Syg Day forsvarer på Torrey Pines

Rickie Fowler håber på at vinde karrierens første major i 2016. En god forberedelse vil være at vinde på US Open-banen Torrey Pines South Course (Foto: Getty Images).

Printer venlig versionSend til en ven

20 af verdens 50 bedste er samlet på Torrey Pines til Farmers Insurance Open. Efter sejren i Abu Dhabi vender Rickie Fowler hjem for at udfordre den forsvarende mester, Jason Day

Jordan Spieth er i Singapore og Rory McIlroy holder fri, men der er alligevel masser af topspillere til start i denne uges Farmers Insurance Open i San Diego, Californien. Fem fra verdens top-10 og 20 fra top-50 giver feltet en styrke, der udløser 54 verdensranglistepoint til vinderen.
 
Jason Day har masser af gode minder at trække på fra Torrey Pines. For to år siden sluttede australieren på andenpladsen, og i den seneste udgave løb han med titlen. Derfor var det et oplagt sted for verdens nummer to at indlede sin kampagne mod Jordan Spieths førsteplads, men optakten til turneringen blev forstyrret af influenzasymptomer, der betød, at han måtte trække sig fra onsdagens Pro-Am.
 
Det er derfor ikke til at sige, hvilken tilstand Day stiller til start i - eller om han i det hele taget starter - og det gør Rickie Fowlers muligheder for to sejre på to uger noget mere overkommelige. Siden maj sidste år har Fowler vundet fire gange (to på europatouren og to på PGA Touren), og efter at have distanceret Jordan Spieth og Rory McIlroy i Abu Dhabi, hvilket bragte ham frem til fjerdepladsen i verden, må han nu betragtes blandt de største favoritter hver gang, han stiller til start.
 
Der er dog flere oplagte emner til titelkampen. Justin Rose, Dustin Johnson og Patrick Reed er på plads på banerne i La Jolla, og efter en svingændring over vinteren og en tredjeplads i sidste uges sæsondebut er Phil Mickelson igen blevet en spiller, man kan forvente sig store ting af - især på Torrey Pines, hvor han både har vundet i ungdomsrækkerne og tre gange som professionel.