Topsponsor satser på Nanna Koerstz Madsen

Nanna Koerstz Madsen har åbnet sit nye golfår med en markant aftale

Printer venlig versionSend til en ven

Nanna Koerstz Madsen kommer i selskab med stjerner på LPGA, efter hun har lavet en aftale med TaylorMade-adidas Golf

Det er ikke gået ubemærket hen i golfverdenen, at Nanna Koerstz Madsen er en spiller med masser af kvalitet og potentiale.

Nu er det blevet bevist igen, efter TaylorMade-adidas Golf har indgået en aftale med hende. Dermed kommer 21-årige Koerstz Madsen i selskab med etablerede spillere på LPGA som Anna Nordqvist, Natalie Gulbis, Paula Creamer og Jessica Korda.

- Det er en aftale, jeg er meget stolt af. Det er en kæmpe cadeau, at de tror på mig, og det giver mig helt sikkert ekstra selvtillid. Jeg ved, at de tænker rigtig meget over, hvem de sponserer, og jeg tror, jeg er den første på LET, de samarbejder med, siger Nanna Koerstz Madsen til Golf.dk

Nu skal hun så vænne sig til at skifte sit sæt med Mizunu-jern ud til fordel for TaylorMade, ligesom garderoben skal have masser af de klassiske adidas-striber tilført.

- Det bliver da lidt mærkelig, at jeg skal skifte mit golfsæt, for jeg har altid spillet med Mizunu. Men jeg er blevet fittet til det nye sæt, og jeg er meget positiv omkring det, siger Nanna Koerstz Madsen.

Der er da også plads til masser af træning, inden den nye sæson sættes i gang. Hun rejser næste fredag til Australien, og hun spiller årets første turnering ved Oates Victorian Open 4. – 7. februar, der er en del af den australske ALPG-Tour. 

Derfra går turen til New Zealand, hvor ISPS Handa New Zealand Women's Open åbner sæsonen på Ladies European Tour.

Med en rookie-sæson, der placerede hende på niendepladsen på Order of Merit og andenpladsen på Rookie of the Year ranglisten er udsigten jo lovende for 2016-sæsonen.

- Jeg er jo ærgerlig over, at jeg ikke sluttede sidste sæson så godt. Men det var alt i alt en rigtig god sæson, som jeg skal bygge videre på. Det bliver en sæson i år, hvor jeg vil prioritere at komme til USA nok via Q-School til LPGA. Så det handler om, at jeg skal fortætte med at udvikle mig. Så er der jo også OL, som jeg helt vildt gerne vil med til. Men det skal ikke fylde alt for meget i mine tanker. Jeg skal spille op til mit bedste for at få en af de to dansker pladser, og sker det, så sker det. Det er ikke noget, jeg vil bruge alt for meget energi på at tænke på. Forhåbentlig vil mit spil være godt nok til at klare det, siger Nanna Koerstz Madsen.


2 kommentarer til "Topsponsor satser på Nanna Koerstz Madsen"

Fantastisk

Hvor er det fantastisk at vores danske talenter, kan tiltrække så store brands..

Adidas er et kæmpe firma på verdensplan og de satser da helt sikkert ikke på hvem som helst.
Kæmpe tillykke til Nanna, meget imponerende.

Fantastisk

Super godt gået, det er ikke let at få sponsorer, men at få dette brand er så flot.
Ønsker dig det bedste, har bare gjort det så flot, her det første år.