TV: Golf i Catalonien

Se reportagen fra Catalonien i Golfmagasinet fra TV Midt-Vest

Printer venlig versionSend til en ven

Golfmagasinet fra TV Midt Vest har været i det nordøstlige hjørne af Spanien for at følge den første udgave af Den Danske Catalonske Open. 

Golf i Spanien er for de fleste lig med solkysten og området omkring Malaga. Men banerne ved Barcelona er måske lidt overset.

Her findes et bredt udvalg med europatour-banerne El Prat og PGA Catalunya som de mest kendte. Men der findes en række andre klassebaner, som er værd at rejse efter. Og så er der ikke langt til Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, hvis man også er til fodbold.

I efteråret 2015 blev den første udgave af Den Danske Catalonske Open afviklet. En turnering for danske klubspillere, som skal være med til at sætte mere fokus på golf i det nordøstlige hjørne af Spanien.

Golfmagasinet fra TV Midt Vest har i samarbejde med Golf.dk fulgt turneringen på Emporda Golf Resort.

Læs også rejsereportage fra Catalonien


6 kommentarer til "TV: Golf i Catalonien"

fifler

En turnering der spilles med 7/8 hcp. og så en spiller der laver 44 point på en bane han ikker ret godt ?? helt ærligt, det er su en fifler. Prøvede det samme i en turnering i mølleåen hvor vinderen fra Jylland vand med 54 point fra hcp 16... ALDRIG om jeg gider at melde mig til sådanne noget igen

Tættest på hul 14 - ca. 2 min. inde i indslaget

Det ser for mig ud som om hun måler afstand til hullet INDEN hun holer - endda "under overværelse af turneringens dommer" som der bliver sagt.
Er det ikke imod reglerne - altså at måle :) og ikke at dommeren overværer det.?

afstandsmåling

Hvis det er tilladt at benytte afstandsmåler i turneringen, er der vel ingen problemer

angående fifleri

Ja, det ligner måske fifleri, men spilleren vandt jo ikke ikke turneringen trods denne gode prøverunde med 44 point

http://www.golf.dk/tournament/livescoring/tour/?language=1030#/competiti...

Samlet vinder gik hhv. 33, 30, 33 og 36 point. Det virker da til at være en meget fair turneringsscore :)

Ej en fifler

Jeg deltog selv i denne nye skønne turnering og forstår ikke at denne person Jørgen kalder nogen fifler, manden ved noget som helst om den han vælger at kalde Fifler.. jeg har spillet mindst 12 tællende turneringsrunder med manden med de 44point.. så fifler er han ihvertfald ikke.. så pas nu bare dit eget liv og lad vær med at beskylde uskyldige mennesker.

Afstandsmåling

Det er ikke forbudt at måle op, hvis afstandsmåling er tilladt, men det er forbudt at røre puttelinjen, når man måler afstand - så vent hellere til efter man har puttet.