Therese O’Hara vil vise, hun hører til på LPGA

Therese O’Hara fik en stærk start på den nye sæson på Symetra Tour

Printer venlig versionSend til en ven
Sæsonpremieren på Symetra Tour er startet med Therese O’Hara helt i toppen og Stephanie Bertelsen solidt i midterfeltet

En ny sæson er starten for spillerne, der har fokus på at nå LPGA. Det foregår på Symetra Tour, og det er i denne sæson for første gang dobbelt up på danskerne.

Therese O’Hara spillede med pæn succes på Symetra Tour i 2014 og kvalificerede sig til LPGA. Det blev dog kun til en enkelt sæson på første klasse, så nu starter jagten på et comeback, og den kunne ikke have startet meget bedre, end den gjorde fredag på På Morongo Casino Resort & Spa i Californien ved IOA Championship.

En bogeyfri 67’er placerer hende alene på andenpladsen.

- Det var en god, solid runde lige fra begyndelsen. Mange fairways og greens og mange chancer. Jeg havde endda et chip i på 15., og jeg lavede næsten et hole-in-one på 17., hvor bolden ramte pinden, sagde Therese O’Hara til symetratour.com.

Hun lægger heller ikke skjul på, at hun har noget at bevise i denne sæson.

- Sidste sæson var golfmæssigt en skuffelse. Men i begyndelsen af dette år begyndte jeg igen at blive spændt på golf. Jeg er spændt på at komme tilbage hertil og bevise, jeg hører til derude på LPGA, sagde Therese O’Hara.

Denne sæson har også den nyhed, at hun har dansk selskab på Symetra Tour. Stephanie Bertelsen er netop turnet pro, og hun fik en godkendt premiererunde ved IOA Championship.

Det blev til en runde i +1, der placerer hende på 45. pladsen.

På førstepladsen er det svenske Madelene Sagstrom, der også er professionel rookie. Hun havde en rigtig god collegekarriere på LSU, hvor hun var holdkammeret med Caroline Nistrup, som virkelig værdsatte sin svenske makker.

Hun er efter sin åbningsrunde i 64 slag tre slag foran Therese O’Hara.