Tiger viste klassen

Tiger har spillet 27 PGA Tour turneringer uden at vinde, men han er stadig en populær spiller (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Tiger Woods fortsatte fredag det gode spil og går ind til weekenden som den førende spiller ved Arnold Palmer Invitational

- På mine dårlige dage spiller jeg ikke længere så skidt, som førhen, lød det fra Tiger efter at han fredag gjorde det som han selv og mange af hans fans har ventet på i månedsvis.

Med en runde i 65 slag spillede Tiger sig op på førstepladsen (-10) i Arnold Palmer Invitational, hvor han efter 36 huller deler føringen med Charlie Wi.  

Og fredag var bestemt ikke en af Tigers dårlige dage.

De seneste måneder har det virket som om, at det især var putteren som stod i vejen for en ny Tiger-sejr. Men fredag så tingene anderledes ud. Tiger puttede for birdie på hvert eneste hul og lavede undervejs på runden syv af slagsen.

Tiger vandt sidste år Chevron World Challenge og var også med fremme i både Australian Open og Abu Dhabi, men det er faktisk 2 ½ år siden, at Tiger sidst førte en turnering på PGA Tour ved indgangen til weekendens finalerunder.

Men kan den tidligere verdensetter fortsætte det spil han viste fredag, så kan Tiger godt begynde at vænne sig til igen at være den spiller resten af feltet jagter.    

- Sjovt nok, så har jeg følelsen af, at jeg ramte bolden bedre i går. Men i dag fik jeg putteren til at fungere. Jeg havde en rigtig god følelse, når jeg stod med putteren, og det lykkedes mig at finde den helt rigtige fart på mine putts. Med lidt mere held havde jeg skudt endnu lavere, forklarede Tiger efter runden.

Charlie Wi har kendt Tiger siden de begge var juniorer, og han glæder sig til at de skal ud i førerbold sammen. Som Wi udtrykker det.

- Tiger er den spiller jeg helst vil ud sammen med. Det skal nok blive rigtig sjovt.

Lige efter Tiger og Wi ligger Jason Dufner og Graeme McDowell (-9), der gik fredagens bedste runde i 63 slag. Herefter følger Justin Rose på femtepladsen i -6, mens blandt andre Bubba Watson og Sergio Garcia ligger på en delt 6. plads i -5.