VM-sølv hjemme til juniorpigerne

Cecilie Bofill, Puk Lyng Thomsen og Line Toft Hansen kan glæde sig over en stor præstation i Canada

Printer venlig versionSend til en ven

Puk Lyng Thomsen, Cecilie Bofill og Line Toft Hansen sluttede på andenpladsen ved World Junior Girls Championship med Cecilie Bofill på en individuel andenplads

Danmark viste sig frem som en del af verdenseliten inden juniorgolf. I Canada blev World Junior Girls Championship spillet for anden gang, og Danmark sluttede på en fornem andenplads sikkert foran Sverige, Frankrig, USA og alle de andre. 

Efter fire runder sluttede Danmark med en holdscore i samlet -4. Guldet var dog langt væk, for Korea sluttede med en total i -22.

I det individuelle regnskab var Cecilie Bofill en nøglespillere, og hun sluttede på andenpladsen med en total i -5 for de fire runder efter en finalerunde i -3. Vinderen blev koreanske Hye-jin Choi, der sluttede som vinder med en total i -12.

Afgørende for det danske sølv var selvsagt den store holdpræstation, og Puk Lyng Thomsen sluttede på 8. pladsen i +3 og Line Toft Hansen sluttede på 10. pladsen i +7.

Det var anden gang, World Junior Girls Championship blev afviklet. Sidste år sluttede Danmark på en ærgerlig fjerdeplads, mens Puk Lyng Thomsen blev bedste dansker på syvendepladsen.


2 kommentarer til "VM-sølv hjemme til juniorpigerne"

Kæmpe tillykke

Så flot.. I er fantastiske!
Kæmpe tillykke til jer alle og til dgu med de flotte resultater i år.

Imponerende og flot.