TV: Tosset med golf

Tomas Villum Jensen og Uffe Holm er værter på Tosset med golf
Tomas Villum Jensen og Uffe Holm er værter på Tosset med golf
Printer venlig versionSend til en ven

Programmet Tosset med Golf, hvor ni kendte danskere skal prøve kræfter med golfsporten, har premiere i overmorgen

Man tager en række kendte danskere og smider dem ind i et tv-program, hvor de skal dyste i en sportsgren, de aldrig har prøvet før.

Det lyder måske bekendt, men glem bare alt om laksko og pailletter, Dansk Golf er naturligvis ikke blevet til Dansk Dans hen over vinteren. Næ, det handler selvfølgelig om tees, spikes og jagten på et ordentligt sving, når programmet “Tosset med Golf” rammer skærmen på 3+ fredag 13. april kl. 20.00.

Det er skuespilleren og instruktøren Tomas Villum Jensen, der har fået ideen til det nye tv-show. Han er selv passioneret golfspiller og har spillet mere eller mindre fast i 12-13 år.

Villum er vært på programmet sammen med sin gode ven Uffe Holm, der såmænd er tidligere klubmester i Simon’s.

De to har samlet ni kendte mennesker, som kun har det tilfælles, at de aldrig har haft en golfkølle i hånden før.

- Det handler kort sagt om, at de ni, på så kort tid som muligt, skal blive så gode, at de kan begå sig på en rigtig golfbane, fortæller Tomas Villum, der ud over at ville underholde, også har en ganske særlig mission med programmerne.

- Jeg håber, at vi kan få pillet det fimsede ud af golfen. Jeg vil meget gerne slå nogle fordomme om golf ihjel. Golf er pissesjovt - alle kan være med. Mænd og kvinder. Ung som gammel, fastslår Tomas med passion i stemmen.

“Tosset med golf” bliver en række på otte programmer - de første seks er optaget på Himmerland Gold og Countryclubs baner. I hver udsendelse skilles der en person fra, så man til sidst står tilbage med tre finalister, der skal en tur til Gran Canaria for at finde vinderen. I det udskilningsløb har Tomas og Uffe allieret sig med Thomas Nielsen og Bobby the Pro fra Himmerland, der agerer uvildige dommere i programmet - og samtidig fungerer som trænere for de håbefulde kendiskaniner.

Programmerne kommer dog ikke kun til at handle om de stakkels stjerners spæde skridt ind i golfverdenen. Hver uge spiller Uffe og Tomas også en runde med en kendt golfspillende dansker - lige fra Brian Nielsen til Dorte Kollo - der alle fortæller om deres kærlighed til golfsporten.

Og for at det hele ikke skal handle om de kendte nybegynderes luftslag, shanks og toppede putts, bliver det hele krydret med “for sjov”-konkurrencer, hvor de kendte udsættes for alskens genvordigheder - som for eksempel undervandsgolf.

- Jeg har i lang tid gået og tænkt, at det kunne være interessant at blande golf og underholdning. Og det er det, vi forsøger her. På den måde, får flere mennesker forhåbentlig også øjnene op for golfsporten, lyder det fra Tomas Villum.

- Og så håber jeg da, at de danske golfklubber også også vil gøre det lidt lettere for folk at komme ud at spille golf. Det behøver jo ikke at være så kompliceret, mener Tomas Villum.

Men det er allerede en succes - i hvert fald er konceptet solgt til Norge, ligesom flere andre lande også har vist interesse.

Du kan se flere billeder fra programmet i galleriet i toppen af denne artikel.


6 kommentarer til "TV: Tosset med golf"

Perfekt timing! Specielt når

Perfekt timing! Specielt når der er Golfens dag på Søndag! Tror kun at det kan have positiv indflydelse på fremmødet.

Tosset med golf - en super branding af golfsporten

TIdspunktet for det nye program "tosset med golf" kommer da på et genialt tidspunkt, set i forhold til golfklubbernes problemer. Med to dygtige golfspillende værter, bliver det spændende at følge deltagernes formåen.
Golfklubberne må være parate til at udnytte den gratis markedsføring, der utvivlsomt vil være en side-gevinst, når programmerne ruller over skærmen. Jeg glæder mig!

Det er ikke gratis !

DGU har været sponsor for programmet, så det har ikke været gratis for de danske golfspillere. Men så er der jo bare en endnu større grund til at udnytte omtalen.

Det bliver spændende at se programmet.

JP

Tosset med golf

Vi så ikke programmet, bliver det genudsendt

Det kan ses på viaplay.dk

Det kan ses på viaplay.dk (mod betaling)

Synes det er et sjovt

Synes det er et sjovt program, som er god underholdning. Men det får golf som sport til at fremstå lige så lidt seriøst som et polterabend. Dermed er programmet desvære ikke med til at aflive de myter om golf som deltagerne selv remser op i første afsnit; 50+ mænd, der i sjovt tøj, dyrker det som de eneste opfatter som en rigtig sport samtidig med at de får lidt alkohol undervejs.