Tre danskere videre i det franske selskab

Puk Lyng Thomsen klarede første cut i Frankrig. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Søren Lind, Puk Lyng Thomsen og Stephanie Amalie Astrup er klar til hulspillet ved French Boys Championship og French Lady Junior Championship

Så er de franske juniorklassikere French Boys Championship og French Lady Junior Championship klar til anden del af turneringen.

Fredag sluttede slagspilskvalifikationen og nu er 32 spillere fra hver turnering klar til at starte i hulspillet, der begynder lørdag.

Tre danskere klarede sig videre.

18-årige Søren Lind fra Odder Golfklub havde en usædvanlig runde på den gode måde på Omaha Beach Golf Club.

Han åbnede med par og dobbeltbogey på det næste hul, men så kom tre huller, der satte det hele på ret kurs igen. Birdies på både 12. og 13. hul, der blev fulgt perfekt op med en eagle på det 314 meter lange par-4 hul. Siden bød runden på fire bogeys og to birdies, men med en runde i par klarede Søren Lind sig med en total i +3 sikkert videre fra en 14. plads.

Frederik Topgaard sluttede på 56. pladsen i +10, mens Mads Langkilde blev nummer 90 i +14.

I pigerækken er det Puk Lyng Thomsen, der igen viser stærkt spil i internationalt selskab. På Saint Claud Golf Club spillede hun sig sikkert med i turneringens næste etape, da hun spillede sin anden runde i 72 slag (+1). Med en total i +4 er hun på 18. pladsen.

Stephanie Amalie Astrup klarede lige akkurat skærene, da hun med en birdie på 17. hul og en par på 18. hul sikrede sig en anden runde i +2 og en total i +6. Det skikrede hende en 26. plads, der altså lige sikrede hende en plads i top 32.