 3 decimaler rykker kun på noget ude i 4 decimal på Upper Estimated SGD
b; ligeledes

MeanSGD roundup til 3 decimaler har også kun følger ude i 4 decimal af Upper Estimated SGD.

DF er en integer uanset hvad, i eksemplet, så den kan ikke være fejlbehæftet.

Har "snydt lidt*

Niels, Jeg har fundet roden

Niels,
Jeg har fundet roden til fejlen.
ShimaSGD formlen er ukorrekt. Vi kommer til samme resultat, men det er ikke korrekt.

Jeg har ændret estimated Standard Gross differential tilbage:

F.eks.
U_eSGD = MeanSGD+a*ShimaSGD/SQRT(n+1)

OG har ved en manuel indtastning og stepvis increment ramt BEGGE estimated SGD værdier, ned til 3 decimals nøjagtighed og kan komme endnu tættere på ved at bevæge mig længere ned igennem decimalerne.

Så ligger den sidste opgave kun i at finde frem til ShimaSGD med den korrekte formel.
Jeg mindes at ha set et eksempel tidligere du fremhævede jeg kom frem til, det tal er 0.01 fra ca.
Vi skal finde et tal der hedder 5.35~~õg så en masse ekstra decimaler.

Så vi har nu tallet, og mangler den rigtige implementering.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.5b.jpg

https://wiki.openoffice.org/w

https://wiki.openoffice.org/w/images/1/1c/Calc_sample_stddev_formula.png

Dette er efter min bedste overbevising formlen.
Men den giver desværre vores 4.912.
Det kan være et udtryk for at der rent faktisk bliver filtreret mellem 9/18 huller.

Lavet et lille forsøg med at

Lavet et lille forsøg med at bibeholde formel n-1, men i stedet for samplet ud fra population og ikke brug den fulde population.
Vi er nu nede i anden decimals nøjagtighed.
Jeg forstiller mig noget i retningen af ShimaSGD er biased set i forhold de 2 mængder imellem, altså direkte antal og så værdi.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.5c.jpg

STOOOOOOOOOOOOOOOOOOP

Jeg mener altså at du har

Jeg mener altså at du har lavet en fejlberegning i et tidligere indlæg.

brug venligst en personlig blog

det er jo reelt en dagbog der føres her

Det er udregning af Handicap

Det er udregning af Handicap i 2017.

Hvis der er nogen der har nogle løsninger til at finde shimaSGD 5.3525, som er det eneste der mangler, da det giver nøjagtighed ned til 4 decimal og i princippet beviser det er korrekt, så kom da gerne på banen.

Ellers er det uden for emnets område, groft sagt.

Opret andre tråde med andet

Opret andre tråde med andet indhold.
Denne tråd er dedikeret til det specifikke indhold, intet andet.

Niels, Problemet var ikke

Niels,
Problemet var ikke vores SigmaSGD, det var korrekt, sorry for afledning, men en del af fejlfindings processen.
Fejlen lå i selve eSGD formlen.
SQRT(n-1)

Alle tal flusher 100% med eksemplet ned til sidste decimal, opgaven er løst, forligning er 1:1
https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.6a.jpg

Jeg mangler nu kun praktiske ting i selve regulerings modulet. Så kan det deles.

Deles?

Der er jo ingen der vil bruge det til en skid.

https://dl.dropboxusercontent

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.6b.jpg

-Ryddet op grafisk.
-Rettet tekst til.
-Komprimeret til mindre skræmmende visuelle tal.

-Mangler nu kun at jævnføre
punkt 10,11,12,13 samt 14.

@Mads

Jeg er ikke helt med på, hvordan du fik kommet så tæt på, idet hvis vi vendte fortegnet i nævneren i forhold til appendix pkt 7 så er vi tæt på, og jeg har samme tal i øvrigt, men rammer alligevel ikke uooer/lower eSGD

Vend fortegn tilbage til + Vi

Vend fortegn tilbage til +
Vi har antaget at n er summen af data set, det er det ikke. N er.
Du skal frem til sqrt(16)

Population er fulde data set

Population er fulde data set 18
Sample kan være alt mellem 1-17
Men da vi regner på et udefineret sample stykke vil det jo altid som udgangpunkt være den størst mulige, og det er 17.
17-1

Hov sludder ignorer det. n 15

Hov sludder ignorer det.
n 15

Vi skal bare lige ha

Vi skal bare lige ha verificeret hvilken vej vi kommer til det, enten ved at rette på Appendix eller følge det og finde værdien 15 på anden vis.
Hvis vi mener der er basis for at n er 17, så skal der rettes en henstilling til EGA om at korrigere deres udsente materiale.

Da tallet er "så" præcis, er vi ude over tilfældighedder, det er jo i princippet så en lotto ned til 13 rigtige tal vi har ramt, og alt andet end lige, så heldig er der ski ikke nogen der er :D

hvor 17-1 giver 16, jo eller

hvor 17-1 giver 16, jo
eller 15+1

Man kan også argumentere at

Man kan også argumentere at n=DF
Så giver Appendix mening

Således: U_eSGD=(mean+a*/Sigm

Således:

U_eSGD=(mean+a*/SigmaSGD/ROUNDUP(SQRT(n18+n9/2-1);0)

hov U_eSGD=(mean+a*/SigmaSGD/

hov
U_eSGD=(mean+a*/SigmaSGD/(ROUNDUP(SQRT(n18+n9/2-1);0))+1

U_eSGD=(mean+a*/SigmaSGD/SQRT

U_eSGD=(mean+a*/SigmaSGD/SQRT(ROUNDUP(n18+n9/2-1);0)+1)

:)

Trist

Synes faktisk at det er lidt trist at se på denne tråd

Hej Henrik, hvad

Debat/blog ?

Jeg har flere andre steder, set medlemmer som har lavet skemaer o.a til stor glæde for andre, men sgu aldrig set alle mellemregninger/formler osv lagt op på denne måde, tænker at manden trænger til et klap på skuldren....

så aflever nogle flere kort næste år

kæft i er kedelige find en anden tråd og ked jer selv

INTET NYT UNDER SOLEN Jeg

INTET NYT UNDER SOLEN

Jeg ligger tingene op så der kan fejlfindes, stepvis, det har ikke bare været lige til for mit vedkommende, og heller ikke Niels, vi har haft en konstruktiv dialog og delt synspunkter.
Så du kan se det som et udtryk for at vi er gået skridt for skridt, fordi ingen af os bare lige med et snuptag, har kunne lave det.
Videns deling kalder nogen det, vi har så at sige hjulpet hinanden igennem processen.

Når mit skema er færdigt, så er denne "arbejds tråd" redundant og kan lave en "dele" tråd som du siger mange andre har gjort. Dele tråden vil ikke have matematik og test og andet da produktet da er færdigt.

Jeg skulle nok havet kaldt

Jeg skulle nok havet kaldt tråden "work in progress - HR 2016-19 skema"

Pas på dig selv

Har læst et sted du gik ned med flaget, pas på du ikke gør det igen.
Du har nu været på denne tråd,nærmest døgnet rundt det sidste stykke tid.

Sluk maskineriet og vær sammen med nogle der betyder noget for dig.

Tak Henrik. Jeg gik ned

Tak Henrik.
Jeg gik ned tidligere fordi mit grundlag var at favne det komplette kaos ( er kunstner af profession )
Nu tager jeg tingene en af gangen og dette regne stykke er egentligt meget godt udtryk for at jeg holder snuden i sporret og følger tingene til dørs uden at flagre.
Fødderne solidt plantet i jorden, og bruger meget tid på min familie. Nul stress, nul tensions.
Men der er nu ikke noget i vejen for at være fokuseret når man "arbejder", det er måske det der skinner igennem.
Det nemmeste her i verdenen er at slippe taget nu, det var præcis modsat - før.

Nok om det dog.

Fortsætter med implementering at analyse modul til selve reguleringen.

Mads snyd ikke dig selv

Kun et par gode råd.

Først vil jeg sige dette har intet med arbejde at gøre, det ligner mere en mani

Prøv at vise din familie denne tråd og hør hvad de siger , jeg vil skyde på at du har lavet 70-80 indlæg her ud af 100. Det er sket på alle tider af døgnet.

Du skriver til dig selv med 4-5 indlæg af gangen. Du spørger ud i tråden, men får ingen svar, køre så videre som om du får.

Hvsi du synes dette regnestykke er meget vigtigt, så lav det færdig og lig det så ud derefter, lad være med at vise din personlighed her på debatsiden, det er ingen tjent med, allermindst dig selv.

@Mads

Er du sikker på at 9-huller runder skal dele med 2 i opgørelse af n? I opgørelse af SGD indgår de med 2 gange (36 - antal point (x2?)+cba?)? Så er du på DF og ikke n niveau, ikke?

Og her må da igen være en fejl i datagrundlaget? Hvis man har ganget antal point på 9 huller med 2 (ex, runde 4 - 30 point), så skal man da ikke i SGD-beregningen igen gange med 2, så vil standardafvigelsen blive for høj, og det er det i klubnyt. Enten skal man vælge den ene eller anden måde at vise de 9 hullers score og std afvigelse, og herefter opgørelse af mean mv.

Tror det bare er processen du

Tror det bare er processen du har misforstået Henrik.
Jeg skriver til Niels og med Niels og deler de forskellige indgangs vinkler til diverse problemstillinger der forkommer.
Når der skitseres i projekt udvikling så er det bare med at åbne op.

Resultatet er så i dette konkrete projekt at opgaven er løst, altså faktuelt, ikke via tilnærmelser og da den har tilsnit af matematisk karakter, kan der i princippet ikke argumenteres mod resultatet, som man kan med en holdning.

Niels, Kigger på det og

Niels,
Kigger på det og vender tilbage.

Tråd

Kunne nok være en god ide at afvente flere eksempler, før du laver det ark færdigt. Så måske stoppe op her, og så kører videre, når man ved mere, Der er stadig for mange løse ender i de forskellige info skrivelser, men især klubnyt sejler efter min overbevisning.

Mads/Niels Peter

Prøv nu at lade være, for din egen skyld.

Niels, du kommer frem til

Niels, du kommer frem til eSGD med 13 decimalers nøjagtighed som jeg ikke også?
Den eneste variabel der kan udløse det er forholdet i parantesen (n-1)
SigmaSGD er korrekt
SGD er korrekt
Mean er korrekt
a+b er korrekte
DF er korrekt, ellers ville a+b være ukorrekte.
Så vi står bare med den eneste variabel tilbage og det er n.

Det var dog uhyggeligt med

Det var dog uhyggeligt med den Skizo!

Han sidder og skriver til sig selv, og stiller spørgsmål, men får aldrig svar.
Efter 10 beskeder ud i ingenting så svarer han tilbage som Niels Peter.

Hvis Niels Peter virkelig findes kan i så ikke skrive over et andet medie?
Der er bestemt ingenting af det i skriver som interesserer andre, og i ødelægger generelt bare forummet.

@Henrik

Forkert landsdel, du

Men jeg er out nu - som skrevet tror jeg det er 9 hullers runder der driller, og sådanne spiller jeg aldrig, så jeg tror, at mit excell ark er ok til mit brug.

Vi ved at det eneste rigtige

Vi ved at det eneste rigtige forhold der får ligningen til at gå op er SQRT(n-1)
Spørgsmålet er så bare, som du selv er inde på.
n=DF
eller er n trukket fra en eller anden form for sample mængde, som så skal være 15.

Det er jo bare reverse engineering stortset.

@Mads

næsten out :)

Jeg tror ikke længere, at SGD er korrekt for 9 hullers

Hej SKITZO Det er golf snak,

Hej SKITZO
Det er golf snak, Årsregulering, hvis du skulle være i tvivl.
vi er på golf.dk, stedet der tales om golf.
Nu er reguleringen lidt langhåret, derfor en længere teknisk debat.

Nu spreder vores teknik snak sig ikke til samtlige tråde, så spring bare denne over hvis det ikke fatter interesse. Det skulle være lige til.

for hurtig

prøvede at ændre point til 36 og så gav SGD 6,6 i 4. runde, hvilket formlen også skulle give = hcp.

Glem hvad jeg har skrevet.

All right Niels, jeg kigger

All right Niels, jeg kigger som sagt lige på dine spørgsmål og tænker lidt over det og vender tilbage på et tidspunkt.
Men fakta er dog, vi har lavet en fuld ligning der svare 100% til klubnyt, uden at ændre i Appendix.

Hej Niels

Hej Mads

Hvorfor diskuterer vi lige

Hvorfor diskuterer vi lige gyldigt pladder her?

Fordi så generer vi andre

Fordi så generer vi andre tråde med hele tiden at ligge øverst med denne ligegyldige tråd.

Fedt. Så kan det være vi får

Fedt. Så kan det være vi får gennemtrumfet login osv.

Ja det er lige nøjagtig min

Ja det er lige nøjagtig min tanke.

Så kan de andre lære at det er os som bestemmer herinde.

Ja vi bestemmer det

Ja vi bestemmer det hele.

Hvor mange indlæg har vi nu lavet?

Landsdel

Beklager mads, jeg ved ikke hvad du mener ?

Skizo

Prøv nu bare at holde dig til de andre tråde. Denne er relevant nok for nogen.

Du skriver vel heller ikke sådant noget vrøvl til LHW, bare fordi det går hen over hovedet på dig, når han beskriver sindsyge svære tekniske deltaljer om fitting eller tilpasning, vel?

Det ved jeg ikke men bare

Det ved jeg ikke men bare fortsæt med at skrive om ligegyldige Excel formler

Ja vi fortsætter bare. Og når

Ja vi fortsætter bare. Og når tråden lukkes så starter vi bare en ny som vi kan tvinge i toppen af debatten så de stadig kan se vi bestemmer

Vi kan måske starte en

Vi kan måske starte en sideløbende debat for at irritere endnu mere?

Ja lad os det

Kan du ikke godt lade være

Kan du ikke godt lade være med det der?

Er det irriterende? Så skulle

Er det irriterende?

Så skulle du prøve at være os. Du fortsætter jo dag ud og dag ind med dine latterlige indlæg.

Denne debat

burde have været en mailkorrespondance mellem to personer.

Kan i turtelduer ikke skrive

Kan i turtelduer ikke skrive sammen på Facebook. Ham Mads burde være nem at finde derinde.

Ellers er det træls at jeres indlæg ikke generer andre debatter og ligger i toppen konstant?

Hvis i overhovedet er 2 personer

Nej, det er relevant snak,

Nej, det er relevant snak, flere har udtrykt interesse, både i tråden her og via andre kanaler.
Hvis i gad og stoppe med at skrive om alt muligt andet så ville det være super.

Jeg gider ikke logge ind på

Jeg gider ikke logge ind på golf dk mere og se dig skrive med dig selv i 4 ud af 5 tråde.

Nu Spammer jeg alt indtil du smutter herfra.

Mads det passer jo ikke

End ikke på VMG bliver dette emne taget op.

Og de er vel større nørder end her.

Der er ingen der har interesse i det her.

Du har en anden agenda med det. Som sagt det er lidt trist at være vidne til.

Stop nu bare, hvis i ikke har

Stop nu bare, hvis i ikke har interesse i emnet.
Opret en anden tråd hvor i kan diskutere andet indhold.

Mads/ Niels Peter

Der er kun en der kan stoppe dette.

Det ved du jo også selv, jeg tror desværre bare at dette er en del af din agenda.

Bland jer uden om

Hvis I ikke interesserer jer for denne tråd, så spring den over. I skal ikke blande jer I, hvad andre diskutere. Basta.

Niels Peter og jeg er 2

Niels Peter og jeg er 2 forskellige individer, stop nu med usaglig spam af en konstruktiv tråd.
Opret en ny tråd og få snakket ud om det der måtte ligge på sinde så denne kan få lov til at være saglig.

Bare lad tråden dø nu

Foruden mig er det kun et par stykker mere, der har udtrykt interesse i det. Og du kan ikke komme nærmere på nuværende tidspunkt. Afvent og se, hvad der kommer af info.

Og det er den samme tosse der forfølger dig, men vær ligeglad, og stop med at fodre ham.

Ja, næsten færdig Niels.

Ja, næsten færdig Niels. Mangler punkt 10,11,12,13 samt 14.
De skulle være lige til, så er der næsten :)

og du kommer ikke

til at få anerkendelse fra ret mange, selvom du bare prøver at være venlig. Drop det deling-ting, og bare ha' den for dig selv. Vil de have et ark, kan de kontakte dig.

I snakker om at at trollen

I snakker om at at trollen ikke skal fodres.

Dig/jer som er Trolle

Kunne være interessant at

Kunne være interessant at give dig min Facebook bruger og bede jer forskellige individer kontakte mig der.
Kan i det så stopper diskussionen her, og kan i ikke så forsvinder MD fra golf.dk for altid

Det vil sige du kun er ét

Det vil sige du kun er ét træk fra skakmat, højt spil.
Kræver dog Niels vil indlade sig på at kontakte dig, hvilket jeg kan have mine grunde til at tro han ikke har lyst til.

Jeg tvivler ganske enkelt på,

Jeg tvivler ganske enkelt på, at der findes et andet individ som har så meget ligegyldig tid som dig til at skrive om det der døgnet rundt.

Det er jo ligeså uinteressant som at se maling tørre.

I lyset at det, så vil jeg meget gerne spille spillet.

Svare hurtigt

Jeg kan sige påforhånd at Niels Peter ikke vil være med, det vil Mads ikke tillade.

Hans svar vil være:

Han er ikke på FB
Han vil ikke nedlade sig til det.
Har ikke brug for at bevise noget .

Det lader til at Mads har

Det lader til at Mads har travlt med at oprette en Facebook bruger, eller måske endda lede efter en eksisterende Facebook bruger med dette navn som vil hjælpe ham.

Niels, Er blevet kontaktet af

Niels,
Er blevet kontaktet af folk uden fra forum der har vist interesse, som har fået en beta version udleveret.

Jeg følger dit råd, og opretter en gmail som man kan kontakte, når værktøjet er er færdigt og så kan man komme på en mail liste eller noget hvis man ønsker at få eventuelle fremtidige opdateringer.
Jeg overvejer at implementere Regulerings regler for mange lande, således udlændinge også kan bruge det, såfremt det ikke drejer sig om 153 dybt forskellige regl sæt, det med tiden.

Bipolar

Ny asterixfilm ved at blive indspillet. Mangler en skuespiller til rollen som Tragicomix

Man må ikke håbe du er læge

Man må ikke håbe du er læge og sidder med ansvar for en masse menneskers liv og fejl diagnosticere dem for fuld skrue, ja det er jo set mange gange før, så hvorfor ikke.
Se at kom ud af busken dog i stedet for det der hulemands snak, ret ryggen og få styr på de ting der sejler, du kunne jo starte med rygraden. Det kan dog være du skal have en kollega til at kigge på den, det er nok ikke noget du selv magter, Hr.Doktor :)

Ved godt jeg er lidt grov mod

Ved godt jeg er lidt grov mod dig, men det er fortjent.
Tænk nu rigtigt godt over tingene alligevel og skriv i fulde navn næste gang, ellers er det bare endnu en trold og dem spiser jeg til morgenmad.

Desuden tror jeg faktisk, som

Desuden tror jeg faktisk, som andre også har nævnt:
Der sidder en person som har meget lange lister med aliaser - Tror hvis denne person kom i systemets varetægt ville antallet af tilsvninger droppe et sted mellem 80-100% fordi alle de andre der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, dog er inde for rækkevidde, de er bare nemme at tricke af denne "hoved person"

Just a thought :)

Noget af et stilskifte Mafs

Din sindsstemning skifter dog ganske meget - den ene dag har du mistet din ære og dit (golf)-liv, og du græder af glæde over at få en golfkølle fra LWH og vil have siden her fyldt med kærlighed, og man spekulere på, om du er leder af en sekt eller på (for tidlig) udgang fra den psykiatriske. Men nu tildeler du folk en IQ på niveauet under våde aviser og spiser trolls til morgenmad

Fortsættelsen der blev væk

Følgende faldt af uforklarlige grunde ud: spøg til side - kan du kreere og fremlægge en enkel version, det ikke behøver at tage højde for 9-hulsrunder og varierende slopes, d.v.s når alle tællende runder er 18 hullet på hjemmebanen? I så fald vil mange flere end jeg formentlig være dig taknemmelige.
Endelig, som kommentar til tråden "fatter minus", det vist startede det hele; det virker som EGA med dette har kastet sig ud i en konkurrence med storebror EU inden for uforståelig, overflødig, uigennemtænkt og afstandsskabende millimeterbureaukrati. Og de har her et godt bud på en føring. Hvis man troede på den slags pladser, var der ikke tvivl om, at det er noget,

Nyt uforståeligt cut off

Efter føring: hvis man troede på den slags pladder, ville jeg søge, at det er noget fanden har skabt. Men det er der så skrivebordsgeneraler til, og også her skal den slags jo komme op med noget nyt engang imellem, så deres overflødig ikke bliver FOR indlysende. Dette er kejserens nye klæder version 2016.
En tablet er øjensynligt noget ustabil fra Thailand.

76 indlæg til Mads

Indtil nu i denne tråd (den 22/1 kl. 9:55), da vi ved han snakker med sig selv kunne det da være sjovt at vide hvor mange han egentligt står for???

@Mads

Kære Mads.

Jeg vil foreslå dig at bruge din fritid (som du tydeligvis har MEGET af) på relevant vintertræning istedet for at (undskyld udtrykket), "SPAMME" golf.dk med alle dine indlæg. Du er jo på dag som nat, svarer på dine egne indlæg nu hvor ingen anden svarer dig.

Jeg har absolut ingen problem med dig som person eller din interesse for at dissekere en beregning ned til mindste atom, men kan samtidigt godt forstå at mange her på golf.dk finder det lirrillevant da det absolut intet har med selve golfspillet at gøre! De fleste af os er nok fuldt ud tilfredse med at logge ind på golfbox.dk en gang i Januar 2017, og finde ud af en eventuel regulering.

Jeg kan godt lide din passion for golf, og er vildt imponeret over dine resultater i 2015. Jeg ønsker dig al held og lykke med 2016!

Lad os se hvem der kommer ned i single-HCP hurtigst! (er p.t på 13,4)

De bedste golfhilsner!

/Stenson

mit login

Hovsa! Feltet med fiktivt

Hovsa! Feltet med fiktivt navn er gone!?
Der er vidst sket noget.
Nå lad mig se om den snupper mit rigtige navn, så.

Here goes:

@Henrik
Der er allerede taget højde for at spiller i princippet kan indtaste 9+18 huller eller, udelukkende 9 huller, eller udelukkende 18 hullers runder.

Mht. en fikseret SLOPE, ja det kan man sagtens klare, såfremt Tee boksen er konstant. Ingen problemer.

Jeg har arbejdet med Handicap gruppe analyse modulet her i dag, dog primært haft vold hygge med familien :)

Jeg har oprettet en mail adresse der hedder:

golf.handicap.regulation@gmail.com

Der kan man skrive til, og hvis man ønsker det, komme på en mail liste, således nye versioner i fremtiden kan blive delt til dem som ønsker det, naturligvis valgfrit.
Man kan også rette henvendele hvis man fanger "bugs" eller har nogle specielle ideer til et "custom" ark.
Henriks ide var rigtig god blandt andet.

Til personen der mener jeg har skrevet lidt rigeligt i tråden og skifter mellem at græde og skære i mig selv, du får vidst blandet lidt forskelligt sammen i en stor konklussion, rolig nu. Virkeligheden er ganske anderledes kan jeg forsikre dig om.
Tråden her er udelukkende en "arbejds tråd" i skitserings fase, for at udvikle et "nørde værktøj" og ja, det er givet vis ikke for alle, men så er vi nogle andre der elsker den slags.

Jeg arbejder lidt på det her til aften og smider lidt progress, men da produktet er 99% færdigt og udregninger er løst, er vi da i princippet færdige med skitseringen, de mange poster skyldes udelukkende en videns deling Niels og jeg imellem.

Rigtig god dag!

Og nu bliver det spændende og se om denne post virker og om mit navn er rigtigt, samt login :)
*trykker gem og kigger spændt*

@StensonLad os tage et andet

@Stenson
Lad os tage et andet mål, jeg er allerede under 10 ( 8.6 ) vi kan dog godt lave en anden konkurrence og se hvem der "bare" kommer længst ned :D
Det er jeg frisk på!

*første redigering* wow mange tak!
Fedt! :)

Niels,Jeg mener der er

Niels,
Jeg mener der er begrundet mistanke om at n er DF i (n+1)
Det kan aldrig være N altså summen af population, ellers ville der jo stå (N+1) hvilket også giver 19 i eksemplets tilfælde.

Der er kun én logisk måde man kan komme til n=15 som jeg ser det, og det er
n=n18-(n9/2)-1
Round up til integer.

DF er et udtryk for forhold mellem runderne -1 , og det forhold bliver der så korrigeret for med at lægge +1 til, som så bliver skaleret ned med en kvadratrod før division fortages.

Kan heller ikke komme frem til 15 på nogen anden måde, uden at være meget kreativ med fiktive mellemregninger, og alt andet end lige, så ligger DF jo lige for døren på den konto, da tallet vi manger er netop DF's værdi, da det resultere i nøjagtighed ned til 13 decimal i eSGD

Yay! redigere nu for 3 gang, så har reelt sparret 3 indlæg :)
Hvis vi kigger på DF bliver der også trukket 1 fra til sidst, SQRT(n+1) udfaser denne korrektion ved at lægge 1 til. Således det udelukkende er forholdet mellem 18/9 hullers runder der bliver taget forhold for.

Hovsa! Feltet med fiktivt

Selv Niels Peter er væk indtil videre.

@LARS Jeg kan forsikre dig om

@LARS
Jeg kan forsikre dig om at Niels og jeg er 2 forskellige individer :)
Det med stats garanti. Det er alle andre der har været forkert på den, det hele tiden :)

Hej Niels Peter

Jeg tager hatten af, for at du i det hele taget forstår noget af det har :-)

Implementeret:Punkt 10,

Implementeret:

Punkt 10, oprunder til nærmeste integer og lægger til.
Punkt 11 Oprunder til nærmeste integer og trækker fra.
Punkt 14 Hvis spillers originale handicap er højre end det, ved HR skal der ikke fortages korrektioner. Hvilket betyder hvis man er gået ned over en sæson, kan man ikke reguleres.

Ligger handicap mellem top og bund fortages der ingen adjustment = 0

Eksempel er dog fejlbehæftet på det punkt, som du også nævnte Niels, spiller slutter med 7.0 og starter med 7.1, men har implementeret det og verificeret filter virker korrekt.

Punkt 12 og punkt 13 hænger sammen, og er handicap gruppe cap, kigger jeg på som det aller sidste, så er skema done.

Niels Peter, du ville hjælpe mig ufatteligt meget med bare én post, således der kan rykke til skakmat på dem som tror jeg har roterende fis i kasketten, ved godt du da står ved navn og måske ikke har lyst, men please, for min skyld....Disse tvivlere vil jo for altid jagte en uskyldig hvis du ikke skriver.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40866287/golf/HR_Beta_v_0.6e.jpg

@NielsPeter

Vil du ikke være sød at give dig selv til kende? Så kan du og Mads give alle dem der tror at i er én og samme person en lang næse? Det burde jo ikke være så svært for to så passionerede "nørder". Som Mads selv på en måde skriver..."don´t leave me hanging".

Hej Fuzzy, det sker ikke. Jeg

Hej Fuzzy, det sker ikke.
Jeg er blevet kontaktet af Niels, via andre kanaler og min formodning var fuldstændig korrekt, der er ingen interesse i at stå ved navn, og det respektere jeg 100%, også selvom vi er af 2 politiks modsat rettet orientering vedrørende debatten og spille regler, generelt.

Og sådan skal det være og sådan er det, og så er den ikke længere.

Undskyld

Men sikke en gang bullshit, beklager men en skovl er en skovl og en spade er en spade!!!

En seriøs debat her skader ingen, du puster endnu engang, fristes man til at sige, til alle dem som påstår du er en xxxxxxxx eller xxxxxxxx !!!!

Skal vi respektere hvad du skriver, men den forhistorie du efterhånden har opbygget her, og på VMG?

NEJ vel!!!.

Og så er den ikke længere!!!

Det er så din holdning,

Det er så din holdning, baseret på formodninger, for du har ingen beviser for at jeg skriver usandt, det er ene og alene et udtryk som må stå på din egen regning og den kan jeg da absolut ikke bruge til noget, med den retorik, Leif.

Du arbejder ud fra taktikken, skyldig før bevist. Det kan i visse tilfælde være ufordelagtigt, for når der kommer alias, så er Niels på banen igen, og jeg skal nok huske dit indlæg, bare rolig.

Og jeg må bede folk om at

Og jeg må bede folk om at oprette andre tråde til personfnidder, denne tråd er en saglig tråd om årsregulerings ændringerne.
Det må altså være til at finde ud af, også selvom der er tvunget login.

TJA

HVIS det her, er det som du kalder sagligt, så er det roger and out herfra.

Iøvrigt skulle du være den sidste, til at bede nogen som helst om noget her.

Trådens formål er udelukkende

Trådens formål er udelukkende sagligt, hvis emnet er kedeligt, så lav noget andet.

Trold

Ja, trolden Mads og hans usynlige venner er i gang igen.

Dette er et golf forum, i

Dette er et golf forum, i golf behandler man hinanden med respekt, det skal man også når man snakker online med andre golfere.
Der er ingen normale mennesker der kan bruge troldes udsagn til noget som helst, og jeg mener helt klart du er en trold Henrik Vincents.
Så prøv at løft niveauet, for alles skyld, mest for din egen, men også for os andres.

Ingen gider læse plader og personfindder på en sports hjemmeside, så hvis det er det eneste man kan finde ud af, så er det personen der har et problem, ikke samfundet.

Så tag og stop med at hælde jeres problemer ud over os andre, der er kun én taber og det er os alle sammen.

.

2
- Seneste kommentar: 31. january 2016 kl. 10:01
Sidst redigeret: 29. january 2016 kl. 20:42

2 kommentarer til "."

Du har altid en chance.Lad

Du har altid en chance.
Lad aldrig andre fortælle dig hvad du ikke kan, og hvis de gør så ignorer det.

Jeg ville starte på studie og træne/spille ved siden af og når du så rammer handicap 0 kan du begynde at overveje om det mentale aspekt er tilstede og du føler du klare dig godt i konkurrence og altid levere svesken på disken uanset hvilket pres der er udefra.

Både studie og golfen kræver stabil tilgang, ingen af delene bliver gennemført i et ruf, og der vil være nedture, men for det meste, opture. Det er her vigtigt at du holder fast, uanset hvor meget det stormer og hvor alene du føler du måtte stå med tingene.

Du kan gennemføre alt du vil, med hårdt arbejde og fokus.

Kan se du fortrød dit indlæg og har slettet det.
Held og lykke med det hele, anyways :)

...

Da tour

24
- Seneste kommentar: 29. january 2016 kl. 08:22
Printer venlig versionSend til en ven

Kan nogen fortælle lidt om Da Tour ?

24 kommentarer til "Da tour"

Et kig på

Deres hjemmeside hjælper ihverfald ikke:(

@Henning

Hej Henning

Hvad vil du gerne vide? Deltog sidste år og nåede også finalen som blev afviklet i Sverige.
Jeg synes det er en super fin tunerring, med et rigtig fedt setup og personligt synes jeg det er godt afviklet.

Man møder nogle fine gutter og får nogle rigtig gode oplevelser, på baner jeg normalt ikke vil frekventere. Synes det er dejligt at nogle tager initiativ til den her salgs, så det støtter jeg gladelig op om. Touren skulle forsætte i 2016 med det skulle, efter sigende, være i et nyt setup.

Hjemmesiden er rimelig død efter sæson afslutning, men prøv at slå dem op på Facebook. Der sker nok ej heller det store lige nu, men når sæson er i gang, er der en del liv derinde :)

Sig frem hvis det er noget konkret du gerne vil høre om

@stephanhoej

Hvor mange baner spilles der i midt- og Nordjylland.
Jeg har hørt at det kan være en bekostelig affære at deltage. Hvad kostede det dig at deltage i 2015 Ca.
Er det slagspil eller stabelford. Hvor mange rækker er der og hvordan er de opdelt.

datour

@Henning

Jeg har skrevet direkte til tour arrangøren og henvist til spørgsmålet herinde

Det giver ikke så meget mening at kaste sig ud i den store beskrivelse af hvordan setup har været indtil nu og hvad det har kostet at spille med, når det ligger i kortene det bliver en del anderledes

Tror ikke de jyske spillere er i tvivl om at det hidtidige setup ikke er gangbart vest for storebælt

Som setup har været, vil jeg påstå at mange spiller med fordi det giver mulighed for at spille turneringsgolf på fremmede baner i et kendt setup og med mange kendte ansigter og de fleste accepterer at det ikke er billigt at spille greenfee golf

... og så er der en del der påpeger hvor dyrt det er at spille så mange runder i forhold til de små præmier i de enkelte turneringer, men så er der jo, heldigvis for dem, alternativer til at spille Datour :)

Facebook

Som nævnt er deres hjemmeside ikke opdateret. De har spillet finale i 2015, som StephanHoej nævner, men det fremgår eksempelvis ikke af deres hjemmeside.... Vel egentlig en nok så vigtig ting. Jeg har tidligere spillet med og var glad for det, men der gik ALT for meget FB i den. Sidste forår spurgte jeg arrangøren om hjemmesiden ville blive mere aktiv, hvilket jeg blev lovet. Det skete så ikke, nok snarere tvært i mod.

Det setup jeg kender til med at spille med kendte ansigter og forskellige baner, var netop det der tiltrak mig. Jeg syntes det var sjovt med Order Of Merit, så man netop skulle spille stabilt hen over året og ikke bare i en enkelt match.

Hvis man er på FB er jeg ikke i tvivl om at det stadig er godt, men hvis ikke du er bruger på FB og ikke har intentioner om at blive bruger af FB, så skal du ikke deltage på DA Tour. Jeg stoppede med deltagelsen, netop fordi jeg ikke er på FB og dermed gik glip af mange vigtige informationer.

@christian

Tak for det gode svar.
Du har nok ret i at det ikke giver mening men er der kommet noget ud om det nye setup eller er det ikke helt klar endnu ?

setup

Jeg kender ikke detaljer, så jeg vil overlade til tour arrangør at svare på det :)

Personligt syntes jeg 2013 sæsonen ifht hjemmeside og turneringskalender fungerede bedst. Stort set alle turneringer var så vidt jeg husker lagt ind på forkant i turneringsmodulet, hvor der i 2014 og 2015 lå en nyhed på hjemmesiden med oversigt over turneringsdatoer, men hvor turneringerne med tilmelding blev lagt op løbende i turneringsmodulet, alt for tæt på turneringernes afholdelse

Jeg mener at det nok desværre afholdt en del fra at følge med på siden og når der så i øvrigt ikke var særlig aktivitet på hjemmesiden, så dør det desværre lidt hen, for når hele setup er minded på en løbende turnering over mange runder, så duer det ikke med en statisk side

Det skal så nok med, at der vist var en del udfordringer med hjemmeside/system i en længere periode

Med tanke på hvor meget tid og ressourcer tour arrangør og hjælpere har brugt, håber jeg virkelig det kommer op at køre igen

Kan varmt anbefale turneringen.

Jeg spillede med på Midtsjælland, Møn og en dobbeltrunde på Ledreborg i 2015.

Alt var godt tilrettelagt. Kan varmt anbefale turneringen.

@Henning

Hej igen :)

Det var ikke mange baner der blev spillet i det nord / midt jyske sidste år.
Jeg mener Sebber kloster, Mariager fjord og desværre blev Hobro aflyst, men mener det var dem der var.
Der var således ingen tuneringer nordenfjords.

Så var der Lübker, Horsens og Brande i det midtjyske.

Om det er en bekostelig affære er jo op til den enkelte at vurdere. Men jo med transport, green fee og turnerings fee så løber det jo op. Men jeg brokker mig ikke over prisen, men glædes derimod over at nogen gider at stå for et sådan arrangement, som bare lugter en lille smule af en rigtig tour :)

Men jeg kan desværre ikke svare for, hvordan det kommer til at se ud denne sæson. Jeg håber dog at det forsætter, og at det bliver lige så sjovt som sidste år

Da Tour

Jeg har spillet med på DA Tour i 2015 og jeg synes at det er rigtig fedt koncept.

Det kan godt være at hjemmesiden halter lidt særligt her om vinteren men nu er det jo spillet på banen og turneringsafviklingen som er det væsentlige og det fejler bestemt ikke noget.

Med hensyn til prisen er den vel som den skal være. Det koster at spille greenfee-baserede turneringer og transport løber selvfølgelig også op men det er jo et grundvilkår som er vanskeligt at gøre så meget ved.

De bedste hilsner

Michael Alstrup Kristensen

Turneringer

Blev turneringerne afholdt på hverdage eller også i weekenderne?

Lyder som et godt koncept, specielt hvis der spilles slagsspil med hcp, som det ser ud til på tidligere scores.

Tak herfra for de gode svar.

Tak herfra for de gode svar. Det lyder spændende og jeg vil da holde et øje på både FB og hjemmesiden og håbe der snart kommer nogle oplysninger der om det nye setup.

Datour

Turneringen spilles primær i weekenden, tidligere sæsoner med en hel del enkelt dages turneringer og en håndfuld over 2-4 dage. Vil fremhæve sidste års to runder i Sverige, det var en FED weekend :)

Der spilles i 4 rækker, 2 som netto slagspil og 2 stableford. Enkelte turneringer har også spillet en sideløbende super-elite række, fra scratch.

DA Tour

En super fed turnering over en sæson. Har kostet en del da transport og udgifter på overnatning koster. Et par gode turneringer på Sjælland med overnatning. En sommer tur i Sverige. En finale i Sverige. Har spillet rigtigt mange baner. Normalt dyre baner, men dat. Har gjort det muligt at spille til lav greenfee. Har vel sparet 30-50% i weekenderne. Har mødt nogle super fede, sjove, dygtige, skæve personligheder. Det sociale behov er mere end tilfredsstillet og har nok mødt nogle mennesker som er venner i mange år frem. Har haft min kæreste med en del gange som caddy og brugt turen til kæreste ture. Det nye setup glæder jeg mig til at høre om. Har nok på fornemmelse at der bliver flere major turneringer og færre turneringer. Jeg ved at de gutter som arrangere de har meget at se til. Det har været klubberne der har stået for præmier. De var mindre i de individuelle turneringer og Jylland. Men tilgængæl var finale deltagelse også en slags præmie. Jeg er 110% sikker på det bliver en ny og fed sæson med nye udfordringer og fede golf ture.

DA Tour..

Vil også anbefale turneringen - har deltaget i 2 sæsoner, og i så mange turneringer, som kalenderen tillod.

Omkostninger: Ja, det koster lidt - turneringsfee + rabatteret greenfee svarer vel nogenlunde til normal greenfee.

Hvis du gerne vil spille andre baner end din egne klubs, er dette en fin måde at gøre det på.
Hyggeligt at deltage - specielt efterhånden som man lærer nogle af de andre at kende.

Derfor skal du man deltage - ikke for præmiernes skyld.

Hvis man kvalificerer sig til finalen, er det en hyggelig og sjov bonus - men der er også andre gode oplevelser at hente, f.eks. weekendture eller turneringer over flere dage.

Er du ikke til Facebook, er det ikke noget problem - jeg har kun sporadisk været inde på FB-siden; hjemmesiden er også OK, bortset fra, at den har været lidt død. Det er vist nok til dels, fordi der har været nogle problemer med at få nogen til at vedligeholde den. Håber at de får lidt bedre styr på den.

Det bliver spændende at se programmet i år.

FED TOUR !!!

Kun to ting at klage over, jyder gider ikke turneringsgolf, hvorfor vides ikke, og hovepræmien er lidt for lille efter min mening.

Hovedpræmien er en rejse til udlandet, og det er som det skal være, det bør dog som minimum være en uges ferie. Et 4-5 dages presset program hvor man skal være sammen med alle de andre vindere, plus tour-folk, er ikke særligt attraktivt efter min ydmyge mening.

@troy mcclure

Hvorfor klager du over jyderne? Bliver turneringen da bedre hvis jyderne gider turneringsgolf ?

Datour

Når tilslutningen er så lille i de jyske turneringer som den var, så er det nærmest ren tilsætning og det koster på præmiemulighederne (finalespil med ophold og hovedpræmie er ikke sponsoreret)

Jeg syntes hovedpræmien er udmærket, det er en golfrelateret præmie tiltænkt spilleren og ikke en ferie :)

Forrige år var dog federe, 1. og 2. plads i alle rækker til Florida i 8 dage, med fly, ophold, billeje og enkelte greenfees/planlagte runder betalt. Deltagelse i øvrige runder var for egen regning, ligesom brændstof og bespisning

Præmierne er fine

Præmierne er fine.

De 60 bedste fik et weekend ophold i Sverige med hotel og 2 gange greenfee. For dem der spillede et rimeligt antal turneringer var det ikke en umulig opgave.

Finalespillet gav så adgang til at spille om selve hovedpræmien som var et tur til Spanien.

Herudover var der præmier ikke alle turneringerne løbende hen over året.

I betragtning af at præmierne når alt kommer til alt i væsenligligt omfang betales af spillerne selv via turneringsfee m.v. er det altså ganske udmærket værdi for pengene.

Når det koster lidt penge er det mere fordi man jo spiller greenfee (typisk med en ok stor rabal svarende til nogenlunde turneringsfee og så er der jo lidt transport.

Jeg spiller med fordi det er sjovt at spille turneringer med nogle fyre som typisk både er super hyggelige og meget på niveau med mig selv. Desuden er det en fed måde at få spillet nogle fremmede baner som typisk ikke lige er dem som min normale golfmakker og jeg lige ville vælge at spille greenfee på.

Jeg glæder mig til at komme igang igen.

De bedste hilsner

Michael Alstrup Kristensen

Nu er der liv igen...

Så har de skrevet noget på deres FB omkring 2016 sæsonen. Der skulle følge mere info i starten i marts, og det ser ud til at finalen bliver i Spanien i år - Interessant :)

lidt info

.. og til de som ikke er på facebook

Det er slut med finaleplads via order of merit, og i stedet bliver der finalepladser på spil i alle turneringer. Der kræves heller ikke medlemskab af Datouren, til gengæld bliver det dyrere at deltage i den enkelte turnering

Færre turneringer, nogle over flere dage og ingen der falder samtidigt, som der ellers ofte har været i det gamle setup.

Da finale

Kan man så bare vinde en turnering, og så komme med i finalen ?
Håbet at spille datoer kommer ud i god tid, også finale datoer

finaleplads

ja, sejr giver finaleplads og der er ikke krav om antal spillede turneringer. Så skulle det gerne blive interessant for flere ..

desværre fungerede det gamle setup ikke, for få var villige til at spille et egentligt tour program

Flere piger

Kan også anbefale at deltage. Og så vil jeg opfordre nogle flere piger til at deltage - vi er ikke så mange, der har deltaget hidtil.