To spillere fører an på Pebble Beach

Hunter Mahan er vild med at spille på Pebble Beach. Og man forstår godt hvorfor (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Hunter Mahan og skotten Russell Knox kom begge godt fra start ved den prestigefyldte AT&T Pebble Beach National Pro-Am

Turneringen spilles vanen tro på Pebble Beach, Monterey Peninsula og Spyglass Hill Golf Course.

Mahan var rundt i en 66’er på Pebble Beach, mens Knox spillede sin første runde (64’er) på Monterey Peninsula. Begge scores bragte Mahan og Knox 6-under-par og altså nok til en delt førsteplads.

Seks spillere deler tredjepladsen i -5. Blandt dem er Scott Langley, japaneren Ryuji Imada og sydkoreanske Seung-yul Noh.

Turneringen, der de første år hed Bing Crosby Pro-Am, blev spillet første gang i 1937. Den ændrede først navn til AT&T Pebble Beach National Pro-Am i 1986, hvor Fuzzy Zoeller tog sig af førstepræmien på 108.000 dollars.

Specielt de sidste 15 år har pengepræmierne været på himmelflugt, og i fjor udløste sejren til Phil Mickelson over 1,1 mio. dollars. 

Og netop sidste uges vinder, Phil Mickelson, der har vundet AT&T Pebble Beach National Pro-Am i 1998, 2005, 2007 og 2012 fik en blød start på dette års turnering. Med en 69’er på Monterey Peninsula ligger Mickelson på 57- pladsen i -1.

Her finder man også svenske Henrik Norlander, der en overgang i løbet af første runde var oppe på førstepladsen efter at være startet på bag-ni på Pebble Beach. Med et par hurtige birdies og en eagle på 18. hul kunne den 25-årige svensker pludselig se sit navn øverst på leaderboard. Det holdt desværre ikke hele vejen hjem. En afslutning med fire bogeys på de sidste fem huller sendte den svenske rookie ned på 57- pladsen i -1.