Super skarpe Scott vil finde endnu et gear

Adam Scott har styr på spillet for tiden og er på kurs mod det tredje topresultat på tre uger. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Adam Scott er alene i spidsen ved WGC-Cadillac Championship, men han bliver presset af Rory McIlroy på andenpladsen inden weekenden. Søren Kjeldsen leverede endnu en runde i par og er på 29. pladsen

Det har været nogle vilde uger på den gode måde for Adam Scott. Han sluttede for 14 dage siden på en delt andenplads ved Northern Trust Open, og han vandt I sidste uge The Honda Classic.

Fredag spillede han sig alene på førstepladsen ved WGC-Cadillac Championship efter en anden runde i 66 slag (-6). Runden sluttede han af med birdies på både 15., 16. og 17. hul.

Med en total i -10 har han et forspring på to slag, men de to nærmeste forfølgere var endnu skarpere på anden runde. Rory McIlroy og Dustin Johnson deler andenpladsen og de spillede deres anden runde I henholdsvis 65 og 64 slag.

- Jeg vil gerne finde endnu et ekstra lille gear i weekenden. Jeg tror, det er nødvendigt for at vinde med den kvalitet leaderboardet har. Det vil være den store test for mig, sagde Adam Scott efter runden.

Rory McIlroy overstrålede klart sine makkere i feltets på papiret bedste trebold, der samtidig er de to spillere, der er foran McIlroy på verdensranglisten. Jordan Spieth (verdens nummer 1) spillede sin anden runde i par og ligger samlet i -3 på 12. pladsen.

Jason Day (verdens nummer 2) spillede sin anden runde i +2 og faldt tilbage til 41. pladsen.

For Søren Kjeldsen blev det til endnu en stabil runde på Trump National Doral. Han spillede ligesom på første runde i par, og han ligger på 29. pladsen.

Søren Kjeldsen var flere gange på vej mod en bedre score. Han var i -2 efter otte huller, men missede på 9. hul sit putt for par med under en halv meter. Han kom tilbage til -2 på 11. hul efter et vellykket birdieputt fra fem meter.

Siden fulgte en enkelt birdie, men også tre bogeys deriblandt en på 18. hul.

Lørdag skal Søren Kjeldsen spille tredje runde i selskab med Sergio Garcia.