Søren Kjeldsen reddede solid runde ved WGC-Cadllac Championship

Toppen er ikke langt væk for Søren Kjeldsen. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Turneringens eneste dansker er efter en runde i par på 28. pladsen seks slag efter Scott Piercy og Marcus Fraser

Et uhyre stærkt felt er samlet på Trump National Doral til årets første WGC-turnering.

Verdens top 3 Jordan Spieth, Jason Day og Rory McIlroy, dannede en imponerende trebold på første runde, men rent spillemæssigt skillede de sig ikke markant ud. Jordan Spieth var bedst blandt de tre store, og han er efter en 69’er placeret på en delt ottendeplads.

Længere tilbage er Rory McIlroy på 16. pladsen i -1 og Jason Day på 28. pladsen i par.

28. pladsen deler han med Søren Kjeldsen.

Turneringens eneste dansker havde en noget blandet runde. Han åbnede med en birdie på sit første hul, der var banens 10. Men han fulgte op med tre bogeys på de næste fire huller, og han var i +2 efter sine første ni huller. Men på banens forni var han bogeyfri, og han udnyttede fine birdiemuligheder med putts fra tre meter og knap fem meter.  

Med sin runde i par deler han altså 28. pladsen.

Der er seks slag op til Scott Piercy og Marcus Fraser på førstepladsen, men alene på tredjepladsen ligger en veloplagt Phil Mickelson i -5 ét slag fra de førende.

-Jeg spillede en god solid runde, selv om jeg smed nogle slag hist og her. Jeg var rimelig afslappet, for jeg vidste, jeg spillede godt. Jeg slog mange gode jernslag. Det har altid været en styrke i mit spil, men de har været en udfordring for mig de sidste par år, men i år er det tilbage, og det er en god følelse, sagde Phil Mickelson efter runden.