Søgaard og Gløët stråler i Irland

Ingen var bedre end Christian Gløët på anden runde ved Irish Challenge

Printer venlig versionSend til en ven

Fem ud seks danskere klarede cuttet ved Irish Challenge, hvor Mads Søgaard viste stærk fight og vendte +3 efter fire huller til en 71’er og Christian Gløët leverede en runde, ingen kunne overgå

Sæsonen på Challenge Touren nærmer sig sin afslutning, og der masser på spil for danskerne. Mads Søgaard ligger på 12. pladsen på Rode to Oman, som jo giver en plads på europatouren.

Der er jo stadig lang vej til målstregen, men Søgaard klarede den første hurdle ved Irish Challenge og er klar til finalerunderne.

Det så dog alt andet end lyst ud på Mount Wolseley for Mads Søgaard, da han åbnede med tre bogeys på sine første fire huller og faldt under cutgrænsen.

Men den barske start slog ham ikke ud. Han spillede sin sidste 14 huller i -4 og klarede cuttet i fin stil med en total i -3 på en delt 30. plads.

Bedste danskere inden weekenden er Joachim B. Hansen og Christian Gløët, der deler 10. pladsen i -5. Fredag var særligt Gløët i hopla og diskede op med en bogeyfri 66’er (-6). Det var en score ingen i feltet kunne overgå.

Med i finalen er også Jeff Winther på en delt 39. plads i -2 og Jeppe Hudahl på en delt 53. plads i -1, mens Andreas Hartø missede cuttet med syv slag.