Thorbjørn Olesen i finalerundens førerbold

Skulpturen ligner lidt en regnbue, og Thorbjørn Olesens spil liger lidt, at der kan være guld for enden af turneringen i Qatar. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

En skarp tredje runde placerer Thorbjørn Olesen på delt andenplads to slag efter Paul Lawrie ved Commercial Bank Qatar Masters, hvor de øvrige finaledanskere alle ligger i nederste halvdel

Thorbjørn Olesen har bragt sig i spil til kampen om sejren ved Commercial Bank Qatar Masters, efter han fredag leverede en stabil runde i 69 slag (-3). 

Med en total i -11 er han på en delt andeplads to slag efter Paul Lawrie.

Havde Olesen haft lidt flere marginaler på sin side, ville den i forvejen fine score blevet endnu smukkere. Han sluttede med birdies på både 16. og 18. hul efter han havde haft putt for eagles på begge huller. På 17. hul var han meget tæt på en birdie, og tidligere på banens bagni var hulkanten flere gange i vejen.

Men det lykkedes for Thorbjørn Olesen at spille sig frem til rigtig mange muligheder, og det lover godt inden lørdagens finalerunde.69’eren bøde på fire birdies og en enkelt bogey.

 
- For at være ærlig, spilede jeg rigtig, rigtig godt. Jeg kæmpede lidt på forni, men jeg fortsatte med at spille fint. Så det var rart at slutte med birdie på 16. og 18. Jeg var tæt på en eagle på 16., men det var stadig godt at slutte med et par birdies. Jeg har en god score efter i dag. Banen er tricky, og det begyndte at blive lidt køligt, og det var også rimelig blæsende, men jeg er tilfreds med måden, jeg ramte bolden på. Det er godt at være i den sidste gruppe i min anden turnering i år, så jeg ser frem til i morgen, sagde Thorbjørn Olesen til europeantour.com
 

Manden i front er skotske Paul Lawrie, der med en bogeyfri 70’er er i samlet -13, hvilket altså er to slag foran Thorbjørn Olesen, der deler andenpladsen med Branden Grace, og de har ét slag ned til Tommy Fleetwood og Rafa Cabrera-Bello på fjerdepladsen og yderligere et slag ned til fire spillere på sjettepladsen.

Mens der altså er udsigt til en meget spændende dansk finaledag med Thorbjørn Olesen ser det anderledes stilfærdigt ud for resten af danskerne i finalefeltet, der bortset fra Joachim B. Hansen alle faldt tilbage i feltet.

Hansen tog fire skridt i den rigtige retning med en 73’er, så han nu er på 62. pladsen i samlet par.

Bedste dansker efter Thorbjørn Olesen er Søren Kjeldsen, der faldt tilbage til 46. pladsen i samlet -2 efter en tredje runde i +3 uden birdies.

Lucas Bjerregaard startede sin runde med en birdie, men derfra blev det en hård kamp, og runden sluttede med at have krævet 77 slag (+5), og så blev 20. pladsen vekslet til 53. pladsen i samlet -1.

Thomas Bjørn faldt også solidt tilbage i feltet efter en 76’er, og han ligger på 68. pladsen i samlet +1.


2 kommentarer til "Thorbjørn Olesen i finalerundens førerbold"

en lille korrektion: føres af

en lille korrektion: føres af Paul Lawrie i -13 og med Thorbjørn i -11

Helt galt med omtalen af

Helt galt med omtalen af scores. Thorbjørn er i -11 og Paul Lawrie er i -13.