Teenagerne løb spidsrod efter Justin Timberlake…og Justin Rose

Justin Timberlake er en stjerne indenfor musik, men han er også en ganske habil golfspiller. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Chez Reavie er alene i spidsen ved AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor nogle af amatørerne får mindst lige så meget opmærksomhed som proerne

Ved langt de fleste pro-ams er den professionelle profilen og amatøren er et slags vedhæng. Sådan er det også ved AT&T Pebble Beach Pro-Am dog med nogle markante undtagelser.

Justin Timberlake er amatøren, og han er i selskab med Justin Rose. På Pro-Am leaderboardet er de på en beskeden 41. plads, men på det leaderboard, der tællende for proerne er Justin Rose på en delt femteplads efter en 66’er, som blev afsluttet med en birdie fra omkring 15 meter.

Det var en forrygende afslutning på en stærk runde, men det var hans makker, der var profilen ifølge tilskuerne.

- Jeg har aldrig set en demografi som den på en golfbane, hvor der blev løbet spidsrod fra den ene tee til den næste. Alle var under 21 og 80 procent var piger. Det var en speciel oplevelse, sagde Justin Rose efter runden.

Blandt de specielle højdepunkter var, da Justin Timberlake fik fat i en akustisk guitar på 16. hul og gav et lille nummer. Der var dog ikke så stort et publikum til den lille seance, for de fleste var allerede klar til et syn af stjernerne på 17. tee.

I spidsen af turneringen er det amerikanske Chez Reavie, der med en total i -8 er et enkelt slag foran Freddie Jacobson, Cameron Smith og Bronson Burgoon.