Stjernerne flokkes om Bjørn

Caroline Wozniacki var med ved Rory McIlroys træning tidligere på ugen. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Thomas Bjørn har delt fjerdeplads efter første runde af Dubai Desert Classic

Ingen spillere formåede at hamle op med spanske Rafael Cabrera Bello på første runde af Omega Dubai Desert Classic. Han imponerede tidligt på banen med en bogeyfri åbningsrunde med ni birdies til en runde i 63 slag.

Marcel Siem og Scott Jamieson var tættest på at nå ham med 65’ere, men nede på fjerdepladsen ligger stjernerne på lur.

Syv spillere deler fjerdepladsen med 66 slag (-6). Thomas Bjørn var i aktion i formiddagens bolde og spillede sig ind i topkampen med en runde i 66 slag med otte birdies undervejs på sine runde.

I dagens løb fik han selskab af yderligere seks spillere på fjerdepladsen, hvor Martin Kaymer og Rory McIlroy vækker størst opmærksomhed. 

Rory McIlroy havde en langsom start og var i +1 efter sine første otte huller. Men så gik det stærkt. Syv birdies på de sidste 10 huller sendte ham op på fjerdepladsen. Han var tæt på at lykkes med et eagleputt på 18. hul, som ville have sendt ham på andenpladsen. Men han tog en birdie mere til samlingen og har sammen med Bjørn, Kaymer og de øvrige spillere på fjerdepladsen tre slag op til Rafael Cabrera Bello.

Med til at gøre stjernevrimlen omkring Bjørn endnu større, så er Caroline Wozniacki også med i Dubai i denne uge, hvor tennisstjernen bakker sin kæreste Rory McIlroy op.

Søren Kjeldsen er også stadig i spil til den absolutte top. Han fik en rigtig fin start med en 68’er (-4) på 15. pladsen, ligesom Thorbjørn Olesen på 35. pladsen i -2 ikke har langt derop.

Søren Hansen var eneste dansker i eftermiddagens bolde. Han kom rundt i par og ligger på 77. pladsen. Anders Hansen er på 92. pladsen i +1.