Søren Kjeldsen klar til krævende finalebrag

Søren Kjeldsen spiller med stor stabilitet, men det kommer til at kræve noget ekstra, hvis det skal belønnes med sejren. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

16 spillere er indenfor fem slag til førstepladsen inden finalerunden ved British Masters med Søren Kjeldsen på en delt andenplads

Det bliver uden tvivl en meget spændende finale søndag på Woburn Golf Club, når British Masters skal afgøres.

16 spillere er indenfor fem slag til førstepladsen, inden tæppet går til finalen.

Søren Kjeldsen ligger på en delt andenplads et enkelt slag efter Kiradech Aphibarnrat og Matt Fitzpatrick.

- Det er en bane i høj kvalitet, og derfor vil det også blive en afslutning i høj kvalitet. Men du kan godt få noget kørende, for banen er rimelig blød. Så hvis du driver godt, kan du give dig selv mange chancer. Jeg skal så nok spille lidt bedre i morgen, sagde Søren Kjeldsen til europeantour.com

Søren Kjeldsen åbnede på en delt førsteplads, og skiftede lidt mellem først- og andenpladsen i løbet af runden, hvor der var masser af spillere, der bød sig til. 

En overgang var seks spillere på en delt førsteplads i -9, og flere spillere skiftes til at sætte sig alene på førstepladsen for at blive indhentet hurtigt efter. Kiradech Aphibarnrat rykkede førstepladsen til -10, Matthew Fitzpatrick var første mand på -11 og Søren Kjeldsen var første mand på -12.

Men Søren Kjeldsen tabte et skridt med en bogey på 13. hul, og da resten af runden bød på lutter pars, så endte det med at Kiradech Aphibarnrat og Matthew Fitzpatrick kunne slutte runden på en delt førsteplads i -12.

21-årige Matthew Fitzpatrick har været I spidsen hele vejen indtil videre, men han ved, det kræver et stort stykke arbejde, hvis han skal holde hele vejen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at det kommer til at kræve en lav en for at vinde i morgen. Det vil selvfølgelig være fantastisk, hvis det bliver mig, men det er klumpet sammen på toppen, så vi må bare se, hvordan det vil gå, sagde Matthew Fitzpatrick, der er i gang med sin første sæson på europatouren og kæmper for sin første sejr.

Søren Kjeldsen deler andenpladsen med Fabrizio Zanotti, mens der blandt de fire spillere på femtepladsen er den tidligere verdensetter Luke Donald, der gik den bedste runde af alle med en bogeyfri 65’er. Med en total i -9 er der kun to slag til førstepladsen.


3 kommentarer til "Søren Kjeldsen klar til krævende finalebrag"

Vildt at følge Kjeldsen

F.eks. i går (lørdag).

Han er så stabil at det fatter man ikke. I går lavede han to fejl, TO fejl på seks timer det var alt. Resten sad lige i skabet og samtlige drives midt i fairway, på en SKOVBANE, vildt mand.

Good luck Sunday!

kjeldsen,s stabilitet

En slider på træningsbanen er Søren Kjeldsen, og belønningen kommer i form af den ene topplacering efter den anden, jeg håber han kan vinde British Masters eller blive i tip 5. pøj pøj med det.

Uha det er spændende

Kjeldsen slår den endnu tættere på pindene i dag..... men ham der Aphararirabrat er godt nok også uhyggelig stabil.