Tre danskere har kurs mod spansk hulspil

Jonathan Gøth-Rasmussen blev nummer to i French Boys for et år siden, og efter første runde har han også gode muligheder for at komme til at kæmpe om mere sølvtøj i Spaniens store amatørturnering.

Printer venlig versionSend til en ven

Jonathan Gøth-Rasmussen er helt med fremme i slagspilskvalifikationen ved Spanish International Amateur Championship 

Efter første runde af Spanish International Amateur Championship er 18 af de 120 deltagere under par. En af dem er Jonathan Gøth-Rasmussen, som brugte 70 slag på Real Club de Golf Sevilla. Scoren i -2 giver en delt femteplads og en glimrende mulighed for at kvalificere sig til hulspilsturneringen.

Efter anden runde går de bedste 32 videre til anden fase af dem traditionsrige turnering, og den har Peter Launer Bæk også kurs mod efter en runde i par, som placerer ham på 19, pladsen.

Der skal lægges et stort stykke arbejde torsdag, hvis de øvrige fire danske deltagere skal med videre. Victor Bjørløw er nummer 57 i 75 slag, Sixten Stemann Jensen er på 69. pladsen i 76 slag, Morten Toft Hansen brugte onsdag 79 slag, hvilket placerer ham udenfor top-100 og Morten Lykkegaard måtte skrive under på 80 slag.

Hos damerne på Club de Golf Escorpión i Valencia fik Line Toft Hansen den bedste start af de tre danske deltagere. Med en 74'er, to over par, er talentet fra Hillerød på en delt 19. plads med gode muligheder for at klare sig videre til hulspilsturneringen.

Fra 55. pladsen i 78 slag er venter der Stephanie Amalie Astrup en sværere opgave, og Marie Lund-Hansen skal finde sit bedste spil frem, hvis hun skal spille sig fra 71, pladsen i 80 slag til top-32. Efter første runde er 75 slag en delt 31. plads.