Tiger nærmer sig Donald

Tiger Woods har sat kurs mod toppen (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Tiger Woods er i top 10 på verdensranglisten for første gang siden maj sidste år. Nu går jagten ind på Luke Donald

Efter 921 dage uden sejr lykkedes det omsider for Tiger Woods at bryde den sejrsløse stime, han vandt i går vandt sin første officielle turnering siden 2009.

Og det gav bonus på flere fronter. Sejren gav Woods et selvtillidsboost inden næste måneds Masters og i dag vågnede han så op til en sjetteplads på verdensranglisten. Det var et hop på 12. pladser og Tigers første top 10-placering siden maj 2011. Tiger Woods er nu samtidig næstbedste amerikaner på verdensranglisten - kun overgået af Steve Stricker, der indtager femtepladsen.

Der er dog stadig et godt stykke vej op til Luke Donald på førstepladsen. Englænderen er fire point foran sin forgænger på verdensranglistens dukseplads. Der var ingen forskydninger i toppen, hvor Donald, Rory McIlroy, Lee Westwood og Martin Kaymer stadig sidder på de fire øverste placeringer.

For danskerne bød ugen ikke på de store udsving. Thomas Bjørn og Anders Hansen bevarede deres placering som nummer hhv. 30 og 40, mens Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen begge faldt tre pladser tilbage, så de nu er nummer 154 og 195. Søren Hansen er nummer 259.

Se verdensranglisten her


3 kommentarer til "Tiger nærmer sig Donald"

Tiger kommer tilbage og sætter

det hele på plads, er min klare forventning.

1. pladsen er blot til låns :-)

steve...

"Tiger Woods er nu samtidig næstbedste amerikaner på verdensranglisten - kun overgået af Steve Stricker, der indtager fjerdepladsen."

han ligger nr 5, i skriver lige nedenuder at det er Donald, Rory McIlroy, Lee Westwood og Martin Kaymer der tager de 4 øverste pladers ero må han ligge nr 5 O_o

Tak for det

Steve Stricker er naturligvis nummer 5, og det er rettet nu.