Winther overvandt skrækstart og rykkede til top 10

Jeff Winther vil holde snuden i sporet i finalerunden i Sydafrika. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Jeff Winther er på delt 10. plads inden finalerunden ved Tshwane Open, som har Charl Schwartzel på kurs mod en comeback sejr 

Der er masser på spil i den sjove ende af feltet for Jeff Winther, der lørdag rykkede fra 14. pladsen og frem til 10. pladsen efter en runde i tredje runde i 69 slag (-1) ved Tshwane Open.

Det lignede ikke sådan en fin runde kort inde i runden. Winther var i +4 efter fem huller på grund af fire bogeys,

Men han blive ikke slået ud. Tværtimod. De sidste 12 huller spillede han uden bogeys, men med fem birdies. Så nu er han med en total i -2 fremme på den delte 10. plads.

- Hård dag på kontoret i dag. Fedt med et comeback af den kaliber. Kan kun være tilfreds. Kommer egentlig godt fra start, men det bliver bare til bogeys ud af den klare luft. Snuden i sporet og se om der ikke skulle ligge nogle flere "pipper" og lure på banen i morgen, skriver Jeff Winther på sin side på Facebook.

I søndagens finalerunde skal Winther være i selskab med Andrew Curlewis, der ligger på en delt 12. plads og er en af de otte sydafrikanere i top 12.

I toppen af feltet er der sydafrikanere på de fire første pladser, og øverst er det Charl Schwartzel, der spiller sin første turnering i to måneder, da han har været ramt af en virussygdom i maven. Nu er han klar til comeback, og han spillede sig i front, da han fulgte sin 64’er i anden runde op med en 66’er i tredje runde.

Med sin total i -9 er han ét slag foran 21-årige Zander Lombard, der lørdag diskede op med en 63’er, som er den laveste score, der er blevet leveret i turneringen indtil videre.

Lombard er med i turneringen via Sunshine Tour, da han ikke har en kategori på europatouren, men meget kan ske i finalerunden.

Indtil videre i sæsonen har han været uhyre skarp til at udnytte sine chancer, og han har en andenplads ved Joburg Open og en fjerdeplads ved Australian PGA Championship som højdepunkterne. 

Tredjepladsen deles af Anthony Michael og Haydn Porteous, der er tre slag efter Schwartzel.


1 kommentar "Winther overvandt skrækstart og rykkede til top 10"

uuh, Winter brændte sin for 9

uuh, Winter brændte sin for 9 af dér.
Anden plads og MASSER af røde kasser.
Bliver spændende at se hvad han får rodet sammen i gryden de næste par timer.

Specielt fordi Charl er pænt slunken, så hvis han holder momentum, kommer trofæet.